Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
A holnapi nap nekünk is munkanap?
-
DarkByte
addikt
Vicces hogy tudom jó pár ember járkál az Irínyiben úgy hogy itt olvasom amit ír de mivel nem tudom hogyan néz ki ezért bárki lehet az. Tiszta Matrix
#2154: úgy tudom ha nincs Pénteken órád akkor nincs mit "ledolgoznod", mivel a jövő Péntek -et váltjuk ki ezzel. Mondjuk én nem is emlékszem olyan Szombatra amikor be kellett volna mennem bármi ilyenért is.
[ Szerkesztve ]
-
Agyaggalamb
csendes tag
válasz DarkByte #2155 üzenetére
Ilyenkor mindig azt csinálják, hogy nappalin "oktatásmentes munkanap", levelezőn "oktatási munkanap" van az adott virtual pénteken, ld pl itt:
http://www.sci.u-szeged.hu/sztettk/news/hivatalnyitv_munkanap%20athelyezes.pdf[ Szerkesztve ]
-- AG
-
DarkByte
addikt
Aki jár rocktöri -re, esetleg nem tudja mikor fogják majd az előadás jegyzetet osztogatni? Én most 2-3 hete nem voltam, mert sajna mindig marha fáradt voltam már bemenni. Remélem még időben, mert YouTube -ról összeszedegetném a zenéket év végéig (mondjuk mások mondták hogy ne parázzak a vizsgától mert elég könnyen át lehet menni). Épp múltkor mondtam havernak hogy be kell vinni TrackID képes SE telefont, az meg a felvett részlet alapján meg tudja elvileg mondani hogy mi ment.
Más: áfonyám meglett határon (mázli), viszont a Gráfelmélet nagyon shit lett. Ez az izomorfizmus kikészít, egyszerűen nem látom hogy miket kellene benne észrevenni. Ráadásul a ZH -ban most az volt hogy a három gráf közül egyik sem volt izomorf a másikkal, én meg 40 percet malmoztam felette. Nekem azt mondogatták nézzek ilyeneket hogy fokszámok csúcsokra, bizonyos hosszúságú körök megvannak -e a másikban, erre a benne foglalt háromszögek helyzetével kapcsolatban lehetett rájönni a megoldásra. Úgyhogy most a második ZHra nagyon rá kellene gyúrni, de az állítólag még ennél is nehezebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
corinne
tag
Tanári/nem tanári szakirányt már nekünk is nov. 3-tól kell választani? Vagy hogy megy ez?
[ Szerkesztve ]
:)
-
ALI_G
veterán
van valakinek rendszerfejlesztés?
Teszt-tervekkel meg tesztesetekkel bajban vagyok, gyak anyag nagyon szegényes. -
ivjoe
tag
-
DarkByte
addikt
Alig futok össze vele az albérletben, de azért kocka az élete. Hamarabb vagy társasági ember mint én az is biztos.
Egyébként én PH -s TTIK -esek közül eddig hármat ismerek (na jó, négyet ha Dávid lakótársamat is idevesszük, de vele elég esélytelen összefutni a fórumon mert minden szökőév februárra eső péntek 13. -áján napfogyatkozás ideje alatt ragad billentyűzetet ) és ebből eggyel csak üzleteltem. Valószínűleg ez annak tehető be hogy nem vagyok az a bulizós típus, és így nem nagyon keveredem diskurzusba spontán idegenekkel. De én már csak ilyen vagyok; nem lehet mindenki diszkópatkány.
[ Szerkesztve ]
-
Pho3bus
tag
Mondjuk én nem sok PH-t ismerek,de a találkozó már csak azért is jó lenne részmről persze,h ha legközelebb szembejön velem vki aki PH-s legalább egy "hello"-t odaköszönnék neki...nah mind1!
corinne : Ez van...Emigy sokat tünődtem miért választ egy lány egy ilyen szakot,de mikor Dévényi beszámolt akkor rájöttem!kül eddig nekem nem tünt csak fel,vagy idén télleg sokkal népszerübb a "szebbik nem" körében az Informatika?
-
DarkByte
addikt
Eléggé alcohol free típus vagyok, de erre már szerintem rájöttél. A sör eddig emlékeim szerint kimaradt az életemből (hallom is a meghökkenő tömeget a háttérben ), valahogyan sosem fanyalodtam a megkóstolására. Egy finomabb érdes bor vagy egy csokis krémlikőr az amit szívesen megiszom, bár ezzel lehet nem leszek túl népszerű. Mondjuk én még seggrészeg se voltam sose.. öhm, szívesen lát még itt valaki?
Gyanítom nem ilyen komoly válaszra számítottál, ehheh
[ Szerkesztve ]
-
corinne
tag
válasz Pho3bus #2174 üzenetére
Igazából gőzöm sincs, eddig milyen népszerű volt a lányok körében és most milyen népszerű. Én már gimiben is matek tagozatos voltam, amire megint csak az igaz, hogy elvétve találhatók lányok, a mi osztályunknak mégis 3/4-e az volt... És gyakran találkoztam már olyan kérdéssel, hogy "programozás??? és lány vagy??? mivan, nem találtál jobbat?" amire csak azt tudom mondani, hogy mi a fenét csináljak, ha ez érdekel és ezt szeretem? Operációt nem vállalok
:)
-
phantom88
tag
Üdv!
Ha Linuxon a home könyvtáramból kitörlök minden rejtett könyvtárt és fájlt akkor ugye helyre áll minden alapértelmezettre és működni fog? Már nem jut eszembe jobb megoldás arra, hogy a suliban ne omoljon össze az egész mindig.
Rock, paper, scissors, lizard, Spock..... http://www.youtube.com/watch?v=_4PFWow-q1s
-
Arhquis
aktív tag
válasz phantom88 #2179 üzenetére
Sztem kopogj be a rendszergarázdákhoz, és kérdezd meg.
Mellesleg attól még ugyanolyan trágya lesz a rendszer. Évről évre roszabb, és idén kimondottan a béka segge alatt van, mióta szeptemberben beújítottak. Még a tanárok sem tudnak bejelentkezni néhol, és emiatt nem egy gyakorlatom ment a levesbe ( és persze pont a jobbak... )
-
Jelentem, megkaptam az egyetemtől dörgedelmes levél kíséretében az indexem meg a határozatot, hogy nem vagyok már hallgató.
Felszabadultam
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
-
ALI_G
veterán
ETR fórum:
A tranzakció folyamatban van, kérem várjon.
Nem található az olvasó, amelyből a dokumentum betöltendő. -
DarkByte
addikt
Most találtam.
-
Pho3bus
tag
Valaki megirta már?Mármint a Szart?Én holnap megyek,és mint multkor most is szivesen beszámolok!Szal ha előbb nem lesz akkor holnap 4kor kb fenn lesznek a "kérdéseim"!Emigy egyik haver volt ma és aztmondta elég nehéz lesz,volt neki 2 ábra + hamming távolság + Függőségek + Pentium 4 tulajdonságai!Nagyjából ennyi ! Szép Estét!
-
DarkByte
addikt
válasz Pho3bus #2198 üzenetére
Ha ez az az XA -s karrier fejlesztés amire gondolok (Majó Z. féle), akkor annak az összes megoldása fent van iwiw -en a fórumban. Ezután szerintem nem kérdéses a megoldási idő. Egyébként a tanár is tud róla hogy gyakorlatilag mindenki onnan tölti ki, de nem érdekli.
[ Szerkesztve ]
-
snowmen
csendes tag
válasz corinne #2193 üzenetére
Igen, mától már lehet vizsgára jelentkezni.
Mondjuk még nem túl sok vizsgaidőpont van fenn...Elsősöknek jó tanács: Szarból és kalkulusból minél előbb érdemes menni. Ebből a két tárgyból minél később mész, annál többet szívsz. Kalkulusra még inkább igaz, de szarra is. Szal én nagyjából úgy mennék vizsgázni, hogy először kalkulus, aztán szar, aztán pedig progalap és dimat valamilyen sorrendben. Bár aki előre érzi, hogy majdnem esélytelen, hogy átjusson kalk vagy szar vizsgán vagy sokat szenvedne vele, az hagyja inkább a végére. Elég sok időt el lehet tökölni vele. De aki legalább egy 2-esre képes, az sztem csinálja meg minél előbb kalkulust és szart...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.