- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Aktív témák
-
csaba77
csendes tag
válasz Napfénysüti #48897 üzenetére
az a duhítő, h fel sem hivott...pedig megadtam a szamomat
igy marad az a verzio, h magamnak megcsinalom..Csibe
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #48894 üzenetére
Pedig itt is azt mondják a háttérben, hogy ügyesek.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz csaba77 #48893 üzenetére
Ejh ez nem jó. Sógorjelöltem kifejezetten ajánlotta őket azt mondta a céges gépeket is oda vitte meg egyik kollégám is ezt a címet adta meg. Mindegy, holnap 8-ra megyek hogy cseréljék ki a két első H4-es izzófoglalatot, Meg akkor már át is nézhetnék az elektromos rendszert. Majd írok mi volt.
Més que un club!
-
csaba77
csendes tag
válasz Napfénysüti #48882 üzenetére
egyszer vittem oda az astrat, hogy a test vezetéket cseréljék, mert nincs belső világításom +a riasztó is meghülyült.
felhivtam oket par ora mulva, közöltek,hogy a test vezeték nem jo de nem csináltak vele semmit, mert tul sok melo...
oda senki semmikor...Csibe
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Hali,
van esetleg nagy pecás a topicban?
Szfvár vonzáskörzetében érdekelne jó horgászhely.
A Fertőzug horgásztóról, a Hajnal-horgásztóról esetleg a Bujtás-tóról Belsőbárándon tud valaki friss infókat? Merre érdemes kiülni?
Igazából nem rekordhalakat akarok fogni, inkább a pörgősebb keszegezés, kárászozás, pontyozás érdekelne.Köszi!
-
Komi28
senior tag
Citroenhez értő autószerelőt ill. autóvillamosságit esetleg tudtok ajánlani itt Fehérváron? Csak olyat aki ért is hozzá mert van egypár aki hümmög.
-
JohnnyX
őstag
Hol talalok Fehervaron olyan uzletet, ahol ilyesmiket tudnek beszerezni, lehetoleg egy helyen ezek kozul mindent?
ellenallas, kondenzator, dioda, tranzisztor, mosfet tranzisztor, foto tranzisztor, PIC vezerlo, rezgokvarc, kek-piros led, 12V/20W transzformator, 7805 fesz. stabilizator, TSOP17xx infravevo, Infra led, nyomogomb.
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
vinikorn
aktív tag
Samsung Galaxy S tartozékok eladók: [link].
-
Napfénysüti
nagyúr
Szebek autóvillamossági műhellyel van valakinek tapasztalata? Ha minden jól megy holnap viszem oda a gépet remélem jók, sógi ajánlotta őket.
Més que un club!
-
Viper26
nagyúr
válasz Napfénysüti #48877 üzenetére
F és G szektor szerintem, annak is inkább a teteje.Én itt veszem meg a hazai meccsekre holnap.
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
veterán
Ez mi ez a katonai felvonulás a skála mögül az országalmáig? Bár gyanítom már vége.
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
vinikorn
aktív tag
Galaxy S 2 eladó: [link].
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #48876 üzenetére
Szóltok majd ha lehet már kapni hazai EL meccsre jegyet? Meg abban is segíthetnétek hogy melyik szektorokba érdemes.
Més que un club!
-
Viper26
nagyúr
válasz juliabrilke #48864 üzenetére
Jó meccs volt, igaz TV-ből sikerült követni...EL meccsekre időben jegyet kell majd venni.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
Van itt kőszárhegyi? Előre is elnézést tőle de iszonyat bunkó emberek is laknak ott.
Tegnap a meccsünkre elég sok szurkoló jött vendég részről de amit egyesek műveltek az felháborító volt.
A meccs után meg sunnyogtak mert meglepetésre 3-1-el hazaküldtük a csapatukat. Én jól ki is ordibáltam magam.
Egyébként szereztünk pár Bundesliga replika Adidas ladbát, mit ne mondjak gonosz szerzetek kapus szemmel. Tényleg hatalmas különbség van labda és labda között.Més que un club!
-
Varoz
addikt
Ú banyek, mi történt itt szombaton? Budai úti Intersparral szemben állítólag késeltek. Nem sokkal utána mentem arra.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Viper26
nagyúr
válasz Napfénysüti #48858 üzenetére
Erre is hallani lehetett, mondjuk látni sajnos nem.
-
Varoz
addikt
válasz juliabrilke #48866 üzenetére
Tréfarépát reggeliztek.
-
válasz juliabrilke #48864 üzenetére
téged vártak
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
juliabrilke
veterán
Siófok meccs letudva. Sokan voltunk, de brutális rendőrei biztosítás volt. Nem is tudom, hogy mire készültek.
-
MacCaine
őstag
Itt is durrog. WTF?
-
Kloden
senior tag
Samu 80-as vinyó eladó 3k!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Varoz
addikt
Ezt hallgattam én is. Mondom mi a fene.
-
Napfénysüti
nagyúr
Bakker tüzijáték van mögöttünk, nem is kicsi.
Més que un club!
-
vinikorn
aktív tag
Kifogástalan állapotban lévő 07.16.-án vett, 1 év garis Galaxy S2 eladó.
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #48846 üzenetére
Öcsém is ezzel a vonattal megy Siófokra. Az RBD-sek valamikor délben elmentek már.
Richie146: Ez a baleset rosszabb is lehetett volna.
mdk01: Oks, ha kell szólj, mert akkor bedobom a gépbe, hogy meg tud nézni működés közben.
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Kezdődik a futam
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz juliabrilke #48846 üzenetére
Nem értem el a Vidis ismerősöket, nemtudom melyikkel mennek.
De általában úgy szoktak, hogy lemennek viszonylag korán, ott meglátogatják a kocsmát, aztán eliszogatnak a meccsig, de volt már olyan is, hogy jó idő volt, aztán csobbantak előtte egyet.Üdv, Gabesz
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #48849 üzenetére
Írok bázze, írok!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #48844 üzenetére
Most mééé??? Ez diszkrimináció. Há megmondalak a ombucmannak!
-
juliabrilke
veterán
válasz Gaaabeeesz #48845 üzenetére
Végre egy értelmes válasz.
16:15-ös?
-
Gaaabeeesz
senior tag
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz juliabrilke #48839 üzenetére
Vonattal beszállnál egy kocsiba? Te kis vandál.
-
juliabrilke
veterán
Vidi meccsre megy valaki?
Akár vonattal vagy kocsiba beszállnék. -
D.Orion
veterán
OEM GeForce 8800 GTS G92
512MB/320Bit
Core: 650MHz
Shader Clock: 1625MHz
Memory Clock: 970MHzGV-NX88S512H-B maga a kártya egyébként.
+ AC S1 és valami halk GlaciaTech 12cm-es venti.
A kártya OEM csak a vga + hűtés+12cm-es venti van. 8K
-
D.Orion
veterán
válasz madarasz92 #48835 üzenetére
De van, csak rajta van a szintén eladó 8800GTS-en.
-
f27
senior tag
válasz Napfénysüti #48833 üzenetére
engem már 77 -óta szetvet az erő
-
Rellind
senior tag
Eladó új,bontatlan cuccok:
Revision napszemüveg
Epson EPL 6200L toner
Samsung ML-D2850B toner
Labtec USB 2.0 Notebook WebCam
Hatch Reactor LR10 taktikai kesztyű
Emos MW8168 GS elemtöltő
Energizer AA elem
Panasonic CR123A 3V elemHasznált cuccosok:
Páraelszívó inox
Edilight 50098 mennyezeti spot lámpa
Falken HS-439 téligumi 185/60R14, 2009/25heti gyártás,3 szezont volt használva,igény esetén tudok adni hozzá lemezfelnit is (4×98, 5.5Jx14)Ár,alku: Pm
-
Laca73
csendes tag
Hali!Eladó egy Epson Aculaser M1200-as nyomtató!A tonerben annyi cucc amivel ki lehet próbálni!( Kb 7000 Ft-ért megtöltik).Irányár 6000Ft
Más: Telefon aksival nem foglakozik valaki? SE X10 minihez kellene nekem aksi.
-
törölt tag
Szabályzatban kéne beíratni max 3idegen légios.
Ha valaki átjön ide és kér letelepedési engedélyt és úgy játszik akkor az Magyar.Ezt igy korrigálnám. -
törölt tag
Oké értem az ellenérveket minek kell csatár stb...de könyörgöm miért ne ehetne az pld MAGYAR.Multkor is elnéztem a kezdő csapatot értem én ,hogy vidi de 2db Magyar játékost nem láttam.
-
Tom5
addikt
-
Varoz
addikt
válasz Napfénysüti #48813 üzenetére
Azért az ilyen nem olyan vészes. Mármint, félre értés ne essék. Nagyon, nagyon sajnálom. De azért valljuk be már megélt egy, s mást az a kutyus. Ez olyan öröm az ürömben. Ebben lehet találni egy kis vigaszt.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
No hát vegyes érzelmekkel indulok ebéd után a jégcsarnokba:
-
Varoz
addikt
válasz szijartg #48805 üzenetére
Megfelelő tisztítószerek meg gondolom maga az ultrahang. De ehhez én nem értek.
-
-
SzalaiG
addikt
Nem tudja valaki, h hol lehet venni világító Dreher poharat?
-
Compaku
tag
Valakinek nincs eladó SGS 2-je ?
PÜ-re illik válaszolni!
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest