Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
pd
tag
válasz
Komi28 #14036 üzenetére
Sehol nem találok kapcsolattartási címet, pedig nekem is lenne egy szuper akcióm a részükre: most azonnal vennék belőle ötöt! És akkor még egy ezrest meg is spórolnának rajtam, mert egy 54.000-essel szeretném kifizetni.
Őrület, micsoda alakok vannak. Még ha ilyen idióta termékbemutatókon árulnák, mint ezeket a kretén vízszűrőket meg a 60.000 forintos porszívókat, na de interneten... Van olyan hülye, aki ezt elhiszi?
-
juliabrilke
veterán
válasz
Komi28 #12139 üzenetére
Szinte az összes idegenbeli és hazai meccsre elmentem eddig. A mai derbit már csak otthon "élveztem".
Lassan ott tartok, hogy a tv közvetítést se nézem már.Azért látható volt a képernyőn, hogy sokkal kevesebben vannak. Persze betudható a hidegnek is és a gyenge teljesítménynek is.
-
justflash
aktív tag
válasz
Komi28 #11357 üzenetére
Állítólag változott a birtokvédelmi jogszabály, ha kapun belül elkapod nyugodtan bánthatod. Állítólag.
De a végén úgyis én szívnék, az biztos.
A rendőrök meg max akkor kapják el ha ültetett, kormolós TDI-vel jár lopni.
(#11358) gyenge47: Pont ez a baj, én is tartok otthon higítót, meg ipari gombaölőt jelöletlen tartályban, ha ellopják és valaki iszik belőle aztán feldobja a bakancsot ennyi erővel engem is lesittelhetnek, pedig én tudtam mi van benne. Meg azok is akiknek tudniuk kell.
Ha ellopják valamimet és bajuk lesz tőle az ne az én saram legyen már, fuck logic az egész.
-
justflash
aktív tag
válasz
Komi28 #11353 üzenetére
Megfertőzte a UPC- betegség.
Palotavárosban jó.
A boros sztorihoz meg annyi, hogy simán ki kellett volna figyelni a tolvajt, aztán nyakonverni egy baseballütővel. Ez hivatalos megoldás, a nyomozó mondta mikor májusban betörtek hozzánk. Mert kutyát nem hoztak a látható nyomokhoz meg a szagmintához (másik megyéből nem hozatunk, a miénk meg kiképzésen van), szóval nyugodtan fogj baseballütőt ha baj van, ha úgy telefonálsz hogy agyonverted előbb ki is érnek.
De tuti belevarrják a gazda nyakába.
(#11355) MunezXBK: Francér' kötötted körbe bálamadzaggal azt az ISO-t, nahát.
-
forras2
őstag
válasz
Komi28 #11116 üzenetére
Ha ér/érték arányra mész, akkor AMD. Jóval olcsóbb, és ugye a mai világban játékoknál 99,9%-ban VGA limit van, így minek vennél 1 semmivel többet nem teljesítő Intelt drágábban.
Valami 4 magos PhenomII-t vennék. Kb 20k.
Mivel az újabb játékoknak az 5850-es VGA már kicsit kevés, így ettől erősebb kell, ha játszani szeretnél a géppel aktuális játékokkal is 1-2 év múlva.
Mindegy hogy Intelt vagy AMD-t veszel, ha az igényeket nézzük, kb 40k-t rá kell szánni a VGA-ra.
8 giga DDR3 ram már kell minden gépbe szerintem. Az kb 15k magyar pénz.
És vegyünk alapul mondjuk 1 ASrock 970 Extreme3-at alaplapnak, ami még 2-3 év múlva is alaplap lesz, az meg kb 20k magyar pénz.Tehát így fejben számolva, sztem kb 100k kell hozzá, hogy 2 év múlva is tudj játszani az aktuális játékokkal.
-
D.Orion
veterán
válasz
Komi28 #10044 üzenetére
Egyetlen egy baj van a balhés román táborral, mégpedig csak annyi, hogy eddig soha nem mertek kiállni a magyar ultrák elé. Messziről való kőhajigálás, leszakadt max 5 fős csoport megverése az megy, de szemtől szembe soha az életben nem álltak ki sehol a magyar ultrák elé. Egyszerűen gyávák és ccc cipőjükben van a bátorságuk.
-
siti
őstag
ilyenkor kiléphetnek saját kicsinyes világukból, elmondhatják hogy tettek a hazáért mert megmondták az igazat. amikor egy sráctól megkérdeztem hogy miért kell teli torokból a saját csapatát, játékosát szidni, akkor ennyit mondott: meccsen vagyunk.
és ilyeneknek épül stadion. szégyen. -
-
Napfénysüti
nagyúr
-
-
MunezXBK
nagyúr
Még nem ér rá.
Tortát hol érdemes rendelni, ahol egyedit is csinálnak?
Most voltam a Meki mellettiben, nem tudják jövő hétvégére, mert nyári szabin lesznek, de szombaton meg tudják csinálni. Wtf?
Ki is ballagtam tőlük. Ja és 70. szülinapra lesz, 70-es tábla lenne a torta. 70-es tábla már van, az lesz a tálca.
-
Tom5
addikt
Az basz fel, hogyha "felhangosítom" a hifim, már ezek jutnak eszembe és visszahalkítom...
Pedig régen sosem volt ilyen, döngettem rendesen ésszerű keretek között.Más - ajánljatok egy korrekt kocsi szervízt fehérváron ahol meg lehet nézetni a kompressziót, esetlegesen, gyújtás és ehhez tartozó szirszarok, mert még mindig copok a kocsival és nagyon elegem van.
Olyan hely érdekelne ahol esetleg nem húznak le egy ilyenért több tízezerrel egy 17 éves kocsi esetében.Komi28 beolvasás határozottan megvolt! Eredmény: üvöltözés az utcán és, hogy üssem meg! Üssem meg nyugodtan!
-
-
D.Orion
veterán
Gólerős csatár az annyi van, hogy már nem kell több. Van négy olyan ember a pályán a 10 mezőnyjátékosból aki bármikor képes lehet góllövésre. Hova legyen még több ilyen? Minek?
Hol van a beton védelem? Ezen a meccsen sehol nem volt! De a Loki védelme is szar volt azt azért hozzá kell tenni. A Vidi-é viszont ezt is alulmúlta. -
Andris837
senior tag
Én is felvételről fogom visszanézni a döntőt is és a hétvégi idegenbeli bajnokit is. Sajnos ma is és vasárnap is éjszakás leszek. Remélem meglesz mindkét alkalommal a győzelem.
Egyébként érdekes lett ez a stadionelosztás a mai mérkőzésre:
Sajnálom, hogy nem tudok ott lenni. Mindenesetre, aki kimegy az szurkoljon helyettem is.
-
Napfénysüti
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutya topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok