- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abel-0101
aktív tag
válasz
#46824192 #129029 üzenetére
Itt kezdödnek az alap problémák, lehet bitrátákat nézni, de azt el kell fogadni, hogy bekötettem egy T stb.t, és a HD adáson kivül, annyira rossz minősége van, természetesen Tv-zés után.
A második probléma, hogy a 3alap hálozaton, nem hajlandók beengedni a többi szolgáltatót, a(bü*dös k*csögök), mert túl nagy konkurens lenne a 3 alap hálózatnak... A terjeszkedésről meg ne is beszéljünk.. Olyan bűn lassan nővelik a területet a szolgáltatók... Akikhez pl simán átmennék. (ha lenne itt olyan) -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
sziszi-fuszi #129032 üzenetére
"Nem egy márciusi keltezésű hírt kellene megosztani. "
Itt a hír forrása a lényeg, de ha rákeresel a 4ig-re találsz több cikket is. Nagy hivatalos változás digivel kapcs nincs, tudtommal... majd ősszel kb várhatóan.
-
törölt tag
válasz
cech19960320 #128995 üzenetére
Most akkor legyen már eldöntve , hogy a kamionos a hibás vagy az oszlop van rossz helyen?
A balfék sofőr a jó oszlopot,, a profi sofőr meg a rossz oszlopot is kidöntheti.
Google térképen meg lehet ezt találni ? Most már kíváncsi vagyok.
-
törölt tag
válasz
frovery #129001 üzenetére
"Digi szolgáltatása optikán. Pár hét után váltanak inkább Telekom koaxra. Borzadály. Olyan,mintha még mindíg rézen szolgáltatnának. Ja és iptv nincs"
Kell a francnak az iptv
(másodlagosan elmegy). Koax-nak is meg vannak az előnyei, pl annyi tv-n nézem, amennyin én akarom, és így tovább. totális szabadság.
Optikát, azt nem tudom, de itt a környéken, ami van (nem feltétlenül van köze digihez), ott elmaradnak a sebességek, egy majdani telekomé-hoz képest.
-
törölt tag
válasz
cech19960320 #128995 üzenetére
Nálam jól ment. Igaz nem letöltögetésre, feltöltögetésre használtam, csak ügyintézésre tv-re stb.
-
törölt tag
válasz
Abel-0101 #129026 üzenetére
Sajnos ez nem ennyire egyszerű, mert a legjobb kérdés , hogy ha nem T iptv , akkor mi?
A három műholdak közül , mindegyik gyengébb minőség mint ez. Mindig tv-n a T2 muxok nem tudom milyenek lettek , de amikor minden T mux volt, hát az valami gyalázat.
Nálunk van még pl. kalásznet dvb-c ,meglepően jó kínálattal és 6-7 megabit/sec HD bitrátával. Talán egy kicsivel jobb mint az iptv, szerintem csak azért mert a tv dvb-c tunere/feldolgozó egysége jobb , mint ami a t stb-ben van. Ami jobb lehet(ne) az a VTV Ip alapon a h265 miatt,de ezt még nem láttam , ugyanazon a tv-n másik szolgáltatás mellett.
A telenor tv-t azt inkább hagyjuk is...Ha pedig értelmes bitráta kell akkor digi dvb-c , ahol 5-6 megabit/sec az SD és 12-14 a HD, de az meg tudjuk , hogy szinte biztosan soha nem fog terjeszkedni úgy, mint egy telekom. -
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r #128992 üzenetére
Még jó hogy nem a 444-en, az tuti biztos tipp
(szarkazmus).
-
Abel-0101
aktív tag
válasz
Hubzsi #129022 üzenetére
Örülünk neki, hogy van akinél legalább megadják "majdnem" az ígért sebességet.
Attól függ milyen távólságról nézed, pl IPTV-t 1-3méterig nem is rendelnék, 480P-1080P a max, legtöbb 480/720, ott is inkább az utóbbi. Sajnos a csatornák minősége, nem fejlődött a Tv-kel arányosan, míg a Tv megy fel mint a talajvíz, a csatornák minősége pedig lineárisan megy, stagnál... Amire ki lehet használni otthoni beltériknél a 4Ks minőséget, addigra már nem is lesz otthoni szolgáltatás -
törölt tag
válasz
Komi28 #129023 üzenetére
Ez nagyon arra enged következtetni , hogy itt 100Mbps a szinkron a hálózai portok között.
-nem megfelelő/hibás kábel (minimum cat5e legyen)
-hibás hálókártya
-hibás hálókártya driver
-hibás konfigurációEsetleg próbáld meg 5Ghz wifin , ha ott 100 fölé megy akkor egyértelmű a fentiek valamelyike.
-
Hubzsi
tag
Sziasztok! Némi tapasztalatot osztanék meg. Lassan 2 hónapja megy nálam a telekom optikai nete, eddig minden szempontból csillagos 5. Többi szolgáltatóval szemben nekem nagy pozitívum hogy olyan eszközöket használnak ami tényleg megadja a szélessáv élményét, nekem abszolút + hogy nem kell másik router hogy legyen normális wifi, a mesh eszközök is gond nélkül mennek 2 hónap alatt újra se kellett indítani. Tv utólag lett rendelve eb miatt! Maga a hardver szerintem rendben van a kép minőség olyan amilyen de a sima hd nem mutat jól 55 colon.
árban szerintem nem rossz amennyiben magentában összevonod. Ügyfélszolgálattal szerencsére még nem volt dolgom
-
Abel-0101
aktív tag
Ha a szüleid, bekötnek minimum 2otthonit, akkor vagy írják a nevedre, és már Magenta1es leszel automata, a szerződés kiadása után. vagy az egyik mobil csomagot átiratod a szüleid nevére.
(2otthoni+1mobil), ha direkt csak a magenta 1miatt kottetik az otthonit, akkor legyen az iptv/internet+a vezetékes, így jönnek ki a legolcsóbban, plusz ahogy magenta1re váltottatok mindenkinek 30%kedvezmeny...
Lényeg, hogy te mit akarsz, hogy a szüleid nevén legyen a magenta1, vagy a tieden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Videós, mozgóképes topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Futás, futópályák
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged