Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
válasz
proci985
üzenetére
Amig nem kezdtek el zorogni,addig nekem se volt veluk bajom. Igazabol en se ertettem soha,hogy nalam miert doglenek meg,mert haveromnal a VX450-ben ~60.000 uzemora utan is kussol a venti,pedig o meg takaritani se nagyon szokta a gepet.
Tegnap ha mar szetszedtem,csepegtettem a ventibe par csepp muszerolajat,par oraig csondben is volt de reggelre megint kerreges fogadott a szobaba lepve. Na mindegy...akkor megrendelem a Kama Flow2-t,aztan egy idore tema letudva.

-
chester91
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az mennyiben megoldható, hogy a 3 pin-es csatlakozót a 2 pin-es helyre bedugni, értelem szerűen azt a 2 pin-t beledugva, ami szükséges a működéshez?
Igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy működne-e a venti a tápban, mert már úton van az átalakító.
-
ripla
addikt
válasz
proci985
üzenetére
gondolom nekem ment volna a válasz, szóval.
először én is tápcserére gondoltam, de nemrég néztem árakat, és durván el vannak szállva az árak, 10k alatt nem lehet jó tápot kapni, az igazán minőségiek 25k-nál indulnak!
ezért tervezem inkább a ventilátor cserét, az megvan 3400 forintból és ha jó lenne, akkor nem lenne gondom vele. illetve ami miatt még gondoltam a venti cserére azaz, hogy a jelenlegi venti majdnem 50dba-s, az új meg csak 18 dba! be quiet venti lenne amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- War Thunder - MMO Combat Game
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest