Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz ttower #13206 üzenetére
Szerintem a Milyen program ami.... ? topikban jelentősen nőnek az esélyek a válaszra.
-
Ronin-
senior tag
látom eme estén eléggé kipihent vagy
engem már lefárasztottak minden téren..
PH -n írok 1 gyereknek, hirdette,hogy telót vesz kp -ba. megkérdezem tőle,hogy érdekelné e a telóm, leírom neki,hogy milyen állapotban van meg minden ilyesmi, meg hogy mennyit adna érte.. váltunk 6-7 privit, erre ír egy ilyet: " 18 ért viszek neked ha gondolod" mire én: "hozol nekem ? eladni akarok, nem venni " erre ő: "hát akkor sok szerencsét"
mindig megtalálom az ilyeneket -
-
-
A@ron
tag
oksz. közben rájjöttem, hogy húgomnak is ilyen telója van.(6230i) próbálom függetleníteni, de nem sikerül. mindenhol csak sima 6230-hoz van, ami meg nem műxik.
nem hánynak le a részeg osztálytársaid(iskolában), tanulunk valamit, van pár normális tanár, stb. az hogy szumzer fasssssssszopó, hát istenem. tőle már megszokhattuk.
-
A@ron
tag
Kaptam egy rakás sz.r telót, és találtam benne egy (eddig) működőképes csupasz 6230i-t. (no billentyűzet, elő-hátlap)le akarom csekkolni, hogy működik-e rajta minden, mert akkor feccolok bele pénzösszeget (veszem a fent említett cuccokat+memóriakártyát bele (neked nincs ilyen MMC varázslatod? valami 2 giga körüli kéne, ha megeszi a teló. )
Lóf.sz ez az iskola, ez nyilvánvaló. Nyalja mindenki a vezetőség p.csáját, meg minden. van pár sz.r ember is. De még mindig jobban jártunk, mint mások. Ez van. Sprite.
-
Hamargyorsan
csendes tag
Szia
"procihűtő jól van felrakva?"
Nem is lett levéve.
Tehát áramtalanitás és bios reset után megy kb 1 percig ,be tudok lépni a biosba ,stb ,de utána kikapcsol.
Bármennyit várhatok utána ,ha nem ármtalanitom ÉS nem resetelem ,akkor elindul felpörög ,leáll.
Mivel szisztematikusan ezt csinálja ,ezért gondolom azt h nem proci ,hanem akár egy hőérzékelő ,vagy alaplapi fordulatszámláló ,vagy csak simán az ellenőrzőösszeg-hibás bios lehet a gond
Ha nyomok egy F9-et (load bios default) ,utána egy F10-et (save ) ,a gép nem ujraindul hanem lekapcsol.Ha ekkor ujrainditom ,akkor csak ventik felpörögnek-kikapcsol ,pár másodperc mulva
Ha áramtalanitom csak egy időre akkor ugyanez.
Ha áramtalanitok + cmos-reset ,akkor megint eljutok a bios-ig és csak kb 1-másfél perc mulva kapcsol ki. -
A@ron
tag
Ha már témánál vagyunk, akkor szólok, midnnekinek, hogy gyertek ki bátran ide. Jó lesz, ígérjük.
A sör neve Welsenburg volt, de jöhet akár a Beer, Tesco Lager, Tesco Value (utóbbi kettőből még nem emrtem inni), Karpackoje(v mi a rák), Kenner Pils, Kanizsai, Deep, vagy akár a híres-neves Hunyadi Mátyás Special ("Szpesöl") is!DD (Egyébként ha egy hétre rá tényleg a Welsenburg miatt fostunk szinkront, az hétszentség, hogy én fejberúgom magam.)
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest