Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz csabám #19684 üzenetére
Ruhát árult aukciós oldalon és azért vágták meg?
utóbbi hónapokban volt hír, hogy a nav rááll az internetes eladásokra (mindenre), mert sokan a vaterán üzletszerűen árulnak, az adózást megkerülve, és mondtak egy számot, ameddig adómentesen lehet csinálni
ahogy ugye azt is mondták mostanában, hogy elharapózott a kínából kapott ajándékok hada, ezért a postán is figyelnek a vámhatárokra külföldről jövő csomag esetén -
félisten
-
-
-
-
ShadowX
őstag
válasz csabám #17839 üzenetére
Szerintem a családodnak sikerült beszereznie a "majdnem két legsz@r@bb" androidos telefont. Nekem Nexus S-em van, és semmi problémám nincs. Androiddal az a baj, hogy rárepültek a gyártók mindenféle alja készülékkel. Meg kell válogatni, hogy melyik az a kevés, de jó készülék.
-
MODERÁTOR
válasz csabám #17816 üzenetére
Nem akarok egy rohadt troll lenni, de ezt az egyet nem bírom az androidban (bár ilyen alapon az ios-ben sem), hogy majd a következő verzióban ez is javítva lesz, meg az is működni fog, meg az már arra lesz optimalizálva...
Bár az androidról csak felszínes ismereteim és a neten talált infók állnak rendelkezésemre, de azok alapján nagyon erősnek érzem a "következőverzióvárást". Mert abban majd minden jó lesz. Olyan félkész érzete van az embernek...
Aztán megveszel egy (brand) készüléket, és sóvároghatsz, hogy mikor adja ki a gyártó a következő frissítést, vagy hekkelhetsz, ha értesz hozzá (én nem).
-
-
-
ErőVarázsló
aktív tag
Lenne egy apró project web és mobil app programozók részére:
a lényeg röviden:
-szeretnénk indítani egy nemzetközi újságot
-első körben egy orvos e-folyóírat lenne
-CMS-re gondoltam első körben(Drupal), de hosszabb távon egy egyéni oldal lenne jobb
-a programozókat jelenleg keretnékül tudnánk kezel az oldalon lévő és megjelenő hirdetési pénzek 50%-ért (de elvileg egy 10milkás pályázat is lesz ha nyerünk bár hosszútávon)
-az újság amíg befut elérhetőségre ingyenes lenne (magasabb impakt faktor reményében)
-ami újítás lenne, hogy android és ios lenne egy alkalmazás ami szintén ingyen lenne
-néhány év múlva amikor már számolnak velünk akkor fizetősek lennének -->itt már a fejlesztésekért fizetnénkMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
- RTX 2070 Super/i5-9600K konfig
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)