Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Markt meddig van nyitva?
S23 | Garmin epix™ Pro
-
don_peter
senior tag
Skacok nem tudtok valakit aki kétoldalas nyákot meglévő nyáktervvel ki tud maratni?
Galvánozni is kellene vagy valami megoldás kellene rá.
Ha valaki tud segíteni az jelezzen már rám privátban.
Thanks----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
M.W.H
aktív tag
országuti bicajra jobbos fékválltókar nincs valakinek kallodó?
Mad W. Highflyer
-
Tizedes1
aktív tag
Sziasztok!
Sürgősen szükségem lenne - akár felbontott, de még természetesen kiváló minőségű ALOE VERA FIRST termékre.
Egy császármetszést kellene minél gyorsabban rendbe hozni
Szóval legutóbb is it kaptam segítséget, így ide jövök most is.Csak ara kérem azt, aki segít ÉS bontott terméke van, hogy vegye kérem figyelembe, hogy van egy felhasználási periódusa a terméknek, ami idő alatt el "kellene" használni.
Előre is köszönöm . emailt gyorsabban észreveszem, mert csak beugrottam hozzátok
tizedes kukac c2 pont hu -
Tizedes1
aktív tag
Köszi
30. hétre jött a világra a 40 centis porontyunk 1480 grammal.
Anyuka addig görcsölt, amíg a fehérvári kórházban kötöttünk ki.
pikk-pakk gyorsan kivették,mert 2 órával később érkezünk, akkor....
de szerencsére időben értünk be, a szokásosnál több a súlya és felsírt a császározás után..
Szóval most már nyugodtabbak vagyunk, de az imádkozás és az izgulás még megvan... -
kovsol
titán
ha esetleg valakit érdekelne egy 7870 kari
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
[link]
Túl erős nekem most nagyon. Egy kártyát néhol kevésnek éreztem, ez meg már túlzás.
BF3 1920x1080 ultra minden max 100-150fps és a proci itt visszafogja azért "csak" ennyi, pedig a procim se hurka. 8xAA val is mennek az új játékok, de nekem elég lenne egy 2-4x AA is.May the Force be with you!
-
-
D.Orion
veterán
válasz honda23 #7475 üzenetére
Jah vasúti síneknél kint van a 30km/h-s tábla mind a két irányba. Barátomat meg is bűntették már ott kétszer emiatt, 50el dörrentett át a síneken... A feloldója meg nincs kirakva így befele az első kereszteződés oldja fel(50 méterre az átjárótól), kifele meg szintén egy 60 méterre található utca...Lehet tévedek, de én nem láttam ott soha feloldó táblát, ellenben a 30km/h-s ki van rakva mind a két irányba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
pci 128MB karit keres a szomszédom "olcson"
-
nagyúr
-
liquidmoon
aktív tag
[link] Érd priviben
-
ocsi19
senior tag
Valakinek egy csajos Nokia C5-03?
Egész életében tokban volt, hibátlan, kopásmentes, garanciális. -
D.Orion
veterán
Kedves CGN-364, fehér VW Transporter vezetője. Ha legközelebb is így rám húzod az autót, majd lelöksz az útról(fekvőrendőr mellett, közvilágítás alatt, és már nem esett az eső), akkor másnap reggelre nem marad ép alkatrész az autód külsején! Most nem bántottam az autód, de legközelebb úgy hagyom helyben, ahogy te ma engem el akartál ütni!
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
Condi-car-t messzire kerüljétek el, ha klímás gondotok van!
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #7488 üzenetére
Én tavaly sem ajánlottam... "Megcsinálták" ugye a klímám, minden új lett, fertőtlenítés, töltés...180k.
Kedden egyik pillanatról a másikra meleget tol...tegnap megnézettem. Nos, a túltöltés miatt szétszakadt az 1 éves, vatta új kompresszor, kedden derül ki, hogy egyáltalán javítható-e...
Srác azt mondta, hogy menjek vissza hozzájuk..ha van számlám...nyilván nélküle oldottuk meg..
Szóval elég erős lesz a mínuszom.
-
Andris837
senior tag
"Paulo Sousa is a helyszínen tekinti meg az MTK elleni derbit
Korábbi vezetőedzőnk már csütörtökön Magyarországra érkezett, és a Puskás Akadémia-Videoton U17-es csapatának újpesti vendégjátékára is ellátogatott."
Ennek felettébb örülök! Üdv újra "itthon" mester! Remélem ütjük az MTK-t itthon..
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
juliabrilke
veterán
Klímaszerelést vállal valaki? Örülnék neki, ha bolti szervezné, nem pedig valami maszek szaki.
Azt se bánnám, ha előtte pár tanácsot is lehetne kérni.[ Szerkesztve ]
-
SzalaiG
addikt
Automata etetőt keresek halas és garnélás akváriumhoz.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Motaba78 #7493 üzenetére
Én akkor is leírtam, hogy megegyeztünk okosban, számla nélkül. Láttam amikor számolt + láttam az árakat is, semmiféle kedvezményt nem kaptam.
Ha akkor átvert, most miért ne tenné meg újra? Van egy ismerős klímás, inkább rábízom. Az előzményeket meg leírtam, messzire elkerülöm ezt a bandát!
-
juliabrilke
veterán
-
Viper26
nagyúr
Meccshez kellene gyorsan egy megbízható stream.
S23 | Garmin epix™ Pro
-
nagyúr
-
Motaba78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest