Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni:
A PFC sokkal inkább a hatásfokkal van összefüggésben, mint a feszültségekkel.
Másrészt, ha a tápod automata fordulatszabályzós, akkor elég kényes dolog lesz leszabályozni a ventit, mert ha Te le is szabályzod, az automatika több kraftot fog neki adni, ergó ugyanannyit pörög, csak melegít pluszban egy ellenállást is (ezt csak azért jegyzem meg, mert én sem tudtam a 360-as Sirtec-ről, hogy automata, faszául beállítottam a ventit 12 voltra ellenállásokkal, beraktam a tápba, és ekkor ért a döbbenet, a venti alig pörgött. Ezután kimértem a ventire menő ágat; 5,5 volttól megy felfelé a feszültség. Sehol nincs a tápon feltüntetve, hogy automata).
Ez kiküszöbölhető pl. úgy, hogy nem a tápban lévő csatlakozóra kötöd a ventit, hanem fix 12 vagy 5 voltra.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest