Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
kicseréltem egy régi Corsair CX400-as tápomban a ventit egy Arctic P12-re. Egy 3pin-->2pines átalakítóval kötöttem be. A venti hosszú kábelét kisebbre összehajtottam, majd szigszalaggal körbetekertem, de értelemszerűen az átalakítóval együtt így is sokkal több helyet foglal el a tápban, mint a régi. Azon a csatlakozó kábelét egy vastag, átlátszó borítás védte.A kérdésem az lenne, hogy kell-e aggódnom amiatt, hogy esetleg túlmelegedik, megolvad, kigyullad ez a hosszabb kábel a tápban?
Köszi!
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free
üzenetére
Sehol senki?

-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free
üzenetére
Talán egy Arctic P12 is elég lehet bele?

-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
egy régi Corsair CX400-as tápomban szeretnék ventit cserélni. Az eredeti az egy ADDA AD1212MB-A71GL típus (80,5 CFM, 0.33A).
Túl drága ventit nem szeretnék beletenni, csak egy sima irodai gépben van most. (integrált vga-s am3-as alaplap, 1 ssd)
A lényeg, hogy minél csendesebb legyen, mivel asztalon fekvő házban van.
Ezek jók lennének bele?
Cooler Master SickleFlow 2000 (19 dB, de mondjuk az árukeresőn többen írták, hogy nagyon hangos
)
Scythe SlipStream 1200 vagy 1600 (itt azt írják, hogy az 1200 már 2.4 voltnál elindul, az 1600 meg 4.2-nél, az 1200-es 24 dB)
Coolink Swif2 120PVagy más esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Adventi kalendáriumok
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest