- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A DC és PWM közti szabályzás különbségét értem, csak nem tudtam, hogy utóbbi nem szereti, ha 12V-nál kevesebbet kap

Nem gondolom, hogy hibás a táp, szimplán csak hangos terhelés alatt a házban lévő (letekert) Arctic P14 és P12 mellett. Tehát nálam az itt megadott görbét követi.
Szóval akkor nincs olyan slim 92mm-es ventilátor ami nem PWM-es (én sem találtam, de még Aliexpressen sem), az meg rizikó. A reddites linken az eredeti posztolónak működik, másnak meg gondjai voltak vele.
Ez a Thermalright 8€, annyit megér kísérletezni; de a Noctua 20€, az túl sok
Mondjuk az előbbire is azt írják, hogy hangos max fordulaton. Na most mit csinál egy PWM-es venti szabályzás nélkül, ha megkapja a 12V-ot? Gondolom maxon pörög...
Tehát arra a következtetésre jutok, hogy a ventilátor mérete okozza a gondot. Lehet jobb lenne egy SFX-L táp amiben 12cm-s venti van. Abban a méretben legalább van slim 12-es ami 3 pin-es. -
Köszi a linkeket!
Rákeresve a típusra nekem főleg keret nélküli ventilátorokat dobott ki, bár azok kép alapján PWM-esek. Nem tudom, hogy az egyéb teljesítményben van-e különbség.Miért búg a PWM-s venti 2 pines csatlakozóra kötve, mert nem kapja meg a 12V-ot a motor?
Sajnos én sem látok mást, mint PWM-es ilyen méretben. Szélesebb pedig nem fér el. -
Van ajánlott ventilátor 92mm és slim kategóriában?
Egy FSP Dagger Pro 650W-os SFX tápban szeretném lecserélni, mert ugyan félpasszív, de amikor megy akkor zavaróan hangos a ventilátor.Összesen hármat találtam ár összehasonlító oldalon:
Thermalright TL-9015
DeepCool FT9 Slim
Noctua NF-A9x14 PWMA Noctua a legdrágább, de valószínűleg a leghalkabb is... csak ugye nem tudom mennyi levegő kell a tápnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Lian Li Uni Fan TL ventilátorok --- (Update 04.19.)
- Lian Li UNI FAN TL Wireless ventilátor, ARGB, PWM, 3 darab - Reverse Blade, 120mm, fekete (12RTL1W3B
- Lian Li SL 120 Wireless fekete 3as szett eladó (Update: 04.19.)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tökéletes lett