Hirdetés
Aktív témák
-
padre71
tag
MSI K9N Platinum új am2-es alaplap eladó
bontatlan csomagolásban, dobozában minden tartozékával
1 év garanciával (2008.05.09-ig), számla+garanciajegy
a lap nem volt használva, garanciális cserébe kaptam
Iár: 20k -
padre71
tag
Eladó egy Codegen 300 W-os táp. 1,5k
Tökéletesen működik, de felesleges, ezért eladó. -
padre71
tag
válasz LordVader80 #422 üzenetére
Szia!
Igen, ez az ami a tied volt.
Kitúrta egy FSP.
Hajléktalanná vált, keresek valakit aki befogadná. -
padre71
tag
válasz LordVader80 #425 üzenetére
Válasz is.
-
padre71
tag
Hali!
Eladó lehet megfelelő ajánlat esetén egy Gigabyte 7600 GT 256 MB vga
[link]Még anno Bobától vettem. Tuningról ne kérdezzetek, mert nem szoktam tuningolni.
-
padre71
tag
válasz kicsitomi88 #7023 üzenetére
Nem akarlak elijeszteni és Rhino666 leendő üzletét rontani, így küld el priviben az ajánlatod.
-
padre71
tag
válasz kicsitomi88 #7027 üzenetére
ment akkor egy pü. Te akartad...
-
padre71
tag
válasz kicsitomi88 #7030 üzenetére
-
padre71
tag
Eladó egy
Gigabyte GV-NX76T256D-RH Geforce 7600 GT Silent Pipe II vga
[link] -
-
padre71
tag
na itt vagyok. Bocs hogy csak most válaszolok de tegnap este vmiért nem tudtam belépni a PH-ra.
A hátsó takaró panel leszedtem, de a matrica jobb sarkában nem volt semmi. A vonalkód felett ezek voltak:
Model:223BW
type no. GH22WS
LS22MEVSFV/EDC+ a szériaszám
A panel tipusára vonatkozó jelzést nem találtam. A menübe belépve nyomva tartottam a source gombot, váltott is a kép, de nem jelent meg semmi. A csomagoláson, dobozon sem találtam semmi jelzést a panelra vonatkozóan. Remélem Samsung van benne.
-
padre71
tag
Olvasom hogy megvetted a samu 223BW-t. Látom ez lesz az idei karácsony egyik slágere.
Sikerült rájönnöd, hogy hol lehet megnézni a panel tipusát? Állítólag két féle panellel szerelik, az egyik samu a másik az amit a belineakba is raknak.
Remélem hogy az enyémben samu van, bár elégedett vagyok a képminőséggel és végül is ez a fontos. -
padre71
tag
Segítsetek légyszi. Egy PS2-t kéne okosítani, de nem tudom hol lehetne. A * tér környékét néztem, de nem találtam meg az üzletet.
Lehet hogy én vagyok a béna...Aki tud vmi okosat mondani az priviben várom. Köszi.
-
padre71
tag
Sajna most nem. Nincs fedezet. Az asszony a házassági évfordulóra kényeztető hétvégét szeretne. Én jobban örülnék egy lanpartynak.
Rájöttem honnan ismerem a feleséged. Persze csak látásból.
A lányod oda jár ált. suliba, ahová a fiam (szentháromság u. ). Láttam őket az év végi ünnepségen.A vga-d nagyon gyér hozzád képest4 Mi történt? Mi ez az "igénytelenség"?
Nem vall rád! -
padre71
tag
válasz Rhino666 #9228 üzenetére
Hogy mindenki értse:
"Soferim 15, 10. szabály. Rabbis Simon ben Yohai a következőt mondta: Tob shebe goyyim harog (azaz a gójok legjobbjait is meg kell ölnötök.)" [link]
[link]Hát nem tudom ... Szerintem ez megint egy kiragadott szelet az egészből. Annyi igazság van benne, mint abban, hogy minden iszlám követő terrorista, minden katolikus pap meleg vagy pedofil stb ...
De ez megint csak meddő vita. -
padre71
tag
A priviket biztos, mert nekem rendesen válaszolt a feltett kérdésekre.
Az adatait nézve azonban az látszik, hogy nem egy "PH megszállott" és nincs igazán referenciája.
Lehet, hogy emiatt többen félnek és átveréstől tartanak. Szerintem hamarosan kiderül és remélem nem kell majd senkit sajnálnunk a tanulópénz miatt. A bizalmat ki kell érdemelni... -
padre71
tag
Egy időben hirdetgetett itt egy D@ni88 nevű srác. Mostanában már nem. Sikerült valakinek üzletelni vele? Vele kapcsolatban egy kis bizonytalanságot érzek ...
-
padre71
tag
Szavaidból ítélve nem barátkozás miatt.
Van azért olyan eset is, mikor 30 napos újonccal lehet korrekt üzletet kötni. Például atilius nevű sráccal kétszer is bizniszeltem a napokban. Jó ár, hibátlan cucc, korrekt eladó. Ilyen is van és általában főleg ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
padre71
tag
válasz Rhino666 #9624 üzenetére
Én már nem is próbálkozom a magyarázkodással.
Számtech alkatrész csere kizárólag Barátok közt alatt, de nagyon kell sietni mindig, mert ezek a nyamvadt reklámok olyan sűrűn vannak.Igaz a ház cseréjénél már nem tudtam mit tenni, el kellett vinnem Bobához.
Ui: A nagyobbik fiamnak tetszik a repülőgép házad! Azt mondta jó lenne neki.
-
padre71
tag
válasz LordVader80 #9724 üzenetére
Nos úgy korrekt, ha megemlítem, hogy riov által hirdetett ram nem kamu. A pénteken megrendelt cuccot ma a megbeszéltek szerint leszállította.
Gyári bontatlan csomagolás, működő ram. A memtestet nem volt időm végigfutatni, a felénél lelöttem, de addig hibátlan volt. Számlát is ad, arra a névre amire akarod.Nyilván aki olyan garit szeretne, hogy az üzlet fél-egy év múlva is meglegyen, az menjen az IDC-be vagy az egyébb fellelhető üzletbe és vegye meg 1,5szeres áron.
A PH-n vett cuccok után a garit szerintem elég nehéz intézni, így nem sokat ér a számla, a környéken egyedül Boba az akire lehet számítani ezen a téren. Én is őt részesítem előnyben, de most a gyorsaság számított.
Boba! Azért a microSD-t megvárom és még majd vga-t is szeretnék cserélni.
Mi van veled? Nem lehet hallani a hangod? Az asszony eltiltott a géptől? -
padre71
tag
válasz Rhino666 #9758 üzenetére
Az enyém is az volt az első néhány évben. Még uzsit is kaptam munkába menet.
Mára odáig fajult, hogy közelharcot vívok a kutyával a maradékért. Jobb esetben vehetek valamit a boltban.
Persze az igények nőttek. Közben meg azt kapom a fejemre, hogy úgy megváltoztam.
Így van ez. Mennyivel könnyebb egy melegnek. Ráadásul könnyebben is érvényesül a mai világban. -
padre71
tag
válasz LordVader80 #9761 üzenetére
A kamut nem neked szántam. Bocs ha félreérthető volt. Csak arra akartam célozni, hogy a nagy ismeretlenből becsöppenő eladóval egy kicsit bizalmatlan az ember. Sok az átvágós hirdetés. Amíg nem rendelsz minden van, de utána kiderül mégsincs semmi.
Na szóval bocs. -
padre71
tag
Nincs közületek véletlen olyan, aki ismerős Gyulán? Egy hétvégét (szombat-vasárnap) tervezünk eltölteni a feleségemmel. Vacsora, fürdőzés stb. Esetleg valami hangulatos vendéglőt, éttermet nem tudtok véletlen? A fürdőben wellness részleg van? Maszírozás, szauna stb.? Szolgáltatás minősége? Én még nem voltam, nincs infóm.
Vagy esetleg Szeged környékén max. 100km távolságban?
-
padre71
tag
Látom a többség még videodiszkóba sem járt, pedig a 80-as évek eleje-közepe táján még menő dolog volt. Mindenki toporgott (tánc címén) és a terem sarkában tátott szájjal nézte a 37-es tv-n a videoklippet.
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest