Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
nubreed #5068 üzenetére
Hidd el hogy nem
Ebben dolgoztam/dolgozok és én se ma kezdtem. Ha már lenne szó elsőbbségről akkor kb mindent az eDigital vinne el akinek kb 10 üzlete van. Még az iPon se jutna áruhoz.
Vannak olyan nagykerek (akik kizárolagos forgalmazók bizonyos márkáknak, termékeknek) hogy nincs foglalásos rendszerük. Ergo ha megrendeled a cuccot este, nem lefoglalja csak megrendelést rak rá. Így előfordulat olyan is hogy mire elmész a cuccért elfogy. Jártam így az egyik nagykernél, igaz másnapra megjöttek a cuccok de akkor is. Szóval pontosan tudom hogy mi hogy működik. Napi 8 órát ebben dolgozom.Shad0w: Mint ahogy fentebb írtam vannak termékek amiket nem kapsz meg másik nagykerben, mert kizárólagos hazai forgalmazó. Így nem tud elmenni másik nagykerbe megvenni. A nagykereket nem úgy kell elképzelni, hogy mindegyikben van mindegyik márkából és termékből. Van minimális átfedés, de legolcsóbban és leggyorsabban mindig a disztribútortól tudod megvenni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest