Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
nubreed #5068 üzenetére
Hidd el hogy nem
Ebben dolgoztam/dolgozok és én se ma kezdtem. Ha már lenne szó elsőbbségről akkor kb mindent az eDigital vinne el akinek kb 10 üzlete van. Még az iPon se jutna áruhoz.
Vannak olyan nagykerek (akik kizárolagos forgalmazók bizonyos márkáknak, termékeknek) hogy nincs foglalásos rendszerük. Ergo ha megrendeled a cuccot este, nem lefoglalja csak megrendelést rak rá. Így előfordulat olyan is hogy mire elmész a cuccért elfogy. Jártam így az egyik nagykernél, igaz másnapra megjöttek a cuccok de akkor is. Szóval pontosan tudom hogy mi hogy működik. Napi 8 órát ebben dolgozom.Shad0w: Mint ahogy fentebb írtam vannak termékek amiket nem kapsz meg másik nagykerben, mert kizárólagos hazai forgalmazó. Így nem tud elmenni másik nagykerbe megvenni. A nagykereket nem úgy kell elképzelni, hogy mindegyikben van mindegyik márkából és termékből. Van minimális átfedés, de legolcsóbban és leggyorsabban mindig a disztribútortól tudod megvenni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest