- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
ttower
aktív tag
ilyen kábelem van, de sajnos használom. a low-budget kategóriában nézz körül(esetleg szervizekben, vagy kukában), mert nem egy lejátszónál láttam ilyen érdekes csatlakozót.
más:
keresnék olyan programot amivel real time lehet videót vágni. a felvételi eszközök egy usb-s kamera és egy tv tuner. létezik ilyen és ha igen hány kameráig bővíthető? -
ttower
aktív tag
válasz
shankeesham #10380 üzenetére
részemről oks. milyen áron?
-
ttower
aktív tag
nincs valakinek elfekvőben sblive vagy egyéb midi képes hangkártyája (és hozzá tartozó game port-din áralakító)?
illetve még mindig keresek 500gb< vinyót a jövő héten egykét napra adatmentés céljából. -
ttower
aktív tag
válasz
juliabrilke #10334 üzenetére
és a végén igazad lesz
múlt héten 4 napos bulit csináltam a balatonon és 2 ajtó tört össze, amiket este emelgetni kellett (mindkettő én voltam.az egyik szimplán illesztésnél ment ketté, a másikon meg részegen át akartam menni
)
-
ttower
aktív tag
válasz
juliabrilke #10308 üzenetére
mod időn kívül.
itt van 10%-os sör. 795Ft a 0,33-as üveg. az oldal eleje felé van: La Trappe Quadrupel,Trappistenbier,0.33lit. 10%vol. tesztelve. megéri -
ttower
aktív tag
majd egy hetes részegség után újra itt rögtön egy kérdéssel:
nincs valakinek egy 500gb< vinyója pár napra? win-es szervert kéne linuxra váltani, de nincs elég nagy helyem a backupnak. -
ttower
aktív tag
válasz
Murderer69 #10041 üzenetére
50 méter+sötét. sajna többet nem tudtam kihozni. majd a ps.
-
ttower
aktív tag
válasz
Murderer69 #10028 üzenetére
ízelítőnek: [link]
-
ttower
aktív tag
VOLT + Limp Bizkit = ZÚZÁS!!!!!!
jó volt, szép volt, kár hogy vége. nemsokár cikk lesz belőle. -
ttower
aktív tag
válasz
Murderer69 #9822 üzenetére
nálam tegnap haverom volt ha érdekel. vagy a teló eladó is?
-
ttower
aktív tag
válasz
juliabrilke #9805 üzenetére
én amondó vagyok hogy szerintem az xp default skinje eddig a leghasználhatóbb (legalábbis nekem az tetszik eddig legjobban). nem a sima "unalmas" szürke téma mint előtte, de nincs is túlcsicsázva.
-
ttower
aktív tag
A@ron - #9763: már hazaértem. nem ottalvós buli. viszont most sajnálom hogy nem ismerkedtem meg hamarabb a cserediákokkal. az egyik német csaj kimondottan tetszetős.
A@ron - #9768: miért nem ittam sokat? a poén az hogy ma mondták hogy holnap a 6:45ös busszal megyünk ki a reptérre (6:45kor indul pestre). elegem van már ebből az állandó rohanásból.
A@ron - #9771: akkor küld bashurajuliabrilke - #9766: win7 nekem csak annyiban jött be jobban hogy a driverekkel nincs macera. amúgy nem sok különbséget vettem se tempóban se használhatóságban észre az xp-hez képest. igazából még mindig az xp-t tartom jobbnak, mert abszolút hidegen hagy a kinézet (ne csicsás hanem inkább minimalista legyen, minél nagyobb használható munkaterülettel). egy próbát megér, de szerintem várd meg a véglegest.
-
ttower
aktív tag
fehérváron hol lehet monitort kalibráltatni (már ha lehet egyáltalán)?
-
ttower
aktív tag
és mi van ha én a kertben találom fel a dugót?
A@ron - #9675: aszondja hogy kisebb fény is lehet cserébe. ha szemenvillantom egy zseblámpával akkor elhozhatom a procit? bár nincs lapom ami kezelne szeleron processzort. de azért a számom megadnám: tejfel.en@gmail.com vagy tejfel@tejfel.ath.cx
-
ttower
aktív tag
a dolgok nagy része vagy a lapos földeletlen csatlakozóval rendelkezik (tv, hifi, dvd és még sok más) vagy a szabvány tápkábellel (mint amilyen a gépben is van). a lapos csatlakozó szinte minden országban használható, a tápkábelt meg tudják cserélni. de senki nem fogja bevállalni hogy az egész országa konnektort cseréljen.
-
ttower
aktív tag
-
ttower
aktív tag
további szép napot mindenkinek. megyek aludni. majd holnap jelentkezem.
-
ttower
aktív tag
jó reggelt mindenkinek.
72 órából 5 óra alvás nem kevés?
-
ttower
aktív tag
ejj de korán fekvő itt mindenki.
-
ttower
aktív tag
majd megleshetjük. sajna nekem sincs mmc, de nem túl drágán már lehet kapni. az 1 gigásat biztosan kezeli, a 2-t nem tudom.
hát szumzer ma belémkötött mert a piros csíkos ingembe illetve a sokzsebes gatyámban mentem be. de az istenért nem fogta fel hogy én nagyjából 5 percig rontom ott a levegőt és jövök haza. még tj-nek is mondta hogy ha nem fehér ingben jövök akkor 10 pont levonás. bár tj meg kiröhögte. miért jártunk jobban?
-
ttower
aktív tag
-
ttower
aktív tag
hétvégém eredményei:
84%-os emelt infó (26 pont a 30ból könyvtárismeretre!)
országos triatlon egyéni 5. csapat 1.(kell egy kis önfényezés. bocsi
)
-
ttower
aktív tag
válasz
shankeesham #9362 üzenetére
noti vagy asztali ram?
-
ttower
aktív tag
18. szülinapra egy lányak mit érdemes/lehet venni (ma van az a bizonyos szülinap, szóval valami könnyen elkészíthetőnek örülnék
)
-
ttower
aktív tag
válasz
Hamargyorsan #9279 üzenetére
szedd szét az egészet, és tisztítsd meg. ramokat, bővítőkarikat, vidkarit radírozd meg. majd rakd össze úgy hogy először lapot táppal elindítod. aztán procit beteszed. aztán ram. és így szép sorban. én mondjuk egyszer találkoztam hasonló esettel. ott alaplap volt, de a biosig sem jutott el.
-
ttower
aktív tag
válasz
Hamargyorsan #9265 üzenetére
procihűtő jól van felrakva?
gyenge47: tóparti
A@ron: megvártam Zsófit és utána még gépeltem egy sort (és közben elaludtam...). csaba bá nekem marhára ismerős. majd rákérdek merre láthattam, de első körön nekem nincs vele semmi bajom. a lógás meg magától értetődő.
@9273: a 666-os proci a sátáné, nem tudsz vele mit kezdeni. -
ttower
aktív tag
válasz
JohnnyX #9163 üzenetére
elvileg max 10-15W. általában rá van írva a vinyó matricára.
én raklapszámra kapom az írhatatlan cd-ket barátoktól/rokonoktól. kidobni meg nincs szívem.
Winner: tesco számomra tökéletes. A@rontól behúzom a lemezeket és majd kiugrok vele.(nem tudom ő mit privizett)Pd: lehet elterjedtek, de nagyon sok helyen (sulik, közintézmények) még mindig csak 1024 a max.
-
ttower
aktív tag
válasz
LamerGyuri #9056 üzenetére
én a 80 és 92 milissel jártam majdnem így. csak valami oknál fogva megmértem hogy biztos 80-as e a hely. bár szerintem egy 80-as és 120-as megkülönböztethető.
-
ttower
aktív tag
válasz
shankeesham #9037 üzenetére
ddr1
-
ttower
aktív tag
sürgősen keresek 1gb méretű ramot. (2*512mb, 1*1gb)
-
ttower
aktív tag
keresek s478-as lapot illetve 1gb ddr1 ramot (2*512 vagy 1*1gb).
-
ttower
aktív tag
válasz
juliabrilke #8996 üzenetére
tévedtem. ilyen.
-
ttower
aktív tag
válasz
juliabrilke #8996 üzenetére
ha minden igaz ilyen. most szedem szét a gépet amiben van. ~10 perc és meg tudom mondani pontosan. árat mondj te.
-
ttower
aktív tag
válasz
juliabrilke #8994 üzenetére
755-ös p4-esem van csak ha megfelel.
-
ttower
aktív tag
az s3 vga-ra lecsapnék. holnap suliba ha tudod hozd el, és ctf-en meghívlak egy sörre ha megfelel.
a plakátok készülnek, de csak holnap viszem őket. beszéltem emivel és pókerral is (eminek pár plakát, póker 30 plakát megy egy rakat szórólap).
szerk: aláírásod kicsit rövidítsd le hogy beleférjen a 3 sorba (szvsz velencei tavat kiszedheted).
-
-
ttower
aktív tag
válasz
juliabrilke #8878 üzenetére
ha csak a másodpercet nézzük akkor te vesztettél 12 másodperc lemaradással. leszámítva azt a maradék 18 percet.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest