- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Van egy Seasonic SS-500HT Active PFC F3 tapom es a ventije kezd hangos lenni. 12cm venti kell bele tudnatok ajanlani ebbe vmi nagyon halk ventit? ( szigetelt hazban van, alulrol szivja a levegot )
Haver hozott egy ventit nem tudom ez mennyire lenne halk mert ahogy nezem a venti adatlapjat [link] alacsony sebessegnel halk de tapban nem tudom milyen sebesseggel menne...
Vagy vegyek inkabb masmilyet?koszonom
udv: sfefeTalaltam egy ilyen oldalt HT500-as taprol itt [link] azt irja, hogy 61cfm kell a ventinek lennie. Amit haver hozott ventit az ha jol nezem az maxon tud 56cfm-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- 4db Be Quiet Pure Wings 2 PWM 120mm
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest