Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #6199 üzenetére
Sehol nem tudsz kimenni Fehérvárról, nem engednek ki a saját érdekedben.
-
nagyúr
válasz MunezXBK #6200 üzenetére
Max hófalnak mi?
Vasárnap lenne évnyitó találkozó Gárdonyban de azt is halasztják.
D.Orion: tudom, folyamatosan figyelem a híreket meg a police.hu-t is. Nem is akarnék én ilyen időben autóval sehova se menni. Csak apámat sajnálom ha bukja holnap az éves munkájának a jutalmát.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
don_peter
senior tag
Ma reggeli esetem:
Indultam haza Pestről a déliből.
Vonatra felszállok (természetesen olyanra amely gyors és már akkor 20perc késében volt) 1órát ücsörgök mikor megtudtuk felső vezeték szakadás van Tárnoknál.
Kiderült az is, hogy a hajnal 3kor elindult vonat még Tárnokon rostokol.
Ez reggel 8kor voltAztán kiderült az is, hogy Fejérmegyében a volán nem indít járatokat szóval a tömegközlekedés kizárt.
Szél fúj, magas hótorlaszok...stb.
Inkább nem mentem haza..
Ennyit arról mennyibe kerül egy jegy és azért járó szolgáltatások színvonaláról.----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Motaba78
addikt
lenne egy ilyen motyó eladó az árban már a posta is benne van
-
MunezXBK
nagyúr
Hír TV meg azt közvetíti, hogy egyik irányba sem lehet elhagyni Szfvárt. Na most akkor mi van?
-
forras2
őstag
Előjöttek azok a lánctalpasok
-
D.Orion
veterán
No felmegyek az Aranybullához, elnézek Kisfalud fele, hogy mi a helyzet.
-
deicide
veterán
Kis gyaloglás
Kíváncsi voltam, milyen a helyzet odakint. Sukoró és Pákozd között poszt-apokaliptikus körülmények uralkodnak. A nem szélvédett részeken 8 autó az úton, árokban, a hókotrót is kerülnöm kellett az úton, kb 60 centis hófalban taposva! Székesfehérvár tehát innen megközelíthetetlen, illetve autópályán is, ugyanis arra is jártam, síri csend, autónak a pályán sincs nyoma sem. Visszafelé a tóparti úton is elakadt autók, pecások, nekem is a szántóföldön kellett kerülni, mert az útra méteres hófalat emelt a szél. Nem fáztam, kabáttal együtt 5 rétegben, két nadrágban. Viszont szembeszélben gyakoroltam a helybenfutást, az vicces volt, futottam, de nem haladtam :-)
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
törölt tag
válasz PhoenixK #6198 üzenetére
Képzeld el, hogy a villany- és gázhasználatnak is vannak a biztonságos használatra vonatkozó szabályai.
De maradva a villanyos példádnál én nem azt mondtam, hogy minden esetben zárják el a villanyt. Hanem azt, hogy akkor zárják el ha egyértelmű, hogy agyon fog csapni.
Fogadni mernék, hogy vannak nálam "okosabb" emberek, akiknek már tegnap délután vagy még hamarabb egyértelmű volt, hogy de fog dugulni az autópálya. Mégis hagyták, hogy nekivágjon a tömeg és velem együtt 7-8 órát tötyörögjön rajta és a környező utakon. Ennyi időbe telt, mire meghozták a döntést. Következménye, hogy rengetegen ott ragadtak az utakon.
-
juliabrilke
veterán
Mit izgultok?
Internet, áram, sör, kaja van.
Nagy baj nem lehet.Notebook aksik feltöltve, mobil internet készenlétben, vodka a spájzban gyors felmelegedésre.
Na ez a katasztrófa megelőzési tervem. -
forras2
őstag
válasz juliabrilke #6211 üzenetére
vodka? áhh... csak is a pálinka
-
krisznagy
tag
Sziasztok - nem adok veszek infó.
De érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek ismerőse aki segítene egy mentésben, vagy legalább tudna meleg ételt-italt vinni egy bajbajutott ismerősömnek.
A 64-es főúton ragadtak Enyingtől 30km-re. Egy pici piros Suzuki Swift-ben, egy 2 éves kislánnyal - 16 órája szobroznak ott és fogytán a benzinjük is már...
Kérem aki tud valamit írjon rám.
Köszönöm
-
törölt tag
Nekem már akadozik a netem és szárad a torkom...
-
mdk01
addikt
A legfőbb baj ott van még hogy hosszú hétvége van és ilyenkor az is megindul haza aki egy normál csüt. napon nem menne, vagy még egy normál péntekin sem.
A másik gond hogy mikor 10-15cm-es hó esik akkor is azt mondják hogy senki ne menjen sehova és most is azt mondták, csak annyi a különbség hogy az első esetben 10-ből 9 ember eljut rendben haza, de most ez 10-ből 5 ember lett a szél miatt és az emberek az első alternatívával számoltak.
A harmadik gond meg ez az M7-es baleset ami fejér megyében feltette az i-re a pontot.
A lényeg hogy ezek most így jól összetalálkoztak.Amúgy én egész nap a rádiót hallgattam a cégnél és nekem a híradás nem úgy jött le, mint ahogy történt, tehát kicsit komolyabban/határozottabban kellett volna ezt jelezni, nem úgy mint egy normál 10-20cm-es havat.
A katonaságot én is hiányolom, nem kicsit. Ha azok megmozdultak volna rendesen időben(mondjuk délben már az út szélén állnak és várnak mi történik) és minden 3. katonai teherautón lenne hólapát az ég világon semmi gond nem lett volna.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz juliabrilke #6216 üzenetére
Egyelőre annyi a terv, hogy holnap reggelig itt őrködöm a cégnél pár kollégával.
Főnököm rendes volt, hozott kaját... -
MunezXBK
nagyúr
6 lánctalpas + 6 Kraz, meg a sógoroktól kapunk hómaró segítséget.
Erre tegnap nem lett volna szükség?
-
Motion_Blur
félisten
Ezek a lánctalpasok se tudnák ám csodát tenni. Főleg hogy már beindítani is alig lehet annyi szar állapotban vannak.
Én attól kapok agybajt hogy a sok barom még most is azt írogatja fészbúkra hogy ide-oda hogyan tud eljutni (pl. Vörösmarty Ráduió FB oldala). Nem értik meg hogy sehova, sehogyan!!!
Mondjuk arra is kíváncsi leszek hogy az esti Híradóban miket hazudnak majd, mert sajnos el tudom képzelni hogy az M1-en 17-18 órája dekkoló, állítólag 70 km-es kocsisor utasai közül lesz olyan aki nem ússza meg (épségben)
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Motion_Blur #6223 üzenetére
Nézz HírTV-t, innen közvetítenek.
M7 nagyjából üres, csak pár roncs van már csak és le van zárva.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Az M7 teljesen le van zárva? Van esély arra, hogy ma Bp-ről busszal hazajutok?
-
deicide
veterán
-
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
A DVSC-Tevánál úgy tervezik, hogy ma 12.30-kor elindulnak Pápára, ahol a csapat elméletileg holnap 18.30-as kezdettel NB I-es bajnokit játszik.
Úgy látom, hogy nem csak Coulibaly-nál van agybaj.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #6234 üzenetére
Pápát is lezárták, de biztos eljutnak odáig. Legfőképp meccs is lesz.
-
nagyúr
válasz juliabrilke #6234 üzenetére
Nagy a gond a fejekben szeretnének a buszon ragadni??
Més que un club!
-
Gaaabeeesz
senior tag
Már elindult 40 hókotró az osztrákoktól
Üdv, Gabesz
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #6237 üzenetére
Budain megindult a forgalom. A tegnapi busz is sikeresen feljött Kisfaludról.
-
siti
őstag
én még várok a sörrel
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
mdk01
addikt
-
-
MunezXBK
nagyúr
Hómarót küldenek.
-
tzimash
őstag
Pont március 15-én, bár gondolom nem a lelkiismeret furdalás vezérli őket.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #6244 üzenetére
Nagyon nem mindegy.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Gaaabeeesz #6246 üzenetére
Elvileg nem.
-
D.Orion
veterán
No akor némi friss információ egyenesen buszsofőröktől és hókotrósoktól. Mivel elmentem sétálni és találkoztam mindkettővel.
A 22-es busz Szfvár határáig jár, ott a lámpánál visszafordul. Kisfalud-Pákozd-Sukoró esélytelen, kotrással próbálkoztak, de 10 perc és új nincs út. Gárdony-Agárd-Velence jobb, de az is csak 50%-50%. A városon belül a buszok járnak, távolsági buszok hellyel közzel járnak. Láttam úton Volán és Bakony(!) volán buszt is, mentek Pestre!
FB fényképcsokor és pár videó: 1 2 3
[ Szerkesztve ]
-
mdk01
addikt
válasz Clubforum2 #6241 üzenetére
Ez szégyen, hogy egy ilyet nem tudunk megoldani mi magunk és ilyen a vezetés meg a felszereltségünk.
Az meg csak szerencse hogy ilyen a szomszédunk hogy ide tud küldeni annyi hómarót amennyi egész Magyarországon nincsen sztem.
Mint írtam semmi gond nem lett volna(vagy legalábbis sokkal-sokkal kevesebb) ha kiküldik a katonaságot időben az útszélére vagy legalább felkészítik őket hogy 1 óra múlva mindenhol ott tudjanak lenni és akkor a büszkeségünk sem sérült volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest