Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma időben ébredtünk. Persze azért mert vasárnap van. Úgy döntöttünk hogy most felöltözünk és elballagunk a pékségbe valami fincsi péksütit venni reggelire. Egy hajnali séta a sötétben jól fog esni a szerelmemmel.
Tegnap mindent meg tudtunk tenni amit elterveztünk. Teljesen rendet raktunk a beépített szekrényben és így át tudtam költözni én is a ruháimmal oda. Az egyetlen szekrényünket teljesen birtokba vehette cuncika. Eddig az én ruháim is ott voltak.
Este megnéztük a nagyon nagy Ő-t . Nekem tetszett. Azután közös pancsi és alvás. Nagyjából ennyi történt.
Ma megyünk Fehérvárra. Munkát nézünk és bevásárolunk egy két dolgot ami ott olcsóbb jóval mint itt nálunk. Délután pedig pihizünk és várjuk haza cuncikánkat. Már nagyon hiányzik ő.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- 27% számla! HP Z4 G4 workstation! I9-7900X / RTX A4500 20GB / 64GB DDR4 / 512SSD SSD!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest