Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
apholyon #423 üzenetére
koopbol peldaul a teboly nagykonyve, lightosabb kompetitivbol century: fuszerut , splendor , istanbul. Árakat erdemes figyelni, ha valahol 20%-kal a tobbi alatt van, akkor behuzni. Vagy facebook tarsasjatek adasvetele cserebere topic, ott szoktak linkelni a boltok akcioit.
-
maross
nagyúr
válasz
apholyon #415 üzenetére
tarsasjatekok.com , www.argep.hu , erre a ket helyre bepotyogod, 95%-at lefedi a magyar piacnak. Gemklubban konnyu osszekattingatni 10% kedvezmenyt (azt hiszem tarsasjatek.com -os ar eleve 5%-kal szamol).
-
maross
nagyúr
válasz
apholyon #413 üzenetére
Legacy egyszervegigjatszos (12 "palya", max 2x lehet jatszani mindegyiket ,feltéve ha az elso proballkozast bukod). Én biztos hogy nem azzal kezdenék. Nagyon jo jatek, de sima Pandemicet ajanom, ha az bejon, még mindig raersz a bonyibb Legacyt venni, ha pedig nem jon be, el tudod adni bolti ar 70-80%-ert, mig a legacy erteke a komponensek tonkretetele miatt gyakorlatilag nulla kozelive amortizalodik, még akkor is ha csak par palyat jatszottaktok vele. (esetleg Pandemic Iberia, most metaban 11ezer ft, az jonak szamit - ez is egy alap pandemic par modositassal, jol mukodik, ha szimpibb a kor/helyszín, ezt is nyugodtan lehet venni)
-
doc
nagyúr
válasz
apholyon #316 üzenetére
Esetleg asztali szabadulos jatekok? pl. A csillagvizsgalo rejtelye, vagy az Exit-jatekok?
Ket emberrel teljesen jo, ha nem roncsoljatok a jatekot (hanem pl. kartyara rajzolas helyett huztok ra celofant, stb) akkor szinte vetelaron el lehet adni (sot, ha eleve hasznaltan veszed, jatek utan ugyanannyiert tovabb tudod passzolni, vagyis a jatekelmeny ingyen volt)
-
maross
nagyúr
válasz
apholyon #316 üzenetére
Hidd el nem realizalodott benned, hogy milyen dragak a tarsasok. lords of hellas , 7th continent , sine tempore , zombicide green horde
. csak par az utobbi par honap groupbuy-aibol (ertsd olcsobban kijovunk mint egyebkent
). Szoval ha ~10 -ert veszel egy tarsast, es sokszor elokerul, majd utana 2 ev mulva eladod ~7-ert, az szerinted neked hany mozijegybe kerult?
. Naugye. Ha belegondolsz max 1-200ft/ora, azert nagy szorakozast nem kapsz a mai vilagban
. Nyilvan a tenylegesen draga tarsasokkal mas a helyzet, bar ezekben rengeteg content van + a gyujtok a KS exkluziv reszeket kesobb vagyonokert vasaroljak, igazabol nekem is csak all benne a penzem, igaz egy nagysagrenddel tobb. De ha kellene, viszonylag gyorsan ki tudnam szorni, van amin buko lenne, van amin nyero. De itt mar esznel kell lenni
.
-
Tristis
őstag
válasz
apholyon #308 üzenetére
Mostanában én is egyre több játékot ruházok be magunknak.
- Carcassonne: mobil appként könnyedén hozzáférhető, ha tetszik vegyétek meg. Sokan két személlyel tartják a legjobbnak, igazi klasszikus, de drága. kb. 7000 Ft
- Blokus Duo: egyfajta tetris, én nagyon szeretem, jó kis kiszorítós játék. 2400 Ft ebay.
- Patchwork: ezt nagyon sokra tartják és sokan szeretik, nekem kicsit egyforma mindig. 5000 Ft
- Kingdomino: ez egy újfajta domino játék, szerintem jobb, mint a Patchwork és ugyanaz a jelleg. 4.500 Ft Reflex- Hive: Egyfajta sakkhoz hasonlító kétszemélyes logikai játék, aminek bárhol neki lehet állni, strandon, kávézóban bárhol a helyigénye miatt. Mi ezt fakockákból (wooden hexagon e-bay) megcsináltuk magunknak, 1000 Ft.
- Jaipur: nagyon aranyos, pörgős kétszemélyes kereskedős kártyajáték zsetonokkal: Aliexpress 2000 Ft.
- 7 Wonders: Duel én ezt nem próbáltam, de sokra tartják. Maga a 7 Csoda kötelező játék minden otthonba. 6500 Ft
- The Castles of Burgundy: nagyon érdekes, kicsit csúnyácska, de nagyon élvezetes társas, kiváló két fővel, stratégia, de itt a jó és a mégjobb döntések között kell választani: 9.000 Ft Gameklub (Ne ilyedj meg, teljesen nyelvfüggetlen a játék.) Online kipróbálható
- Great Western Trail: két személlyel kiváló, 1,5 órás társasjáték, egyfajta catan 2.0, 10.000 Ft körül hozzáférhető volt nem rég mall.hu-n.
- Robinson Crusoe (2016): kedvenc kooperatív játékom, bár nagyon nehéz, de nagyon sok nehézségi szint van és különböző küldetések. Van benne kutya és Péntek is, szóval itt az ideje felfedezni a lakatlan szigetet
16.000 Ft Reflex
- KOROKON ÁT: A CIVILIZÁCIÓ ÚJ TÖRTÉNETE: igazi nehézbombázó 2,5-3 órás játékidővel, viszont a világ TOP 3 játéka (forrás: https://boardgamegeek.com toplista). Gyönyörű stratégia és kiváló két fővel játszani, de ehhez már elhivatottság kell. 12.500 Ft mall.hu Online kipróbálható
- Twilight Struggle: szintén egy nehézbombázó, 2,5-3 órás játékidővel, nagyon erős hidegháborús hangulattal... ez a játék nagyon komoly ráhangolódást kér, érdemes nézni gameplay-t, illetve ez is van androidra. 18.000 Ft, Aliexpressen van más variációja is
.
Ez itt a krém, persze vannak még mások is. A fontosabb kimaradók: Agricola (2016-os kiadás), Santorini (kiváló, de drága), Mr. Jack Pocket, Ghost Stories, Splendor, Forbidden Desert, Hanabi kb. fontossági sorrendben, ami most így eszembe jut és jó két fővel.
Joker: Spirit Island most fog megjelenni Magyarországon, eszméletlen sokra tartják.
TIPP: Jaipur, The Castles of Burgundy, Kingdomino, Great Western Trail sorrendben érdemes talán ár/érték arányban megvenni ezeket, és persze a Korokon át a végén ha keményen toljátok ;-).
Ebből már szerintem tudtok választani. Mindegyik játék kiváló, amit felsoroltam.
-
maross
nagyúr
válasz
apholyon #313 üzenetére
pandemic, 8000 alatt jo ar erte (a listázott pengeélen kiegészítő lenne, nem azt kell venni). Pandemic Iberia-t angol shopokbol erdemes venni, postaval 30gbp kornyékén (shop4world es 365games-et nezd meg postaval egyutt. gameseek problemas, meeplescornernek nagyon draga a postaja, tobbitol nem nagyon rendeltem még). pandemic legacy, 12500 korul ajandek
.
-
maross
nagyúr
válasz
apholyon #311 üzenetére
Mi sokat jatszunk asszonnyal koopokat, 2-2 karaktert iranyitva. Pandemicben sok jatekunk van, nemreg vettem pandemic iberia-t ,azzal is jatszottunk mar parat. Es persze ott a nonplusultra, a pandemic "vilaglegjobbjatekabggszerint" legacy, remélem most szeptemberben el tudjuk kezdeni, most ment a gyerkoc oviba, es tobb idonk lesz
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest