Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
Igazából nincsenek ilyen ábrándjaim - nem csak ezzel, más társasokkal sem - egyszerűen szeretem a változatosságot, hogy sok játék legyen itthon, és hosszú távra lekössön. Ez alatt azt értem, hogy ne legyen az, hogy 10 játék után (mégha nálunk az több hónapban is mérhető) előjön az, hogy egy út van és csak az a jó, és ha nem azt csinálod, akkor bukta eleve. (Mondjuk a Marco Polo az majdnem ilyen, mégis szeretjük, mindkét részét)
maross: Igen, azt láttam, hogy ott lenne a legolcsóbb, de elfogyott. Várni nem szeretek, úgy hogy meg is rendeltem a Szellemlovasból, ahol meg kaptam rá 5% kedvezményt, így azért eggyel barátibb az ára. Ha minden igaz ma már mehetünk is érte. (azt még nem tudom hova fogom tenni, de mindegy, max dobok ki valamit a ruhásszekrényből.
) Viszont, akkor abszolút nem bánom, hogy nem várok, ha a gémklubban drágább lesz. (Gondolom Szept. 1 előtt már nem is lesz ott) -
Frod
addikt
válasz
anubys1984
üzenetére
Nem tudom mi okozza a hype-ot (BGG#6), lehet valóban ennyire jó játék, én elhiszem, de tematika (állatkert-menedzsment) hidegebben nem is hagyhatna

Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) Viszont, akkor abszolút nem bánom, hogy nem várok, ha a gémklubban drágább lesz. (Gondolom Szept. 1 előtt már nem is lesz ott)