Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
válasz
mike1334 #4919 üzenetére
A bulb sáv haszontalan teljesen, a +1-et lépős almacsutkás lapka túl erős, tiszta sajt stratégia szintén haszontalan. Ezzel a játék kb. le is van nullázva, a nyerő stratégia az, ha pörgeted a patkányokat felfelé, mindig hárommal egyszerre, és a végefelé lassítasz és megszeded magad. Sajtot fizetni soha nem éri meg, szóval csupa sok dolog, ami haszontalan, és kb. egy stratégia marad. A kezdőnek is túl sok előnye van. Nagyon akartan szeretni, de nem ez lesz az. Normál halandó lehet ezeket csak 10 játék után látja meg, annak lehet vele pár jó partija.
Az csak hab a tortán, hogy az almacsutka jelölők és a bulb jelölők is hiányoztak a dobozból, de hát néha ilyen van.
-
Azie
őstag
válasz
mike1334 #4919 üzenetére
Nem a vesztéssel volt baja, hanem hogy 3 intrigueból 3 mandatoryt húztam és mind olyan volt, amilyen kalandozója nem volt.
Emellett lett egy kombóm, hogy ha piety-t veszek fel, akkor kapok egy papot és küldi teljesítéskor visszajön egy kalandozó a résztvevők közül. Neki arcana+commerce lordja volt, nekem pedig mindegy volt mit teljesítek, mert a beholdert húztam. Az volt a baja, hogy "fölényeskedve" játszottam. o.O
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest