- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Köszi a válaszokat!
Nem a tében keresem a hibát, az ő rendszerük jól működik.
Azért nem tudom közvetlenül a tés eszközbe dugni az stb-t, mert egy utp megy minden tévé alá, amit tovább osztok switch-el media playernek (ami a szerveremről kapja az anyagot), steam linknek. Vagy teljesen kiiktatom az én routerem, vagy maradok hd csatorna nélkül. Amikor lecserélték a ciscot a sagemcomra, két hétig nem volt benn az én routerem, de valahogy nem jól müködött a sagemcom, akkor tettem be az én routerem.
A legfrissebb gyári fw van a routeremen, igaz az 2015-ös.
Restart volt sok, resetet még nem próbáltam, lehet, hogy nyomok egyet neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Series S. 512GB. SSD. Mega Csomag Makulátlan/Újszerű állapotban eladó! (CSERE IS PS5.)
- Eladó új profi HP üzleti laptop előtelepítve
- Eladó Porsche modellek, bolti áron.
- Corsair VENGEANCE RGB PRO SL 32GB (4x8GB) DDR4 3200MHz CMH32GX4M4E3200C16W memória kit eladó.
- Samsung S25 Ultra (Samsung.hu) Buds 3 Pro (Media) + Gyári 45W Adapter + 1.8.M Töltő Kábel (Media)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest