- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Meccsre fel!
Hajrá Vidi!
-
lacko99
tag
A ma esti vidi meccset lehet valahol online nézni?
-
pedig ha nem megy el, akkor ilyet fog hajtani. poroltó meg van a konyhában (mióta haveromnál belobbant a kifröccsenő olaj a főzőlapon, a szagelszívó berántotta a csőbe és leégett a konyha)
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Varoz
addikt
Egy játék autót se bíznék rá, ne haragudj.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
Hmm ez jónak tűnik, majd rákérdezek.
Majdnem megnéztem a tápot is. De felejtős.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Varoz
addikt
válasz juliabrilke #49387 üzenetére
Az igények mindig nagyok. Tudod.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz juliabrilke #49384 üzenetére
Na, de magyarázd meg az ügyfélnek, hogy ez a celeron nem az a celeron.
-
juliabrilke
veterán
Valaki használ Vodafone 14/21Mbit-es internetet?
Sebességben milyen tapasztalatok vannak? Egy maximum 21Mbit-et bíró modemmel lenne használva, csak nem tudunk csomagot választani. -
Varoz
addikt
válasz juliabrilke #49382 üzenetére
De ez celeroncs, nekem nem jó.
-
Varoz
addikt
válasz juliabrilke #49378 üzenetére
Kicsit nagyobb procit nincs? Valami Core 2? Olcsó pénzért.
-
Timyyy
őstag
RAMOT KERESEK!
Egész pontosan ilyet: 2GB 800MHz Kingmax TinyBGA (DDR2)
Igen, egyben 2 gb-t, hogy párba tegyem, mert 4 gb ramot akarok.[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
juliabrilke
veterán
Érdekel valakit Intel E1200-as 2 magos processzor? Eladó helyben.
-
-
kovsol
titán
Valakit érdekel esetleg egy Audigy 2 hangkártya ?
May the Force be with you!
-
Varoz
addikt
-
Kloden
senior tag
Eladó egy egyéves, kisebb hűtő újszerű állapotban. Link
Priviben lehet érdeklődni!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Varoz
addikt
válasz SzalaiG #49363 üzenetére
Jól van már. Most ezért ne írj másik hszt.
-
-
mtade
aktív tag
válasz Fecogame #49358 üzenetére
Alba Ipari zóna, Nimbusz áruház oldala a bekötőút felé, illetve utána is van egy kiadó épület, az is faja. Nem full tükrös, de szép nagy cserébe.
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Varoz
addikt
-
veterán
Szfváron hol van elég nagy üvegfelület, ami kellően tükröződik? Olyanra gondolok, mint a plázánál.
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
Varoz
addikt
válasz SzalaiG #49354 üzenetére
Sata2 3,5" valakinek olcsón?
Azért egy nincs-e vagy van-e szócskát berakhattál volna. Elsőre azt hittem árulsz.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
SzalaiG
addikt
Sata2 3,5" valakinek olcsón?
Méret nem, de 100/100 az fontos! Elég egy 160-250Gb is csak jó legyen. -
Varoz
addikt
válasz kovsol #49351 üzenetére
10 lett volna, de volt protekcióm. Bár ez tavaly volt.
-
kovsol
titán
Akkor jó áron vetted szerintem, most már a 13-14k magasságában jár, én még 13k ért vettem az Aurum 400W -t, egy kártyás rendszerhez ez is elég ha nem akarunk belerakni valami vadállat VGA kártyát. Egy 7870 el már meg lennék elégedve, az meg nem fogyaszt sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz kovsol #49349 üzenetére
Annyi pénzem úgy se lesz. Meg azért a CTG került vagy 9 ezrembe.
-
kovsol
titán
Mondjuk a CTG500 kemény 16W al tud többet leadni 12V on összesen mint az én Aurum 400 tápom Komoly VGA kártyából kevés lenne egy kétkártyás rendszerhez az is. Egy 7770 CF el még elbírna mondjuk. Ha többkártyás rendszert akarsz akkor érdemesebb inkább olyan tápot venni aminek nincs ketté osztva a 12V -os ága.
[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
Már csak a családon kell átrágjam magam a projekttel... :
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
-
Varoz
addikt
Nem kell neked 500W. Mi a f.sznak? 300-350 bőven elég.
Nekem is csak azért lett 500-as, hátha építek 2 kártyás gépet.[ Szerkesztve ]
-
-
mtade
aktív tag
-
don_peter
senior tag
Hátha érdekel valakit: [Macbook Pro 2011 i5 13" notebook elado]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
-
mtade
aktív tag
válasz juliabrilke #49335 üzenetére
Nem tudom, melyik részében van a hiba elbújva. HDD még lenne, de se ram, se lap, se proci, se táp nincs csere...
Meg nem tudom, érdemes-e foglalkozni vele... Lehet érdemes lenne valami low budget kicsit komolyabbra cserélni...
... vagy egy laposra, az ősök hol itt, hol ott vannak...
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
-
-
Viktor77
titán
A killasample-t is (csak a példa kedvért linkelek YT-ról, millió helyről letölthető) ?
Pont azért csapnivaló a YT 1080-ja, mert nem használsz hardveres gyorsítást. Nálam is randa, mert a bugos flash miatt inkább nem használok gyorsítást.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
válasz Viktor77 #49329 üzenetére
nem youtube HD-t, hanem külön, külön. HD filmet vinyóról elviszi ez a M-es Pentium is. Youtube nem tudom, mert ott nekem az 1080 is csapnivaló minőségnek tűnik, meg melóhelyen azért nincs YT.
a copperminet lövésem sincs mért írtam oda...
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Milyen az a 3 gigás coppermine? És nem, egy 3 gigás P4 nem visz el egy 1080-as YT filmet hardveres gyorsítás nélkül. Tudom, próbáltam, abban a pillanatban le is cseréltem egy DualCore procira.
#49328: Ja, kár hogy még így 4 giga közelében is meggyalázza egy E21xx.
[ Szerkesztve ]
-
D805?? azt el ne add! nem tudod mire képes! az egy bajnok proci!!
-
-
deicide
veterán
Újra vannak Borderlands 2 kódjaim.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
válasz deicide #49315 üzenetére
amióta a toyota corolla is török
ha már egyszer ott készül és az audi meg magyarmtade
nálam a régi p4 3GHz coppermine vitte a hd filmet, youtube filmet meg farmvillet mindenféle DXVA kártya nélkül. A céges Pentium M 1.86 GHz-es proci is lejátsza a HD filmet, pedig amikor ez készült, még nem is volt HD[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Ez a proci mindössze 200MHz-el lassabb (viszont dupla annyi cache van benne) mint egy E2140, ami nagyon szépen elvisz egy Win7-et (32bitest, a ram mennyiésge miatt is).
A Farmville-el (és pl. a 720p feletti YT videókkal) viszont megküzdhet, mert ha jól tudom, az integrált VGA korlátozottan tud multimédiás gyorsítást (flash pl., ami alatt a Farmville is fut), ezért a proci fog izzadni.
-
mtade
aktív tag
Kérdésem lenne az egybegyűltekhez.
Apósomnak hajtok laposra.
Office, web, farmville a terv.Van egy kiszemelt: HP550
Win7-tel menne, ha a memória fel lenne bővítve mondjuk 2GB-ra?
Köszi előre is a válaszokat.
-
Pancsermeste
őstag
válasz Viktor77 #49317 üzenetére
Upsz.... ennek én is utána nézhettem volna.
Csak itt ez megzavart, mert azt írják, hogy Vestel gyártmány, ami pedig szintén török.-= Pancsermeste® =-
-
deicide
veterán
válasz Pancsermeste #49311 üzenetére
A BEKO mióta török? Az egy német gyártó szerintem, nekem pl egy igen jó beépíthető sütő + gáz főzőlap kombóm van tőlük, 5 éve mennek lassan minden probléma nélkül.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
válasz Pancsermeste #49311 üzenetére
azt a bushmanok gyártják afrikában
-
kovsol
titán
AMD FX6100 proci esetleg valakit érdekel ? durván alulfeszelve megy nálam most 3600Mhz en. Alap fesz 4000Mhz
-
Pancsermeste
őstag
válasz Napfénysüti #49306 üzenetére
Anyámnak kellene vennem egy mosógépet. Ezt találtam a kínálatukban.
- hirtelen meg is örültem, azt hittem BOSCH.... nade ilyet, hogy Bush? Ez valami török cucc lehet mint a Beko?-= Pancsermeste® =-
-
Timyyy
őstag
Hmm, itt elnézelődnék, kár, hogy mostanában nem járok fváron
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Rellind
senior tag
Hm. Nem ismerem, de holnap beugrom megtekintem a kínálatot.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ismeri őket valaki, van velük tapasztalat?
Emerlin luxMés que un club!
-
csoda120
aktív tag
BOSCH Legnagyobb ütvefúrója 3 fúrószárral nagyon nyomott áron eladó!
Érdeklődni csak privátban!!!!Facebook: szerelem a négyzeten
-
vinikorn
aktív tag
Alig használt karcmentes Galaxy S2 hátlaptok: [link].
-
-
pofám leszakad a QR kódos milyen jó lesz nekünk olcsóbban vásárolhatunk témától. rögtön itt a példa, hogyan lehet akár 15000Ft-ot spórolni: egy kifutott ebook olvasó és egy darth vaderes lámpa. tényleg csak én látom úgy, hogy felesleges geek cuccokat erőltetnek ránk? Mikor lehet majd a buszmegállóban QR kódot fotózva akciósan megvenni a sört, ami csak azért akciós, mert QR kódot fotóztam és hogyan fog bekerülni a hűtőbe? Mert ha ugyanúgy sorba kell állnom majd a spárban, akkor csak azt értük el, hogy most már a telefonos fizetés miatt is lopni fogják a készülékeket....
-
honda23
aktív tag
Foglalkozik itt valaki márkás melegítőszettek adás-vételével?
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen