Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Szevasztok!
Tegnap óta vagyok Családi+(kamu)HD.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi értelme volt ennek a [moderálva] nagy szoftverfrissítésnek, ha néhány (kamu)HD csatornánál még mindig használhatatlan a hangerőszabályozó?
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
prisz
senior tag
Már éppen itt volt az ideje :
[link]Ha volt már akkor bocsi...
-
DJ. Ru$y
félisten
Hogy visszatérjünk a topik fő témájához, megjött a FON felhasználó és jelszó. Egy rövid leírás a FON-ról, egy Hogyan csatlakozhat? rész és még pár tudnivaló. Lassan számíthat rá mindenki akinél már üzemel.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Nooeca
senior tag
válasz adika4444 #69987 üzenetére
Az nem off ha leírom (hiszen nem összehasonlítás), hogy teljesen mindegy, hogy melyik szolgáltatóról beszélünk, de gazdaságosságilag nem éri meg, a TV-t és az internetet egymástól külön választani a csomagajánlatok miatt.
Nekem az internet a fontos, szóval ha az internetet váltom, vele váltok mindent.
[ Szerkesztve ]
-
-
DJ. Ru$y
félisten
Megkérlek, hogy ezt itt folytasd! Az úriember kérdezett valamit, kapott rá normális választ, de te egyik kérdésére sem válaszoltál.
Leírta neki mik az igényei, és neki mire van szüksége, de ezt a digi istenítő dumát miért mindig a T topik-ban kell?Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
prisz
senior tag
válasz f4lcon #69973 üzenetére
Őszintén megmondom, nagyon vicces vagy. Talán te vagy ebben az országban az egyetlen aki Digiről "T"-re akar váltani. A "lejárt a hűségem" szöveg is nagyon érdekes, mert pl. én már lassan egy évtizede hűség nélkül vagyok a Diginél és még így is sokkal olcsóbb mint a "T" bármely szolgáltatása, amit jelenleg a szüleim használnak.
Akkor legyünk korrektek, és nézzük meg a differenciát.1. Te IP tv-t kapnál, aminek egyértelműen gyengébb a minősége mint a jelenlegi DIGI DVBC és felesleges áramzabáló box-ok nélkül használhatod a szolgáltatást, korlátok nélkül.
2. Felvevős box-ot szeretnél, amit már lassan a legsilányabb DVBC-s boxal is meg tudsz oldani fillérekért, ráadásul most már szinte minden jelenleg kapható TV támogatja a PVR és felvétel funkciót, mivel a DIGI kódolatlanul adja a DVBC csatornákat.
3. A Digi és a T-s internet közötti különbségekről pedig inkább nem nyilatkoznék. Olvass utána...Összegzésképpen:
Ha viccből tetted fel a kérdésed, akkor nagyon jót nevettünk.
Ha pedig komolyan, akkor kérlek olvass egy kicsit utána a technikai lehetőségeknek.[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
-
flash-
veterán
Van ez a box az iptvhez.
Egesz hasznalhato, egy dologban kernek segitseget:
Nyugdijas anyukam nem birja a radiot elohozni.
Upc direct taviranyiton volt egy dedikalt tv/rad gomb.
Azt megnyomva egybol szolt a radio.Ennel baromi bonyolult elohozni egy nyugdijas szamara..
Bar ezen is van egy tv radio gomb de hiaba nyomom, nem tortenik semmi csak villog a jobb felso bekapcs gomb.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz icetheman #69976 üzenetére
még csak elméleti szinten gondolkozom, egyfelől tetszik a té felvevős megállítós megoldása (hiába akármilyen STB azok nem olyan jók mint a té gyárija, van egy Thomson meg egy Alma C2000 boxom, mindkettő nehézkesen és egyáltalán nem intuitíven működik) másfelől hiányzik a Discovery
szóval még nem tettem semmit, csak egy kérdést feltettem itt“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
icetheman
tag
Biztos nem váltanék a helyedben.... Ha lehet még vond is vissza...
mert t nél ,lesz egy szép optikai modemed, kábelezni kellene,és 24 óránként optikán is bontanak.... És hiába optika, ha a digi így is hozza a 4-5 ös pinget, ez alá meg az optika se nagyon megy...(szval nem lesz minőségibb) -
addikt
Feltételezem T optikai kábelnetet vezet be:
1. gondolom IPTV lesz, kérhetsz 2. boxot, aminek van havidíja
2. ha IPTV, akkor nem koaxon megy majd, hanem UTP kábelen, azt vezetékelned kell, ha még nincs
3. 2 különböző HD mehet egyszerre a két boxon
4. ez routertől és firmwaretől függ, ki kell próbálnod illetve valószínűleg át kell engedned a forgalmat a STB felé, ha akkor megtalálja az access pointot a STB és bekonfigurálja magát, siker. De így akadhat az adás a router miatt (nálam mondjuk minimálasn előfordul, ha le van terhelve a régi router) -
titán
1; Igen
2; Igen, mivel a tévéhez UTP kábel kell így az lesz kihúzva
3; Igen ha megkapod a 2 HD + 1 SD stream-et
4; Igen, ha H-s ONT-t kapsz akkor publikus IP címed is lehet
Sokan nem váltanának a helyedben.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
addikt
sziasztok, elolvastam az összefoglalót, de ebben a formában nem volt válasz a kérdésemre
most Digi tv van otthon, hűségem rég óta lejárt és a héten a tések cserélik a házban a hálózatot optikai kábelre ami szerintük a szolgáltatás színvonalának javulásával jár, gondoltam oda váltanék. már korábban laktam olyan lakásban, ahol té volt, megállítós felvevős box-al, nagyon megszerettem.
ez a lakás felépítése, a Digi pillanatnyilag koax kábelen van a piros csíknak megfelelően bekábelezve (hol kábelcsatornában, hol a parketta szegélye alatt) 2 tévéhez 1-1 dvb-c box-al.
1) lehet-e téhez két boxot kérni?
2) azokhoz is végig kell vezetékelni a lakást? használható a már meglévő vezetékezés?
3) ha lehet két boxot kérni, akkor azokon lehet egymástól eltérő HD adást nézni?
4) van egy remek Asus RT-AC1200G+ routerem a mostani 100-as Digi netet osztani, azt tudom majd a tével használni?
köszi“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
xy2003
tag
Köszi mindenkinek.
Hát nem nekem kell,egy ismerős kért meg aki egyáltalán nem ért hozzá (én se nagyon),ő ragaszkodna a kábelnélküliséghez,nem rég volt felújitás így annyira nem kultiválná a fúrást faragást :-)
De azért megpróbálom rábeszélni.
Hol találom a t-komnál ezt a Technicolort? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz dptrsk #69969 üzenetére
És valószínűleg stabilabb is, én azért Wifin nem küldenék TV-t, hisz tudjuk mennyi minden tudja befolyásolni.
Inkább fúrnék, és direktben LAN kábel, vagy ha minden kötél szakad az általad említett Powerline-ok.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
xy2003
tag
Megoldható valahogy ( nem túl) bonyolultan,hogy a stb és a modem között wifin menjen a jel ne utp-n?
-
MajaG
senior tag
válasz Apa+Fia #69960 üzenetére
Nézd IS-IS. Ha 50 mega mellé adnának két streamet,
GipszJakabnak nem tudnád elmagyarázni, hogy miért megy csak 35 megával a nap 70%-ban a szolgáltatás. Magyarország egy TV-s nemzet, MINDIG megy a TV.
Vagy 30 mega mellé, hogy? Ott 33 megára van húzva a HD-vel is. 15 mega menne ?!
Olyan akadálya nyilván nincs, hogy nem lehet beállítani, mert informatikában nyilván mindent lehet. Csak nem biztos, hogy széles tömegre méretezve ez ésszerű.
Itt megoldás már a következő TV-s platform lesz, ami nem sokára érkezik, adaptív streammel.
-
hardline
senior tag
válasz bopeti98 #69958 üzenetére
Én is egész nap kínlódtam, és csak most jutott eszembe, hogy megnézzem a PH topicban, hátha van valami és lám, ott is volt. De valóban sehol máshol nem írják ezt.
A weboldal meg a megújulás miatt nem is volt elérhető párszor, amikor próbálkoztam, utána meg csak szimplán nem működött... -
bopeti98
őstag
válasz hardline #69955 üzenetére
Már vasárnap sem működött az webes kapcsolatfelvétel, szóval én is arra az e-mail címre küldtem el a panaszomat. Rögtön utána kaptam is egy automatikus visszajelzést, hogy fogadták szóval biztos jó.
Azért vicces, hogy a honlapon sehol nem említik ezt az e-mail címet, hanem erre az online levélíró cuccra irányítanak, de az meg nem működik. Így lehet csökkenteni a beékező levelek mennyiségét. -
hardline
senior tag
Nem működik a webes kapcsolatfelvétel.
Ha írok az ugyfelszolgalat@telekom.hu email címre és elküldöm nekik a fájlokat, azt ugyan úgy megkapják, ha jól sejtem? -
takikacska
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy a t-online-os mail címem be van állítva egy outlook-ba, most nem tudok üzenetet küldeni mert le van tiltva sz smtp szolgáltatás. Valószínűleg valaholvá kikerült a mail cím és valami el kezdett a nevemben mail-t küldeni. Outlookba nem látom hogy extra mail kiment volna.
Beszéltem az ügyfélszolgálattal de érdemben nem tudtak segíteni.
Ha az outlook-ba beírok másnak a felhasználónév és jelszó párosítását akkor a levelek gond nélkül kimennek.A T-nek mit kellene tennie ilyen esetben?
-
kentucky
őstag
válasz Gubek-Einste #69948 üzenetére
VDSL hálózaton nem :/
-
titán
-
kentucky
őstag
Ma cseréltek Speedport Entry 2i-re, most minden Ok, és mellesleg most valahogy megint előjött a 2 HD csatornát bírok nézni egyszerre bug.
-
Krystal_s
addikt
Neki is optika van? A HGW és az utána kötött Router (D-link) sem mutatja a napi (hajnali) szakadásokat. Viszont éjjel, vagy reggel én gyakran látom, amikor elmegy a net. Az időpont az megegyezik azzal, amit az online felület ír. A 24 órás bontást még valahogy megmagyarázták, ami inkább csak 22, mert ha reggel 6-kor szakad és utána éjjel 4-kor is, az nincs 24... Napi 2 új IP, miközben sok embert azért natolnak, mert kevés az IP
Igen, tudom az is feltöltés, ha írok, vagy képet rakok fel, de mostanában már azt is nagyon ritkán tettem. Így értettem a "semmit". Ezeket nagyon elenyészőek gondoltam a havi 4GB-hoz képest, amit az online felület ír. Első látásra soknak tűnt.
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e. Thome iptv szolgáltatásunk van és az az egyik beltériegység(cisco) folyamatosan újraindítja magát jön a t-home-os képernyő "helyi hálózatohoz csatlakozás" "ip cím xx" utána megint a t-home-os képernyő és újraindul és ezt ismételgeti folyamatosan. A másik 2 beltériegység egyéb thome-os szolgáltatások hiba nélkül mennek. Mindent újraindítottam már az nem segített. Esetleg van valami ötlet erre vagy ki kell hívni a thome-t?
köszi
-
titán
-
kk75
tag
válasz DJ. Ru$y #69936 üzenetére
Igen, az eszköz (zte) nem route-ol, dhcp kikapcsolva.
Inkább nem foglalkoznék a dsl vonali adatokkal, az ügyfélszolgáltara bízom....Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Dominion (Uralom) film a nagyüzemi állattartás kegyetlenségére hívja fel a figyelmet : https://www.dominionmovement.com/watch
-
DJ. Ru$y
félisten
"Telekomos modem/router Zte Zxv10 (router kikapcsolva)."
Gyanítom, hogy ezzel azt írta, hogy a ZTE router funkciói ki vannak kapcsolva, ergo vagy modem mode-ban van (ha van benne ilyen) vagy Passthrough módban.kk75
Köss direktben egy gépet a ZTE-re, lépj be az online felületére, ott vannak vonali adatok, azokat tudod egy képernyőmentés után ide beilleszteni.[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
Igen a ZTE-re gondolok, de ha ki van kapcsolva akkor hogy használod a netet? Vagy kikapcsolás alatt azt érted, hogy a wifi ki van kapcsolva és passthroughba tetted? Vagy esetleg saját modemet használsz? Mert routerrel önmagában biztos nem tudod használni a netet.
Bárhogy is legyen, a vonali adatokról csak a ZTE HGW-vel tudsz információt szerezni.ⓑⓣⓩ
-
kk75
tag
A Zte modem/router kombó "csodára" gondolsz ?
Azért van kikapcsolva mert routernek a D-link jobb.A kapcsolat tesztelve lett, router nélkül is, kábellel csatlakozva közvetlenül desktop pc-hez. A letöltési sebesség ugyanannyi...
[ Szerkesztve ]
Dominion (Uralom) film a nagyüzemi állattartás kegyetlenségére hívja fel a figyelmet : https://www.dominionmovement.com/watch
-
kentucky
őstag
Tegnap beszart a jóféle Speedfos W724V Ci típusú kínai csoda, PPPOE modemként van internet, szerelők még nem jöttek, de nyolc órakor kaptam üzenetet, hogy elkezdték a hiba kivizsgálását.
-
kk75
tag
Dsl vonali értékeket adni nem tudok, D-link Dir 605L router -ben (én) nem találtam ilyen opciót.
Telekomos modem/router Zte Zxv10 (router kikapcsolva).
Dslam tudomásom szerint 1km-en belül van.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Az a garantált már nagyon régóta annyi és nem csak DSL-en, valószínűleg messze vagy a központtól is, és hiba is lehet a vonalban. Nem nagyon fognak visszatartani a váltáskor, ha nem tudnak jobbat adni. Ellenben én bejelenteném még 1-2x hibára az biztos, hátha kezdenek vele valamit.
-
kk75
tag
Netmánia (S) dsl telekom internet csomagunk van (Szombathely).
Több tesztprogrammal mérve, csúcsidőn kívül a letöltési sebesség 3.5mbit/s -nál nem mutat többet. Korábban az 5mbit/s letöltést stabilan hozta.
Nagy meglepetésemre a telekom oldalán a Netmánia (S) csomag garantált letöltési sebessége 1mbit/s...
Tudomásom szerint korábban ez a maximális letöltési sebesség fele volt...
Ügyfélszolgálat felé jelezve, de hivatkozhatnak arra hogy a garantált minimum 1mbit/s..A lakászövetkezetünknél ilyen áron, jóval magasabbb kábel-modemes net csomagok vannak.
A szolgáltató váltáson gondolkodom, annak ellenére hogy hüségidős szerződésünk van.Ennyire visszafejlődött az egész Dsl dolog ?
Másnak milyen tapasztalatai vannak, kérlek írjátok meg.[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
Próbálkozhatsz a jel javításával úgy is, ha áthelyezed a HGW-t, én most beraktam a nappaliba, ami nem éppen központos helyen van, de mivel ott többet tartózkodunk és ott több hálózati eszköz is van, mint ahol eddig volt, így megfelő térerőt nyújt abban a helységben, a konyhában, hálórészben már másik routerek/repeaterek szolgáltatják az infrastruktúrát, az emeletet pedig ellátja az alsó szint. Van mozgatott routerem is, amit ki tudok helyezni akár az udvarra, így kerti munka szünete közbeni napozás idejére is tudok 10-20 megabitet elérhetővé tenni, vagy a munkahelyi wifit is ki tudom terjeszteni magamnak, +megtoldva a sebességet az LTE nyújtotta örömökkel.
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
Nekem más tipusú HGW van, ZTE Speedport Entry II, de 2-3 méterre a wifim 88%, ha a tablet és a HGW közé állok akkor már 70% ugyan abban 2-3 méter távolságban. 5-6 méterre ha nem állok a tablet és a HGW közé, akkor 70%, ha közé állok már 50%-ra is lemegy, a konyhában, ami 15 méterre van, már csak 25-30% a jel, de itt van közte 2 vastag fal is.
Van saját tplink routerem is, az még 10 méterről is 94%-on van, egy másik régebbi dlink modllem is van, ami már vagy 5 éves, de az is 90-85%-on van 8-10 méterről.
Vannak repeatereim is belső antennával, azok körülbelül azt a szintet produkálják mint a HGW.
Mindegyik ugyan azon az adásteljesítményen van.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
sodó
csendes tag
Sziasztok! Múlthét hétfőn elromlott a modemünk, cserélték rögtön egy Speedport W724V Type CI-re. Működik meg minden, de a WiFi erősséggel nagy gondok vannak. Egy szobában vagyok vele és 2-3 méterre a modemtől már nem jelez a telefon maximális jelerősséget, ha kimegyek a szobából ez még jobban lecsökken. Az előző modemmel nem volt ilyen gond, így nem hiszem, hogy a telefon hibája lenne. A fürdőszobában, ami csak 1 fallal van odébb már nincs is WiFi, csak ha nyitva hagyom a szobaajtómat. Olyanokat is produkál, hogy a szobámban, az ágyon játszok a telefonnal és csak úgy eltűnik a WiFi... Az udvaron egyáltalán nincs is már WiFi, a régivel pedig volt. Most ezért nem fogok venni egy routert, szerintetek ha szólok nekik cserélik másik modemre, amiben normális WiFi antenna van?
-
btz
addikt
válasz Krystal_s #69912 üzenetére
Érdekes módon neki nem mutatja a napi pppoe bontást.
Nekem pedig ilyen fura értékrket mutat, ami hellyel közzel esik csak egybe a HGW naplózásával.
Ebből kiindulva nem tudom mennyire érdemes ezekre az adatokra támaszkodni.
Azt lenne jó tudni, az abba az adatbázisba, amit a weboldal kilistáz, hogyan jutnak el a bontási adatok, a helyi központ küldi e az értékeket, vagy az ottani szerverük képzi e az adatokat.A feltöltést ugyan már megválaszolták, de had mondjak rá egy pár példát, pl hogy ide kommentelsz, képet raksz fel az online felületről, facebookon beszélsz valakivel, az mind felfelé irányuló forgalom, tulajdonképpn távoli adatbázisba töltesz felmadatot, távoli file szerverre töltesz képet, de ez csak pár példa a rengeteg lehetséges esetből. A web 2.0 világában már nem lehet azt mondani, hogy nem töltesz fel soha semmit.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
bul07
nagyúr
E-mailbe jött
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
rsanyi20
tag
Valaki kapott már postán számlát?Komolyan mondom felhivom ma az üfsz.-t és megkérdezem már hogy mi a fene van, 1hónapja vam szolgáltatás és sehol semmi számla
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Nooeca
senior tag
válasz Krystal_s #69914 üzenetére
Azon véleményen vagyok a mai napig, hogy még van hova fejlődni ezekenek a mobilinterneteknek. Drágának már nem nevezném őket mint régen csak kevésnek.
Majd ha eljutunk az 500 mega - 1GB kezdőcsomagig - beleépítve mondjuk a mobilos tafirákba, akkor azt mondom hogy igen ez így megy valamire. De ma inkább csak azért adnak 150 Megát, vagy 200-at a feltöltéshez, hogy megkostóld a kaját és még kérj belőle.
Azt nem tudom külföldön hogy megy a mobilnet ára, azt viszont igen hogy a percdíj sem annyi mint itt, még akkor sem ha leszámoljuk a 27%-os ÁFÁ-t és a telkom. adót. KB annak a fele/harmada.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
A Telekom oldalán látható Internetforgalmi adatok lista mennyire megbízható? Ránéztem, mert jelzi a napi szakadásokat is és meglepődve látom, hogy milyen sok a napi feltöltés (és a letöltés is). 200-300 MB között, de volt 500 MB is. Ez azért furcsa, mert mi nem töltünk fel sehova semmit. Nincs fájlcsere, sem chat, sem kamera stb. Általános napi használat hírolvasás, Youtube videók.
De akkor mi lehet ez a nagy adatforgalom? A gépeken nem látok semmi gyanús folyamatot, nincs kártevő sem...
egy részlet a havi állásból...[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Core2duo6600 #69900 üzenetére
Dehogynem! Netet varázsolni a droidra és igazából az érdekelt volna, hogy a stick-et hogyan lehet telepíteni rá, de valahogy google nem a barátom a témában vagy nincs rá lehetőség. Viszont ezen a droidon nem lesz TV GO nézve, mert root-oltnak érzékeli a program, így a védelem miatt nem lehet használni.
A jelszavas problémára pedig ügyfélszolgálaton keresztül lett megoldás: freemail-es fiókkal csak simán be kell lépni és nem kell regizni
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
titán
-
grobi007
tag
Kiiktattam egy fölösleges elosztót.
Máris más a helyzet
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 6.2 dBmV 43.2 dB
Channel 2: 5.5 dBmV 43.2 dB
Channel 3: 4.4 dBmV 42.5 dB
Channel 4: 3.6 dBmV 42.4 dB
Channel 5: 1.9 dBmV 40.8 dB
Channel 6: 1.8 dBmV 40.9 dB
Channel 7: 1.6 dBmV 40.8 dB
Channel 8: 1.6 dBmV 40.8 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 42.5 dBmV
Channel 2: 40.7 dBmV
Channel 3: 42.7 dBmV
Channel 4: 43.2 dBmV -
titán
-
grobi007
tag
Sziasztok!
ED3-as területen mi az ideális?
Ezek az értékek jók?
Model: Cisco EPC3925
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -9.5 dBmV 36.9 dB
Channel 2: -9.5 dBmV 36.7 dB
Channel 3: -10.2 dBmV 36.0 dB
Channel 4: -11.1 dBmV 35.5 dB
Channel 5: -6.7 dBmV 39.4 dB
Channel 6: -6.9 dBmV 39.4 dB
Channel 7: -7.2 dBmV 39.0 dB
Channel 8: -6.7 dBmV 39.4 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 50.7 dBmV
Channel 2: 51.0 dBmV
Channel 3: 51.0 dBmV
Channel 4: 51.0 dBmV[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest