Hirdetés

Aktív témák

• .::Szandi::.

csendes tag

Ma nem történt semmi különös. Reggel találkoztam Adriennel és megbeszéltünk h majd Sörfesztre elmegyünk :DD Már alig várom :)) De az a baj h én legszívesebben szombaton mennék de akkor meg ''osztálykirándulás'' van. A kirándulás csak annyi lenne h sétálgatnánk és vmelyik tisztáson a tisza part mellett leülnénk és délután meg hazamennénk. De ez sztem akkora hülyeség... :( ha sétálni akarok menni akkor elmegyek akármikor. Meg ez nem is osztálykirándulás... jah azt is az én kedves osztálytársaim cseszték el. Na mind1, de a sörfesztet emiatt nem hagyom ki :P . Azon kívül ma Csé bejelentette h mégis meg kell írnunk azt a 4 órán át tartó felmérőt... :((( hát gondolhatjátok h nem voltam vmi boldog, de legalább nem kell tanulni :) (nem mintha általába tenném :D ). A mi osztályuk Ny-es ami annyit tesz h tavaly heti 12 órába angolt tanultunk. De szerencsére mostmár nem így van. :DDD Most 10.-esek vagyunk bár tanterv szerint csak 9.-esek. Ezé sose tudják h velünk mit tegyenek. Ma voltam angolon is... de unom istenem. Remélem meg lesz a nyelvvizsgám... jövőhéten állítólag már fenn lesz a neten. :F Remélem sikerült.

Aktív témák