Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Mindenáron nem akarok venni, jó lenne tudni előre érek e el vele jelentős javulást!
D.u. nekiugrottam a gépnek kitakarítottam. A tápot is szétszedtem most frankón tiszta minden.
Viszont amikor a táp csapágy takaró kupakját levettem kissé meglepődve tapasztaltam, hogy ott csücsül bent a gyári kenőanyag, úgy ahogy kell. Nem is piszkáltam, simán vissza tettem mindent a helyére. Tulajdonképpen kissé halkabb lett a gép a portisztítás után de szerintem még mindig nem az igazi.
És itt jön közbe a tanácstalanságom, mert a táp nem a csapágyhangtól vagy a motorjától "hangos" - szerintem - hanem egyszerűen a levegő légáramlását hallani.
Mivel felső tápos házam van és egy rendszer hűtővel sem rendelkezem így jóformán az összes belső meleg levegőt a táp "húzza" ki (gondolom én) ezáltal jobban is melegszik ami nagyobb hűtési igényt is eredményez. Szóval nem tudom, hogy egy 9 lapátos - fent említett - profi ventilátor mennyivel lenne halkabb hiszen annak is tolni kéne a levegőt rendesen. Ennyire azért nem vágom a dolgokat, szóval a több lapátos eljárás lehet nagyobb zajjal is jár vagy pont fordítva? kisebb fordulat is elegendő?
Egyenlőre nem tudom mi legyen....
Szerintetek? Most már látom mért vezették be az alsó tápos házakat, nem is olyan hülyeség!
(Rendszerhűtőm meg azért nincs mert elég keskeny kivitelű a ház és csak 8cm-es ventiket fogad, azok meg nem a csendes működésükről híresek)
Nehéz eset vagyok, mi?
Köszönöm előre is a tanácsokat, instrukciókat!
T
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest