- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brave_86
aktív tag
Chieftec 400W-s tápba én végül COOLINK SWiF2 120P tettem.
Több mint egy hónapja megy már vele, napi 5-6 órát biztos, hétvégenként többet. Semmi rendellenességet nem tapasztaltam. Sokat töprengtem rajta én is, hogy milyet vegyek, de így utólak kicsit felesleges is volt vele ennyit foglalkozni. Bőven jó ez így.
900-as fordulaton szinte semmi hangja sincs néha a vinyó hangja miatt tudom, hogy megy a gép. Ha játszok kb 1200 forulaton kicsit hangosabb. De az is elég neki.
1500 fordulatnál azt kell mondja hangosabb mint a gyári ami volt benne. Maxon meg számomra elviselhetetlen vetekszik egy szobai álló ventilátorral pedig 'csak' 1700-as a fordulat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest