Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Az első három napban, amikor kánikula volt, akkor igen. Aztán bejött a bánat idő, akkor már nem annyira.
Egyébként itthon szakmám van, ott meg mehetnék tányért mosogatni. Igaz, a gépkezelői jogsit potom pénzért meg lehet honosítani, azért ha az egészségbiztosításra meg egyéb ilyen apróságokra gondol az ember, azt akkor se volt könnyű elintézni, amikor Szabocsból Pest megyébe költöztem. És mire is jó az egész? Hát, október elején váratlanul estem egy olyat bringával, hogy úgy kellett összelegózni a kezem, és november óta gyógytornára járok, jelenleg keresőképtelen vagyok, a cég pedig táppénz alatt úgy döntött, hogy így nem kellek mégse nekik, és simán kitettek az állásomból, amikor lejárt a határozott idejű szerződés. Persze most még fizetnek táppénzt, de csak azért, hogy szét ne kürtöljem, mekkora g...ik!
Egy ilyen szitut nem biztos, hogy Angliában, magyar állampolgárként meg tudnék csinálni. Most se olyan könnyű elhelyezkedni, mert faluban élek, és mindenhová másfél-két órákat kéne ingázni, ahová hívnak. Hiába keresett az én foglalkozásom.
Ez csak egy ok az ezerből, amiért is meggondolja az ember, miért nem megy ki. A Brexit után meg végképp nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest