Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Aktív témák
-
.::Szandi::.
csendes tag
Ma nem történt semmi különös. Reggel találkoztam Adriennel és megbeszéltünk h majd Sörfesztre elmegyünk
Már alig várom
De az a baj h én legszívesebben szombaton mennék de akkor meg ''osztálykirándulás'' van. A kirándulás csak annyi lenne h sétálgatnánk és vmelyik tisztáson a tisza part mellett leülnénk és délután meg hazamennénk. De ez sztem akkora hülyeség...
ha sétálni akarok menni akkor elmegyek akármikor. Meg ez nem is osztálykirándulás... jah azt is az én kedves osztálytársaim cseszték el. Na mind1, de a sörfesztet emiatt nem hagyom ki
. Azon kívül ma Csé bejelentette h mégis meg kell írnunk azt a 4 órán át tartó felmérőt...
hát gondolhatjátok h nem voltam vmi boldog, de legalább nem kell tanulni
(nem mintha általába tenném
). A mi osztályuk Ny-es ami annyit tesz h tavaly heti 12 órába angolt tanultunk. De szerencsére mostmár nem így van.
Most 10.-esek vagyunk bár tanterv szerint csak 9.-esek. Ezé sose tudják h velünk mit tegyenek. Ma voltam angolon is... de unom istenem. Remélem meg lesz a nyelvvizsgám... jövőhéten állítólag már fenn lesz a neten.
Remélem sikerült.
Aktív témák
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- MAGYAR BILLENTYŰZETES LAPTOP BAZÁR BŐVíTÉS ALATT
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már alig várom
De az a baj h én legszívesebben szombaton mennék de akkor meg ''osztálykirándulás'' van. A kirándulás csak annyi lenne h sétálgatnánk és vmelyik tisztáson a tisza part mellett leülnénk és délután meg hazamennénk. De ez sztem akkora hülyeség...
ha sétálni akarok menni akkor elmegyek akármikor. Meg ez nem is osztálykirándulás... jah azt is az én kedves osztálytársaim cseszték el. Na mind1, de a sörfesztet emiatt nem hagyom ki
. Azon kívül ma Csé bejelentette h mégis meg kell írnunk azt a 4 órán át tartó felmérőt...
hát gondolhatjátok h nem voltam vmi boldog, de legalább nem kell tanulni
(nem mintha általába tenném
). A mi osztályuk Ny-es ami annyit tesz h tavaly heti 12 órába angolt tanultunk. De szerencsére mostmár nem így van.
Most 10.-esek vagyunk bár tanterv szerint csak 9.-esek. Ezé sose tudják h velünk mit tegyenek. Ma voltam angolon is... de unom istenem. Remélem meg lesz a nyelvvizsgám... jövőhéten állítólag már fenn lesz a neten.
Remélem sikerült.