Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
padre71
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e véletlen valakinek 1-2 napra kölcsönbe 3,5-es külső sata-s, usb-s HDD kerete. Az asztali gépemből már csak a vinyó maradt meg és le kellene mentenem róla a dolgaimat a notira. Ha kölcsönbe nem megy, akkor esetleg vennék egyet, ha van valakinek eladó (nem arany árban).
-
padre71
tag
Üdv mindenkinek!
Hátha érdekel valakit: [link]
-
padre71
tag
Ha netán valakit érdekelne: [link]
-
padre71
tag
Eladó egy Samsung D900i, fekete színű teló
részletek itt: [link] -
padre71
tag
A keveset mozgó, otthon vagy munkahelyen unatkozó, heverésző vevőknek házhoz viszem Szegeden.
Így legalább ki is tudja próbálni a kedves vevő. -
padre71
tag
Uhhh, a francba...
Én is most szeretném eladni.Eladó
Audigy 4 oem -
padre71
tag
Eladó
Abit KN9 Ultra am2-es alaplap (garanciás) 12k
SAMSUNG SP2004C HDD (garanciás) 11k
Cooler Master Hyper TX am2 procihűtő (garanciás) 4kAkit több részlet érdekel, az az apróhirdetések között megtalálja.
Némi alku belefér. -
padre71
tag
Látod a sok kapkodásnak ez az eredménye.
Viszont most olvastam, hogy a P5K lapokban nem muzsikál tökéletesen a 8400.
Érdekes.
Valószínű, hogy csak akkor váltok, ha lesz négymagos proci 3 gigás verzióval.A hdd-s cuccot miért adod el? Kiköltekeztél a sok cserével ?
Törzsvásárlóknak mi az utolsó akciós ár? -
padre71
tag
válasz
LordVader80 #14209 üzenetére
A külföldi tesztek szerint átlagban kb. 5-7% a különbség egy 6850 és egy 8400 között az utóbbi javára. Ezért is csodálkoztam a hirdetéseden...
Látom azért nem vagy a pénzed ellensége.
Fogadjunk van valami közdazdász vénád is
és nem csak érzelmi alapon döntesz.
Kíváncsi vagyok az MSI-re, bár mókás hogy egy MSI ellenestől vetted.
-
padre71
tag
válasz
LordVader80 #14207 üzenetére
A procicsere 6850-ról 8xxx-re is sikerült? Szerinted megéri váltani?
Ha nem válik be a 9600GT, akkor majd beszámítom a 8800GT-be.
-
padre71
tag
Eladó egy
Abit KN9 Ultra alaplap minden tartozékával, dobozában, 2008. ápr. 6-ig garanciális
Ár: 12k -
padre71
tag
válasz
LordVader80 #13320 üzenetére
Ez így igaz.
Azóta is tökéletesen mükszik. Faterom gépében is Asus alaplap van és nekem sem volt még vele gondom az elmúlt egy hét alatt.
-
padre71
tag
Eladó
Abit KN9 Ultra alaplap minden tartozékával, dobozában
AMD Athlon 64 6000+ X2 dobozos proci (gyári hőcsöves hűtés)
CM Hyper TX procihűtő
Ár: 45k -
padre71
tag
válasz
LordVader80 #12731 üzenetére
Állítólag ha 4 db ram van a gépedben, minden esetben feszt kell emelni márkától függetlenül. A Geil Ultra meg egyébként is 2,1V-on megy.
-
padre71
tag
válasz
LordVader80 #12729 üzenetére
Kipróbálom a másik oldalt is.
Nyugi, maradok hetero.
2002-ben volt utoljára intel procim, fura lesz.Végül megvetted azt a ramot, amit anno néztél, vagy boba maradt?
-
padre71
tag
válasz
LordVader80 #12039 üzenetére
Beszámítással, de elment. Tegnap már a beszámított is elkelt, így még jobban is jártam.
-
padre71
tag
Eladó egy
Pioneer 111D dvd-író, fekete, 1 éves, gari már lejárt
Ár: 4kÉrdeklődni priviben vagy telón.
-
padre71
tag
válasz
SpyK333 #11921 üzenetére
Ezeknek az átutazó török kamionosoknak ekkor hatása van?
a török nyelv észrevétlenül belopózik a köztudatba.jepeto: egyébként hiába 1,8V a gyári érték, ha az abit lapokban csak 1,9-2V-os értéken mükszik stabilan. Erről több topikban is olvashatsz.
nem BIOS függő probléma
-
padre71
tag
válasz
SpyK333 #11907 üzenetére
Szerintem használd a 11 x 218 FSB-t. Így 2400-on fog járni a proci, a ramok meg 800-on. Ennyit bírnia kell szerintem. A ramoknak adj 2,1 V-ot és próbáld meg a 4-4-4-12 beállítást. Elméletileg 800-on ennyi feszkóval működnie kellene, de nem garancia. Legrosszabb esetben állítsd be a gyári 5-5-5-15-t 1,95 v. 2 V-on.
Ha netán elfüstölne a ram ne izgulj, Bobánál élettartam garis, csak rá ne jöjjön. -
padre71
tag
Eladó
Sapphire HD3850 256 MB vga
gari 2008. decemberig
szegedi IDC-be
Iár:36k -
padre71
tag
válasz
LordVader80 #11184 üzenetére
Eladó egy
Sapphire HD 3850 256 MB vga
IDC-be szóló gari 2008. decemberig
36k
Vigye le már valaki !
Nálam van, így bármikor oda tudom adni. -
padre71
tag
válasz
LordVader80 #11178 üzenetére
Nekem is
, igaz amd-s vagyok.
-
padre71
tag
válasz
BobChemistry #10940 üzenetére
Nem próbáltam, de szerintem mennie kell. A topikjában mintha írtak volna róla.
-
padre71
tag
válasz
pmheros #10938 üzenetére
Már itt van a polcomon a 8800GT és 512MB van ráírva.
A HD3850-es szerintem egy nagyon jó vga, de az 512-es verziója tényleg pénzkidobás. Szerintem a HD3870-es is. Ma kipróbáltam a radeont hogy lehet-e húzni, mert mindenki erre kíváncsi.
CCC-vel próbáltam. 770/1004-en lazán végigment a 3DMark 06. 10250 pont körül volt az eredmény. A tesztek szerint a HD3870-ből sem lehet sokkal többet kihozni, max. 2-300 ponttal többet. És ezért 15k-val többet kell fizetned. Szóval akkor már 8800GT.A 8800Gt-re csak azért váltottam, mert jóárusított volt.
-
padre71
tag
válasz
LordVader80 #10932 üzenetére
Legalább hallod hogy működik.
Beszámolás van, ha a HD3850-re gondolsz. -
padre71
tag
Eladó Sapphire HD3850 256 MB DDR3 vga
Dobozában minden tartozékával.
Szegedi kiskerbe szóló számlás gari. 2008. decemberében vásárolt, így még 10 hó gari.
8800GT-re való váltás miatt eladó.
36k -
padre71
tag
Eladó
Sapphire HD3850 256 MB DDR3 vga pci-e
Dobozában minden tartozékával.
Szegedi kiskerbe szóló számlás gari. 2008. decemberében vásárolt, így még 10 hó gari.
Iár:38k -
padre71
tag
Eladó
Inno3D 7300GT 128 MB DDR3 (128 bit) DVI+TV
Iár: 9k -
padre71
tag
válasz
BobChemistry #10478 üzenetére
Nekem is volt tavaly egy kellemetlen élményem velük alaplap gariztatása kapcsán. Szerencsére 2 hónap után kicserélték. A pesti árak csak Pesten érvényesek, Szeged olyan mintha nem is oda tartozna.
Maradok Bobanál, nekem fontos a körítés is...
Az ATI ártyák közül csak a Powercolor olcsó, de az szar is. Nekem volt régebben, nem egy minőség (kb. asrock kategória szerintem)
A 256 megás 8800GT-t meg nem szabad venni a tesztek szerint. -
padre71
tag
[I]
Eladó
ASUS EN7900GS 256M vga dobozában, tartozékaival és
passzív Thermaltake CL-G0009 Schooner hűtővel
gari már nincs rajta
[link][/I]
-
padre71
tag
válasz
LordVader80 #10149 üzenetére
Na megnéztem. sajna azt már nem tudom, hogy honnan töltöttem le, de összeszedem őket egy lemezre és elviszem neked. De csak a hétvégén lesz rá időm, mert több lemezen van elmentve, meg kell keresni. Gondolom nem létkérdés.
Találsz a www.softarchive.net oldalon is progikat, néhányat én is onnan szedtem.
-
padre71
tag
válasz
LordVader80 #10106 üzenetére
Archicad is van.
A lakberendezés engem is érdekel.
Ha túl sok, akkor majd felírom egy lemezre és beadom neked. -
padre71
tag
válasz
LordVader80 #10101 üzenetére
Nekem is van vagy 5-6 féle tuti, de lehet hogy több is. Este megnézem és elküldöm, hogy honnan tudod leszedni.
-
padre71
tag
Eladó egy kb. 14-15 hónapos
PIONEER DVD-RW DVR-111D
fekete ata-s író
4,5k -
padre71
tag
válasz
LordVader80 #9898 üzenetére
Még a hasam is fáj ...
Kénytelen vagyok gyógynövénykivonatot inni (56 féléből áll), ettől jobban vagyok. Még jó hogy szeretem. -
padre71
tag
Látom a többség még videodiszkóba sem járt, pedig a 80-as évek eleje-közepe táján még menő dolog volt.
Mindenki toporgott (tánc címén) és a terem sarkában tátott szájjal nézte a 37-es tv-n a videoklippet.
-
padre71
tag
Nincs közületek véletlen olyan, aki ismerős Gyulán? Egy hétvégét (szombat-vasárnap) tervezünk eltölteni a feleségemmel. Vacsora, fürdőzés stb. Esetleg valami hangulatos vendéglőt, éttermet nem tudtok véletlen? A fürdőben wellness részleg van? Maszírozás, szauna stb.? Szolgáltatás minősége? Én még nem voltam, nincs infóm.
Vagy esetleg Szeged környékén max. 100km távolságban?
-
padre71
tag
válasz
LordVader80 #9761 üzenetére
A kamut nem neked szántam. Bocs ha félreérthető volt. Csak arra akartam célozni, hogy a nagy ismeretlenből becsöppenő eladóval egy kicsit bizalmatlan az ember. Sok az átvágós hirdetés. Amíg nem rendelsz minden van, de utána kiderül mégsincs semmi.
Na szóval bocs. -
padre71
tag
válasz
Rhino666 #9758 üzenetére
Az enyém is az volt az első néhány évben.
Még uzsit is kaptam munkába menet.
Mára odáig fajult, hogy közelharcot vívok a kutyával a maradékért. Jobb esetben vehetek valamit a boltban.
Persze az igények nőttek. Közben meg azt kapom a fejemre, hogy úgy megváltoztam.
Így van ez. Mennyivel könnyebb egy melegnek. Ráadásul könnyebben is érvényesül a mai világban. -
padre71
tag
válasz
LordVader80 #9724 üzenetére
Nos úgy korrekt, ha megemlítem, hogy riov által hirdetett ram nem kamu. A pénteken megrendelt cuccot ma a megbeszéltek szerint leszállította.
Gyári bontatlan csomagolás, működő ram. A memtestet nem volt időm végigfutatni, a felénél lelöttem, de addig hibátlan volt. Számlát is ad, arra a névre amire akarod.Nyilván aki olyan garit szeretne, hogy az üzlet fél-egy év múlva is meglegyen, az menjen az IDC-be vagy az egyébb fellelhető üzletbe és vegye meg 1,5szeres áron.
A PH-n vett cuccok után a garit szerintem elég nehéz intézni, így nem sokat ér a számla, a környéken egyedül Boba az akire lehet számítani ezen a téren. Én is őt részesítem előnyben, de most a gyorsaság számított.
Boba! Azért a microSD-t megvárom
és még majd vga-t is szeretnék cserélni.
Mi van veled? Nem lehet hallani a hangod? Az asszony eltiltott a géptől? -
padre71
tag
válasz
Rhino666 #9624 üzenetére
Én már nem is próbálkozom a magyarázkodással.
Számtech alkatrész csere kizárólag Barátok közt alatt, de nagyon kell sietni mindig, mert ezek a nyamvadt reklámok olyan sűrűn vannak.Igaz a ház cseréjénél már nem tudtam mit tenni, el kellett vinnem Bobához.
Ui: A nagyobbik fiamnak tetszik a repülőgép házad!
Azt mondta jó lenne neki.
-
-
padre71
tag
Egy időben hirdetgetett itt egy D@ni88 nevű srác. Mostanában már nem. Sikerült valakinek üzletelni vele? Vele kapcsolatban egy kis bizonytalanságot érzek ...
-
padre71
tag
A priviket biztos, mert nekem rendesen válaszolt a feltett kérdésekre.
Az adatait nézve azonban az látszik, hogy nem egy "PH megszállott" és nincs igazán referenciája.
Lehet, hogy emiatt többen félnek és átveréstől tartanak. Szerintem hamarosan kiderül és remélem nem kell majd senkit sajnálnunk a tanulópénz miatt. A bizalmat ki kell érdemelni... -
padre71
tag
válasz
Rhino666 #9228 üzenetére
Hogy mindenki értse:
"Soferim 15, 10. szabály. Rabbis Simon ben Yohai a következőt mondta: Tob shebe goyyim harog (azaz a gójok legjobbjait is meg kell ölnötök.)" [link]
[link]Hát nem tudom ... Szerintem ez megint egy kiragadott szelet az egészből. Annyi igazság van benne, mint abban, hogy minden iszlám követő terrorista, minden katolikus pap meleg vagy pedofil stb ...
De ez megint csak meddő vita. -
padre71
tag
Sajna most nem. Nincs fedezet. Az asszony a házassági évfordulóra kényeztető hétvégét szeretne.
Én jobban örülnék egy lanpartynak.
Rájöttem honnan ismerem a feleséged. Persze csak látásból.
A lányod oda jár ált. suliba, ahová a fiam (szentháromság u. ). Láttam őket az év végi ünnepségen.A vga-d nagyon gyér hozzád képest4
Mi történt? Mi ez az "igénytelenség"?
Nem vall rád!
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest