Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #7151 üzenetére
Nem fogok sírni, ha nem jutunk fel, oda azért nagyon kevesek vagyunk. Viszont örömmel vettem a tegnapi kazah verést.
Ami ugye az első a 6 meccsből.
-
Mizsala
tag
Még mindig megvan ez az autóhangszóró dobozában. Ha ilyesmire van szükséged pici pénzért, ne habozz, segítst üríteni a garázsomat
-
deicide
veterán
válasz juliabrilke #7159 üzenetére
Ebben biztos vagyok, én pl először tollas indiánokat kezdenék keresni...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Dare2Live
félisten
válasz juliabrilke #7159 üzenetére
apache, sql konfigolást nem tanítanak általános iskolában. Kémiát igen. És ha egy ilyet nem tudsz Kémia érettségin sanszos megvágnak.
decide: Nesze körbekérdeztem 5emberből 4 tudta mi az endoterm, exotherm. MInd ~30év körüli.
szerk: Egyikük se vegyész, vagy infos, vagy bölcsész.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Poiro7
senior tag
Eladó 19" TFT monitorja van valakinek?
-
Kloden
senior tag
Eladó egy bontatlan, eredeti Starcraft 2 Heart of the Swarm game. Ára 7000,-Ft.
Priviben érdeklődj!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Viper26
nagyúr
Csomagküldéshez hol tudnék kisebb méretű dobozokat venni?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
őstag
Helló!
Fekvő házas HP dc 5100-SFF gép lenne eladó
2,8 Ghz Celeron D
915 Chipset
1GB DDR2 1 modulban
DVD/CD-RW
80GB Sata merevlemez.
Van benne egy plussz pci-s LAN kártyaXP-vel telepítve, van rajta XP-s matrica is
Stabil megbízható csendes gép
Irányár: 15000 Ft
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
pd
tag
-
chatran
őstag
Van valakinek olcsó de jó állapotban levő eladó laptopja?
-
Valci
csendes tag
Szép estét!
Videoton infracolor 2000 típusú televízióm megbízható, olcsón dolgozó szerelőt keres. Zöldes a kép, ilyen problémája 1x volt már, akkor egy panelt kellett kicserélni benne.
Segítségeteket előre is köszönöm!V.
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
Nemrégiben szó volt az MPL-ről. Tegnap vártunk tőlük egy csomagot. Egész délelőtt nem jött senki. Délután volt egy fél órás dolgom, persze akkor jöttek.
A poén az, hogy ezt este tudtam meg, illetve amikor rápillantottam a "csomag nyomon követésére".
Nem értem miért nem tudott felhívni. És akkor mondtam volna neki, hogy holnap mikor hozza. Vagy rakja le a központban és bemegyünk érte. Elvileg ma érkezni fog, hasonló időben - a diszpécser szerint -. Várom.iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Poiro7
senior tag
Intel Core 2 Duo T7100 laptop processzor eladó.
Ár.:3500Ft
[ Szerkesztve ]
-
siti
őstag
válasz Andris837 #7191 üzenetére
a posta az valami szánalmas. a csomagot kétszer is kézbesítik (ha kézbesítik), jönnek hétfőn, nem vagyok, értesítőt hagynak. jönnek kedden, szintén nem érnek el, megyek este postára, majd holnap, szóval szerdán tudom átvenni. De volt már olyan is, hogy hétfőn bedobja a pénteki értesítőt. Komolyan azt hiszi, egész hétvégén nem nézek rá a postaládára. és nem lehet olyat, hogy ne hozzák házhoz, majd érte megyek, ami pénteken érkezik, az mindig marad jövő hétre...
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
juliabrilke
veterán
667Mhz-es fsb-vel esetleg lenne hasonló processzorod? (T7200 vagy hasonló)
siti: ez azért van, mert az ember nem talál ott, de az értesítőt csak hétfőn hozza a postás. Bár volt olyan, hogy aznap kaptam, de ilyen kinyomtatott pénztárgép szalag méretű értesítést.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Andris837 #7195 üzenetére
Nekünk márciusban volt a gyönyörű eset: kaptunk egy értesítést, hogy másodjára próbálnak kézbesíteni sikertelenül... Ezt a leveles postás hozta, és ő sem értette, mi van. Ott szakadt el a cérna, amikor megnéztük az első kézbesítés időpontját: Márc. 15.! Hogy a fene egye rohadt lusta belüket! Ha már hazudnak, akkor legalább értelmesen! Nemzeti ünnepen...
Ezután kicsit telefonálgattam, és miután nagynehezen megértették, hogy miért nem hisszük el a márc. 15.-i első kézbesítést, rögtön ki is küldték még egyszer.
Persze ígéretet kaptunk, hogy majd kivizsgálják, bla-bla-bla, de azóta se történt semmi!"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Andris837
senior tag
válasz PhoenixK #7196 üzenetére
Ma itthon leszek egész nap. KÍváncsi leszek, hogy mit fog tenni a kézbesítő annak érdekében, hogy átadja a csomagot. Hallottam már olyan esetről, hogy be se csengetett a kézbesítő, csak rányomott a PDA-n, hogy nem tudta kézbesíteni és bevitte a postára a csomagot. Se értesítő, se semmi.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
siti
őstag
válasz MunezXBK #7198 üzenetére
akkor én egy másik párhuzamos világban élek. GLS futártól jön email, hogy aznap kb mikor hozzák, futár felhív mobilon hogy 5perc érkezik (ha éppen nem jó nekem, akkor tesz egy kört és jön később) lemegyek a kapuba, aláír és viszlát.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok