- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Szívesen! Én sem értek mindent elsőre amúgy, meg sokszor van egy érdekes jelenség, amit utófeldolgozónak hívok. Valamikor nem értek elsőre egy szót, és két-három másodperc után sikerül csak beazonosítani, hogy mi lehetett. Nekem régebben ez nagyon sokszor volt, mostanra már ritkább. Szerintem annyi a lényeg, hogy ne add fel, egy idő után valahogy csak összeköti az írottat és a halottat az agyad.
-
BonFire
veterán
Ezt nem lehet siettetni. Én YouTube videókkal kezdtem, és olyan témákkal, ami eleve érdekelt. Sok mindent én se értettem az elején, de a képi szemléltetés elég jó keretet és kontextust adott neki. Ha nem érted ezeket a sorozatokat, valószínűleg kicsi a szókincsed. Nekem ezt olvasással sikerült a legjobban fejleszteni. És...
Türelem
Türelem
Türelem
Nem megy egyik napról a másikra, vagy ahogy az angol mondja: overnight. -
inf3rno
nagyúr
A filmeknél nyugodtan nézd felirat nélkül, aztán egy idő után rááll az agyad. A felirat csak zavarni fog a szövegértésben, mert helyette inkább az olvasásra figyelsz. Nem baj, ha nem érted a teljes filmet, lesz olyan rész, amit érteni fogsz. Esetleg nézz meg egy olyan filmet angolul, amit már ismersz, vagy ugyanazt a filmet többször felirattal és anélkül.
Érdemes még zenéket hallgatni, esetleg énekelni, és megnézni hozzájuk a zeneszöveget (lyrics). A zenék megértése a legnehezebb szerintem szövegértésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Panasonic Toughbook Cf 54- Érintőképernyős - I5 5300 model
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest