Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Elolvastam a szabályát a játéknak karácsony alatt, meg néhány topikot BGG-n, de nem igazán tudom. Szívem szerint megvenném
de feleségem szerint már így is elég társasunk van, amikkel nem is játszunk
Ami nem is igaz, mármint a mondat első fele
Viszont BGG-n olvastam olyat, hogy ha narancssárga bónusz kerül az első helyre, akkor kb. ultimate helyzet áll elő. Aki azt elviszi, akkor mindig első játékos tud lenni plusz még egy kockát is szerezni, amivel elég gyorsan el tudja érni a játék végén. Pláne, ha más is ezt a taktikát alkalmazza. Ez mennyire van így?
Illetve milyen okokat tudtok mondani, amikor a házastársat kell meggyőzni egy újabb társasról? -
TrollBalint
addikt
Úgy értettem, hogy nekem ez pont pozítiv, ha nem mindig ugyanaz a lapok vannak játékban. Pont azért, mert akkor semmi esetre sem jöhet elő ugyanaz a szituáció, mint egy előző alkalommal.
Ha meg mindig ugyanazokat a lapokat hasznájuk, akkor számomra egy idő után ismétlődni fog a játék. Hiszen hasonló szituációk lesznek. Lesz lap, ami tudom, hogy nekem kell, mert szeretem, vagy mert erős, vagy mert az én taktikámhoz jobban passzol és tudom, hogy fel fogom húzni előbb-utóbb. Ha viszont nem szerepel minden kártya a játékban, akkor ez is ad egy fajta izgalmat, hogy várjak-e rá úgy, hogy lehet nincs is a pakliban.Hogy mondjak egy "ellenpéldát", ha a Nemesisben mindig ugyanazok a szobák lennének, akkor eléggé repetítiv lenne a játék, mivel mindig fent lenne az a szoba, ahol le tudom magamról mosni a nyálkát, és hasonlók. Persze, a helyzetek mások lennének akkor is, de ha mindig ugyanazokkal játszod, akkor ott is lesz egy idő után hasonlóság (mi pl. kb. mindig ugyanazzal a pár emberrel társasozunk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Videó stream letöltése
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest