- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Mindenáron nem akarok venni, jó lenne tudni előre érek e el vele jelentős javulást!
D.u. nekiugrottam a gépnek kitakarítottam. A tápot is szétszedtem most frankón tiszta minden.
Viszont amikor a táp csapágy takaró kupakját levettem kissé meglepődve tapasztaltam, hogy ott csücsül bent a gyári kenőanyag, úgy ahogy kell. Nem is piszkáltam, simán vissza tettem mindent a helyére. Tulajdonképpen kissé halkabb lett a gép a portisztítás után de szerintem még mindig nem az igazi.
És itt jön közbe a tanácstalanságom, mert a táp nem a csapágyhangtól vagy a motorjától "hangos" - szerintem - hanem egyszerűen a levegő légáramlását hallani.
Mivel felső tápos házam van és egy rendszer hűtővel sem rendelkezem így jóformán az összes belső meleg levegőt a táp "húzza" ki (gondolom én) ezáltal jobban is melegszik ami nagyobb hűtési igényt is eredményez. Szóval nem tudom, hogy egy 9 lapátos - fent említett - profi ventilátor mennyivel lenne halkabb hiszen annak is tolni kéne a levegőt rendesen. Ennyire azért nem vágom a dolgokat, szóval a több lapátos eljárás lehet nagyobb zajjal is jár vagy pont fordítva? kisebb fordulat is elegendő?
Egyenlőre nem tudom mi legyen....
Szerintetek? Most már látom mért vezették be az alsó tápos házakat, nem is olyan hülyeség!
(Rendszerhűtőm meg azért nincs mert elég keskeny kivitelű a ház és csak 8cm-es ventiket fogad, azok meg nem a csendes működésükről híresek)
Nehéz eset vagyok, mi?
Köszönöm előre is a tanácsokat, instrukciókat!
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- 9db Cooler Master MasterFan MF120 Halo RGB ventilátor egyben a szett
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest