- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Ezen a ventin is az operating voltage-nek 10,2 V-tól 13,8 V-ig van megadva. De viszont elindul 7 V-on és pörög vagy 1300-1500-at, de 5 V-on már csak egy picit meglibben a ventije és nincs forgás. Én sem értem ezt a feszültség leírást, mert más adatlapokon az "operating voltage" címszó alatt általában az indulási fesz és a legnagyobb működési fesz közötti tartományt adják meg.
Ami pedig a Jamicon KF1225H1HR-R ventilátort illeti, vásároltam több ilyet is, meg még egy valag minden mást is.
Mérni mértem rengeteg más ventivel is egyetemben, amiknek a legtöbbje 5 V-ról már elindult. Kivéve az a böszme fent linkelt Nidec ventilátor.
De most szombaton megmérem neked (kétlaki életet élek) pontosan és itt meg is írom a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robotporszívók
- Revolut
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest