Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Kicsit fáj a hátam. Elfeküdtem ebben a nagy henyéléses időszakban. Lassan mindenem kezd fájni azért mert nincsenek leterhelve az izmaim úgy mintha rendesen dolgoznék.
    Tegnap se sok mindent csináltam. Az hogy édesem helyett mosogatok és takarítok az nem köt le. Mosogatás közben jól elvagyok. Felállítom hogy milyen edény mikor következik a folyamatban. Mikor mit hová teszek és hogy építem fel a szárítót. Próbálok neten körfűrészlapot szerezni. Kicsit olyan érzésem van ezzel kapcsolatban mint a csapágyakkal ahogy jártam. Idő kell míg rálelek arra a cégre aki azt kínálja pont ami nekem kell. Játszani is kevesebbet játszottam mert édesem jelezte hogy keveset vagyok velük annak ellenére hogy itthon vagyok. Igaza van ezért csökkentettem a játékot. Kicsit szomorúan mondta hogy jó volna ha tudnánk cuncinak még egy ajándékot venni karácsonyra mert csak kettőt vettünk. Átgondoltam és ezen ne múljon. Ma veszünk még neki valamit kerül amibe kerül.
    Ma is van iskola, de csak ünnepelnek és játszanak. Délelőtt veszünk még valamit és becsomagolja az én szerelmem az ajándékokat. Délután mennek egy osztálytársának a szülinapi bulijára. Biztosan jól fogja magát ott érezni. Igazi társas lény ez a lány.
    SZép napot mindenkinek.

Aktív témák