- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
totya694 #89802 üzenetére
Vissza se kell váltani, mész 140-el kettesben, és elég elengedni a gázt
Ekkor sok autós átértékelné a motorfék fogalmát
És akkor az én motorom még csak egy laza 650-es utcai motor. Nem csodálom, hogy az 1000-es motoroknál erre is van már külön elektronika, nehogy a motorfékkel nyírd ki magad. -
martonx
veterán
No igen, pont akkor fog megszűnni a motorozás (és itt a nagy motorokra gondolok, nem a robogókra) értelme. Autóval még többnyire igaz is, hogy az ember csak el akar jutni A-ból, B-be. Motorozásnál szerintem nagyon elenyésző azok száma, akik azért motoroznak, mert nincs más, és ez a legjobb alternatíva.
-
martonx
veterán
válasz
totya694 #89792 üzenetére
Akkor már tényleg csak a motorozás marad. Bár az új motorok is egyre több védő elektronikával jönnek. Gombnyomásra tudod gyengíteni a motort, véd az ABS is, már visszaváltás miatti kerék csúszás védelem is van bennük, sőt a legújabb motorokban már a motorfék erejét is gombnyomásra lehet szabályozni (aki nem motorozott, annak kedvéért, egy 200 kilós, 10 ezret pörgő motor motorféke brutálisan erős tud lenni egy autóéhoz képest).
-
martonx
veterán
válasz
ShadowX #89660 üzenetére
Lehet, hogy ez akkor nem vidék - főváros eltérés, hanem generációs. De mindig nagyon jót mosolygok azon, hogy jó pár szingli kolléga mennyire rá van csavarodva a munkájára, és mennyire a munkatársai a baráti köre is, aztán mennyire maguk alá kerülnek a HO-tól, hogy hirtelen magukra maradtak a 30nm-es 40 millióért vett mini lakásban.
Én meg mennyire jól elvagyok a családdal, szegedi barátokkal.
Megtehetném, de telefonon direkt nincs fent semmi, ami a munkához kell. Ha szabadságon vagyok hagy teljen el az a fél nap akklimatizációval, üzenetek olvasásával, nyilván senki se várja el, hogy X nap kihagyás után hirtelen máris ott folytasd ahol abbahagytad.
Szvsz akkor jó egy szabadság, ha úgy megyek vissza, hogy arra se emlékszek mit hol hagytam abba. Ha úgy megyek vissza, hogy mindennel képben vagyok, máris teszem a dolgom, akkor minek mentem szabadságra? -
martonx
veterán
válasz
DarkByte #89655 üzenetére
Átlag 2 hetente, legritkábban havonta van valami team building szerű online esemény. Ilyenkor jön a wolt kupon. Az occulus quest 2-t is ezért küldték, hogy ha már full HO, azért legyen minél személyesebb.
Ez így vidékről nézve fura, de Pesten van egy csomó 40-es egyedülálló kollégám, akiknek a munkájuk az életük, a baráti körük, és kezdenek becsavarodni a full ho-tól. -
martonx
veterán
-
martonx
veterán
Juhú, megjött az Occulus Quest 2-m
Ha valaki ingyen szeretné a VR-ezést kipróbálni (és eddig még nem tette volna), akkor itt a lehetőség szegedi PH tagoknak.
Annyi a bökkenő, hogy jelenleg csak free appok vannak rajta az Occulus Store-ból (elég sóher vagyok játékokra komolyabban pénzt kiadni). -
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #89622 üzenetére
Hát ezért vagyok én ideges
-
martonx
veterán
válasz
PowerBuldog #89593 üzenetére
Renault márka szerviz?
-
martonx
veterán
válasz
Agyasima #89553 üzenetére
Miért pejoratív, ha valaki nem eszik húst? Tök logikus, ha valaki ekkora állatvédő, hogy nem bírja a bezárt állatok látványát, akkor nem eszik húst. Ha azt mondja, hogy valóban nem eszik, és még háziállatot sem tart (se hobbi állatot), mert azokat is milyen dolog már kiszakítani a természetes környezetükből, simán elfogadom, hogy számára beteges dolog egy állatkertnek még csak az említése is. De mint kiderült mégse ez a helyzet.
Szerintem meg jó program az állatkert Szegeden, ha valaki kimondottan kültéri programot keres. De nyilván ízlések és pofonok.Megkockáztatom, hogy a magyar állatkertek között a nyíregyházi után a szegedi a legjobb, leelőzve a pestit is, ahol aztán tényleg egymás hegyén-hátán zsúfolva vannak az állatok.
Szvsz a szegedi állatkertben az állatkerti műfajhoz képest, még egész szellősen vannak az állatok.Így már megfelel a véleményem?
-
martonx
veterán
válasz
DeFranco #89543 üzenetére
Én ugyan szegedi vagyok, de át szoktunk Makóra is menni. Hangulatos a Maros part, van egy egész jó lombkorona sétány is, egy óriás csúszdával (ami így tél felé közeledve, nem tudom, hogy üzemel-e). A főtér, és környéke is tök jó, ja és egész olcsó minden. Egyébként meg Makó, Hódmezővásárhely (amit szintén javaslok) és Szeged egy 30km-es körön belül vannak, semeddig nem tart egyikből a másikba átmenni.
-
martonx
veterán
válasz
ShadowX #89511 üzenetére
Szvsz kétféle android-os telefon van:
1. megveszed kínából szaré-hugyé, aztán bírja amíg bírja, amikor megadja magát, rendeled a következőt (legalább az android frissítés is 2 évente megoldva)
2. megveszed normál magyar boltban / szolgáltatónál garival, ekkor megint nem neked kell bajlódnod a szervizeltetésévelAzaz nem látom a piaci rést, hogy mi értelme lenne Androidos telefonok szervízelésével bajlódni. Nincsenek ilyen szervizek, de ez egy nagyon szűk réteget leszámítva nem is hiszem, hogy bárkinek hiányozna.
-
martonx
veterán
válasz
totya694 #89486 üzenetére
Hát nem tudom. Annak idején emlékszek, hogy győzködtél, hogy vegyek valami nagyon drága UPS-t, miközben szerintem ezek az olcsók is teljesen jól kiszolgálnak. Most épp valamilyen FSP-m van.
https://www.fsp-group.com/en/product/ups/1503367806-605.html
-
martonx
veterán
válasz
quailstorm #89476 üzenetére
Hát, ha ennyire 7/24-ben mennek a gépeid, akkor igazán nem azon a 20K-n kellene spórolni, amibe egy szünetmentes kerül...
Mondjuk a szünetmenteseket is időnként cserélni kell, nekem épp tavasszal ment tönkre az előző sok éves szünetmentesem. -
martonx
veterán
válasz
quailstorm #89459 üzenetére
Az épület mostanában egészen oké. A tanárok is jók szerintem. Viszont az előző igazgató a hülye gyerekek elfekvőjévé tette. Idén szeptembertől van új igazgató, aki rögtön fehérített egy nagyot, és várható további hülyék eltávolítása.
-
martonx
veterán
válasz
SirRasor #89457 üzenetére
Ami Szegeden eleve a kisegítő iskola szinonímája
Legalábbis a gyerekek ovis csoportjaiból, akiket láttam Waldorfba menni, ott nem a liberális nevelés, meg a jópofa életfilozófia volt a döntő, hanem agyilag olyan zokni gyerekek voltak, akik szinte biztos, hogy már elsőben kibuktak volna bármelyik normál iskolából. -
martonx
veterán
válasz
kispéé #89450 üzenetére
Egyébként az alapvető baj, ahogy én látom, se a tanári karral van, hanem hogy mostanra minden osztályra jut 2-3 kezelhetetlen hülye gyerek. Akikkel szemben a jelenlegi oktatási rendszer tehetetlen. Ha kirúgják, akkor átmegy máshova, máshonnan meg pont ugyanannyi hülye jön át ide.
Ergo totál lutri, hogy milyen osztályba kerül a gyerek, hacsak nem valamelyik elit iskolába jár. És ha épp jó osztályba kerül is, kérdés, hogy hány éven belül kerül be 1-2 fasz az osztályba. -
martonx
veterán
Hát mondjuk a békéről is hallottam fura dolgokat, ott dolgozó tanár ismerősöktől
Igaziból ahova jó eséllyel nem kerülnek be hülye gyerekek, az a Juhász Gyula, meg a Ságvári (félreértés elkerülése végett az általános iskoláról beszélek, a gimnázium teljesen más). A Ságvári viszont már a másik véglet, oda 90%-ban sznob családok járatják a gyereküket, ha nincs Dr a neved előtt, és nem fizeted ki röhögve a 3 napos angol osztály kirándulásokat már alsóban is, meg a gyereked nem kap minden évben új iphone-t, amikor megjelenik, akkor lehet, hogy furán fogjátok érezni magatokat.A harmadikban késelés most volt nemrég az Arany Jánosban, oda már biztos nem íratunk gyereket
-
martonx
veterán
válasz
SirRasor #89440 üzenetére
Ehhez tenném hozzá, hogy kifoghatjátok a világ legjobb tanítóját is, ha éppen balszerencsétekre 2-3 dísz balfasz bekerül az osztályba. Pl. alsó hamradikban késsel fenyegetik egymást, meg ilyesmik.
Az is totál gyerek függő, hogy melyik gyereknek melyik tanár személyisége, módszerei jönnek be jobban. Három gyerekem iskolás ugyanabban az iskolában (Zrínyi), ebből kettő ráadásul ugyanannál a tanító néninél volt.
Egy nagy lutri az egész. Remélem segítettem. Persze a negyediknél mi is most gondolkozunk ismét, hogy vajon menjen-e a biztos középszer iskolába, vagy megkockáztassunk valami mást, hátha jobb lesz (de simán lehet hogy rosszabb). De még saját magamnak se tudnék tanácsot adni, ha valaki megkérdezne a mostani iskolával kapcsolatban -
martonx
veterán
válasz
Attix82 #89272 üzenetére
"AMD most csak egy Big NAvit ad ki semmi mást" - nem tudhatod, eleve AMD-t ismerve a Big Navi maximum a 3080 közelébe ér. Simán lehet, hogy adnak ki kisebb verziót is belőle.
A 30x-es nvidia kártyák pedig már a piacon vannak, a 20x-eseknek máris esik az áruk, ami óhatatlanul ki fog hatni a használt piacra is.Másrészt, ha a 30x-re ráharapnak a bányászok, akkor meg akár meg is fordulhat a trend. Szóval ki tudja mit hoz a jövő
-
martonx
veterán
Pletykáknak nem hiszünk!
-
martonx
veterán
válasz
Lacielvtárs #89112 üzenetére
Viccet félretéve, mire használtad?
-
martonx
veterán
válasz
Ateszponthú #89110 üzenetére
Nem, a covid miatt ez is elmarad. Bááár a szatymazi mintha meg lenne majd tartva.
-
martonx
veterán
-
martonx
veterán
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Érdekel-e valakit 22-én 20 órától Hófehérke mesebalett az újszegedi szabadtéri színpadon. Van két jegyünk, amiket még tavaly vettünk, de közben az élet úgy hozta, hogy ekkor nem is leszünk itthon. 4900 Ft volt egy jegy ára, 9000-ért adnám a kettőt, ha bárkit érdekel?
-
-
-
martonx
veterán
Srácok, nincs hirtelen valakinek egy használt maximum 450W-os tápja, amit megvehetnék? A két hardveraprós szóba jöhető embernek már írtam. Sürgős lenne.
-
martonx
veterán
válasz
sarkanyolo2 #88712 üzenetére
Hát én a 6 fős családdal havi minimum egyszer megyek, és 6 embernél már nagyon nem mindegy, hogy fejenként 3K-ból vagy 8K-ból vagyunk meg.
-
martonx
veterán
válasz
sarkanyolo2 #88710 üzenetére
Hát, régen nem az én árkategóriám volt, gondolom most se lesz olcsóbb.
-
martonx
veterán
válasz
pachito #88697 üzenetére
Önképzés. Pluralsight, Udemy stb... Microsoftnak brutál jó önképző oldalai vannak, és még nemzetközi Certificate-et is szerezhetsz (maga a cert megszerzés fizetős, a képzés részek ingyenesek).
-
martonx
veterán
válasz
prohardverx #88677 üzenetére
"Ha rettentően ráérek vagy 1 vonalat kell használnom, mert felszállok-leszállok-ott is vagyok vagy inni akarok, akkor meg a tömegközlekedést" - de pont itt jön be az, hogy annyi idő alatt simán hazasétál az ember, mintsem, hogy megvárja, míg mondjuk délután 6 (hűha de extrém késői időpont ez) után megjöjjön a következő villamos.
-
martonx
veterán
válasz
Jinxb1rd #88666 üzenetére
Tegnap este is bicikliztem. Voltak szakaszok ahol sírni tudtam volna, és inkább az autóutat választottam. Nyilván erre lehet azt válaszolni, hogy biciklivel bárhol mehetsz (már ahol nem tilos, mint pl. járdák, meg bicikli út melletti autóutak, Tisza Lajos krt stb..), de ettől még a tény tény marad, hogy szarok a bicikliutak. Plusz hiszem, hogy ez nem sima hitvita, hanem ha megnézzük, hogy miért nem bicikliznek többen Szegeden, akkor a siralmas bicikliutak a válasz.
Ha rajtam múlna Szegeden a közlekedést minden erőmmel a biciklizés felé tolnám (autó utak lezárása, szűkítése, cserébe elsőrangú bicikli út hálózat, tárolók kiépítése). Bérbiciklik mindenhová telepítése. És nem a pesti elvetélt bubi koncepció, hanem a kínai filléres bérbicikli koncepciót hoznám be, mint pl. Prágában. -
martonx
veterán
A soha el nem készülő tramtrain pedig végül faszább lesz, mint valaha
https://index.hu/belfold/2020/07/02/tram-trail_mav_hodmezovasarhely_szeged/
Ráadásul sűrűbben fog járni, mint valahaSzerintem ha még 10 körforgalmat építenének Szeged - HMVHely közé, az javítaná igazán a közlekedést, és csökkentené a zsúfoltságot az utakon.
-
martonx
veterán
Nagyon szubjektív, hogy ki mivel elégedett, ki mit érez rossznak
Van aki szerint a szegedi tömegközlekedéssel semmi gond nincs, a nép látványosan mégsem eléggé használja ergo arra szavaz, hogy nem jó, hiszen ha jó lenne többen használnák. No persze ez se igaz, mert indiában meg a buszok tetején is lógnak, és szemlátomást elégedettek vele.
Ugyanez igaz a szegedi bicikli utakra is. Van aki szerint faszák, miközben Szegednél optimálisabb biciklis paradicsomot elképzelni se tudnék, mégis ehhez képest alig látni bicikliseket a városban. Ergo a nép szerint is szarok a bicikliutak.Persze itt meg Kínával lehetne példálózni, ahol meg bicikliutak sincsenek, mégis mindenki vígan bicajozik mindenhol.
Meg kell őrülni
A magyar elégedetlenkedést kellene lecserélni
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #88654 üzenetére
Szeged élhető város - a mérete miatt. Direkt nem Pesthez hasonlítottam, pedig van bőven összehasonlítási alapom. Csak ötleteltem, hogy mit hogy lehetne jobbá tenni, nem mondom, hogy én tudom egyedül a tutit.
-
martonx
veterán
válasz
azbest #88651 üzenetére
Rókusról
1-2-es vonal közelében lakok. Eddig mindösszesen kétszer akartam villamossal menni, mindkétszer végül gyalog hamarabb hazaértem. 15 perces menetidők nap közben teljesen irreálisak. Szegedről beszélünk, 15 perc alatt aki nem Dorozsmán lakik, az hazasétál. 1-2-es villamosok ráadásul faszán egymás után mennek, nehogy már 5-7 perces váltásokkal érkezzenek.
Éjszaka el tudok fogadni 10 perces várakozást, nap közben abszolút elfogadhatatlan. -
martonx
veterán
válasz
ShadowX #88646 üzenetére
Szerintem Szegeden ugyan van tömegközlekedés, de használhatatlan szar, mert minden annyira ritkán jár, hogy leginkább csak kirakatnak jó, tényleges napi használatra alkalmatlan. P + R parkolók meg már csak vágyálmok, pedig hiszem hogy parkoló létesítés nem kerül vagyonokba, hacsak nem Lölő csinálja (pl. mennyire adná magát, hogy Sándorfalva felől bejössz, a 2-es villamos végállomásánál lerakod a kocsit, és kényelmesen bevillamosozol a belvárosba).
Ugyanez igaz a bicikliutakra is. Majd ha lesznek jó minőségű (és ez nagyon fontos) bicikliutak, ahol netán tényleg a biciklisnek lesz elsőbbsége, akkor biztos többen fognak biciklizni is, mint most amikor az út szélén a totál széttöredezett aszfaltot nem megjavítják, hanem egy sárga csíkkal kinevezik bicikli útnak, két legyet ütve egy csapással. Vagy amikor az új bicikliút alapból olyan hullámosra készül, minden sarkon több centis padkával, hogy inkább megyek az utón.
Jól látod, a parkoló házak is hiányoznak, vagy ami van is vagy működik vagy nem. Azaz ha érezni fogom, hogy a parkolásért kifizetett pénzemért legalább annyi szolgáltatást kapok, hogy nem félcsöves parkoló őrök csempészik a csekket suttyomban a kocsira, mert elfelejtettem időben visszaérni a horror áron előre megváltott időn belül, hanem kulturált módon beállok egy parkoló házba, majd amikor kijövök fizetek, ne adj isten, még kuka, sőt wc is lenne ezekben, akkor máris más szájízzel fizetnék, akár még a jelenleginél többet is. A parkolóházak tövében pedig bérbiciklik, rollerek akármik lennének, ha valaki mégse sétálni akar.
Cserébe a Belvárosból kitiltanék minden autót, felújítanám a Széchenyi teret (van még egy város az országban, ahol ennyire gáz a főtér?), ahol a kitiltott autók helyén is zöld terület lehetne. De nem én vagyok a polgármester, soha nem is leszek az, csak álmodozok egy élhetőbb Szegedről.
-
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #88643 üzenetére
Hopp ezt jó tudni, nem követem ennyire a szegedi politikát. Azt hittem egy ilyen régi fürdő, mint a SZUE automatikusan a Szeged Sport és Fürdők Kft üzemeltetése alá tartozik.
-
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #88641 üzenetére
Lölö? Ez nem egy szegedi önkormányzati fenntartású fürdő? Lölö stadionokat (többek közt) épít extrém túlárazva. De legalább itt helyben van egy botkánk, aki elintézte nekünk az ország legdrágább fizető parkolóit, és strandját. Jobbról - balról mindenki a mi zsebünkben túrkál.
-
martonx
veterán
válasz
Agyasima #88532 üzenetére
Nem konkrét szó, egyszerűen a jelenséget nem értem. Volt egy kérdés, amire mentek tanácsok, köztük az enyém is. Simán lehet, hogy azóta a helyzet változott, az is lehet, hogy vannak ennél jobb tanácsok. Nálam anno az 5. fizetésnél rendre elutasítatta a fizetést, csak egy 4 jegyű hibakódot kaptam a termináltól. És ezen csak a bedugás, pin kód megadás segített. Én a konkrét tapasztalatomat írtam le, hogy mi lehet egy lehetséges megoldás a paypass-es fizetés problémára.
Erre jött a magabiztos lesületlenezésed. -
martonx
veterán
válasz
Agyasima #88524 üzenetére
Nem kéne, de én is mindig meglepődök, azon a vehemencián, ahogy folyton belekötsz a legártalmatlanabb dolgokba is
Idén év elején többször belefutottam Paypass-es fizetés problémába, utána a Raiffeisein ügyfélszolgálatával telefonálva mondták, hogy ha a rendszer visszadobja a paypass-es próbálkozást, akkor lehúzva/bedugva kell rápróbálni, PIN-t megadni és ismét jó lesz. És valóban, eddig ez mindig megoldotta.
Aztán persze simán lehet, hogy más bankoknál eleve jobban oldották meg, az is lehet, hogy a Rafinál is finomítottak idővel a működésükön. -
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #88521 üzenetére
+1, illetve a Klapka téren is van egy.
-
martonx
veterán
Idén január 1 óta szigorítottak a bankkártyás fizetéseknél. Ha volt zsinórban 5 olyan paypass-es fizetésed, ahol nem kellett PIN kódot megadnod, akkor a hatodiknál semmi extra hibaüzenetet nem kapsz, csak simán nem fog sikerülni a fizetés.
Ilyenkor bedugósként kell használni, és minden rendben lesz. Utána 5 pin kód nélküli paypass vásárlásig ismét jó vagy.
Sokaknak ez a szigorítás fel sem tűnik, mert elég ritka, hogy zsinórban 5-ször ne kelljen megadni a pin kódot. Illetve ha közben egy fizetésnél megadtál pin kódot, akkor az 5 lehetőség automatikusan újraindul.
A boltos pedig azért mondhatta, hogy mostanában gyakori az ilyen probléma, mert ez a szigorítás mostanában jött be -
martonx
veterán
Megvolt a motorra visszaszokásom
Nagyon köszönöm Veatta fórumtársnak a lehetőséget, és segítséget! És ha bárkinek hasonló újratanulós / visszaszokós problémája lenne, akkor forduljon hozzá a Stop autósiskolában!
-
martonx
veterán
Egy ilyenre: https://onroad.hu/2017/08/20/honda-cb650f-2017-teszt/ a színe is pont ilyen, mint a tesztben. A hirdetés azóta már le is került a hasznaltauto.hu-ról, azt nem tudom belinkelni. 2018-as motor, kemény 2300km van benne. Gyakorlatilag gyári új állapotban van (még pár gyári extrát is tartalmaz), viszont 800K-val olcsóbb volt, mintha újat vennék.
-
martonx
veterán
A motors történet folytatása, hogy tegnap szóban megegyeztem egy motorra. Jó tudom, ez még nem írásbeli szerződés, de talán sínen van a motor vásárlás (pici idő nekem is kell a pénz összeszedéséhez, meg az eladónak is, az átutalt pénz kp-ben kiszedéséhez előkészületekhez - hiába ez Magyarország, ahol mindenen adó van, amit mindenki próbál elkerülni). Ma meg megyek motor vezetés visszaszokó "tréningre".
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #88444 üzenetére
Utcai motorokkal, szélvédelem nélkül egyébként is 110-ig kényelmes motorozni. A kétkerekű élmény a lényeg, nem az, hogy 250-el Go Prozva haljon meg az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest