- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
El akarok kezdeni edzeni,tudnátok ajánlani olyan edző termet ahol van személyi edző is?
Párizsi körúton lakok,jó lenne ennek a közelében.
Köszi! -
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Szegeden az építményadót mikor kell fizetni? -
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy olyan műanyag nyílászárókkal foglalkozó embert, aki beszerelne nekem a konyha ablakba egy szellőzőt?Eddig kb. 10 céget hívtam,mindenki februárba vállalná.
Köszi! -
tomama
aktív tag
Sziasztok!Valaki tudja,hogy milyen építkezés folyik a Klapka téren?
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani normális klímaszerelőt?Nem beüzemelésről,hanem javításról lenne szó. -
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani normális klímaszerelőt Szegeden?
Valaki találkozott már közületek olyan problémával,hogy amikor bekapcsolom a klímát (fűtésre) a pc-nek a tápja elkezd nagyfrekfrenciás hangokat kiadni.Gondolom, hogy csak a klímából jöhet valami zavar a villamos hálózatba -
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Internetet szeretnék beköttetni egy párizsi krt.-i lakásba.Nem vagyok szegedi ezért fogalmam sincs milyen szolgáltatók vannak.
Amit eddig kinyomoztam:diginet nem elérhető,invitel csak 5M-át tud,T-home ami egyedül normális sebességet tud.Tudtok még más szolgáltatót aki min.60/5-ös netet tud telepíteni?
Köszi! -
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani,hogy a párizsi körúton milyen internetszolgáltatók elérhetőek?
Vagy egyáltalán melyikkel szabad foglalkozni,mik a tapasztalatok?
Köszi! -
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani,hogy a párizsi körúton milyen internetszolgáltatók elérhetőek?
Vagy egyáltalán melyikkel szabad foglalkozni,mik a tapasztalatok?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest