Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attiati #7379 üzenetére
https://www.facebook.com/groups/1223344085564077
Itt vannak képek a játékokról, mondjuk most már mindegy.Vérfarkas:
ha a Rettegés Éjszakájára gondolsz, abból valóban csak az alap jelent meg magyarul.
Angolul van több modul is:
Integrates With One Night Ultimate Alien One Night Ultimate Super Heroes One Night Ultimate Super Villains One Night Ultimate Vampire One Night Ultimate Werewolf: DaybreakJó titkos szerepes játékok még:
Secret H!tler
Bang, Bang kocka
A Fake Artist goes to New York
Detektív Klub
Kaméleon
Agent Undercover -
boost
veterán
válasz
attiati #7379 üzenetére
én mentem volna, de saját magam által szabott megállj van vásárlásokra. Havi 1 a limit. Az pedig már összejött másodikán.
De mondjuk nem is tudom, hogy mit vennék. A komplexebb játékok miatt folyton BGA-n lógok. Ott van rá társaság.
A CoraQuestet húztam be hét elején használtan, promó packkal, postával 10-ért., 8 éves gyerkőccel játsszuk, és imádja. Komplexebb, mint a Zombie Kids / Teens, továbfejelszti a gyerkőc társasozós kézségét. Máris átvette a játékmester szerepét. Eddig két sztorit vittünk ki a 9ből. Szerintem utána menni fog tovább, mások örömére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest