Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én is sok ilyet csinálok de valahogy mindig belefutok az olyanokba hogy már haldoklok től. legutóbbi story. felhív hogy xy tól látta hallotta hogy mit csinálok, ott egy teljes háló volt konfigolva laptopokkal, asztali gépekkel, szerverrel profin összerakva. mondom miben segíthetek. van egy nem olyan régi gép vistával és lassú. rutin kérdések (proci memó) semmi értelmezhető válasz. ok kiszállok. kint kiderül hogy vagy 8 éves gép xpvel, 64 mega memóval p3. a többi stimmelt mármint hogy lassú... persze nem vittem magammal csak a vistás szrvizcsomagom, abban csak ddr2 volt, mondom akkor haza. nem lakott messze mákosan. sd memópakk be, kimegyek kapott egy köteggel, kiganajoztam mindent, ment. csodálkozott hogy ezért pénzt is kérek. nevettem.
azóta vett laptopot. mobil netet mellé. hív, megvesz, elvisz belő, ellenőrzöm minden rendben, kap open offic-t nem mintha kellene neki de akkor is ha jön mail legyen valami, pdf, winrar, tűzfal, vírusírtó. szájbavágva hamar mert minden úgy van összekészítve hogy pörögjön. megint lóvé megint néz. azóta legalább 20x hívott hogy nem tudja megnézni a levleleit a freemailen meg lassú a freemail (mintha tehetnék róla minden más jó) meg nem tud csatolni file-t... és menjek ki hozzá és csináljam már meg. az ilyen kiborít mert ha kiszámlázom a kiszállást akkor megint néz hogy most nem jópofiból megyek ki megint?
pedig lehet ez lesz és leszoktatom magamrólsok olyan embernek van pcje aki nem csak angolul nem tud de magyarul sem ért, ha megmutatom akkor két napra rá nem tudja megcsinálni. és elvárja hogy ilyen szintű supportot vállaljak. szerintem vicc
a mac azért jó mert nehéz úgy belenyúlni hogy ne menjen. de azt használni is tudni kellene, az sem találja ki ha a mailt el kell küldeni és csatolni is akarsz valamit. sajna mert akkor azokat ajánlanám ki
-
eziskamu
addikt
MédiaMárktról jutott eszembe, valaki a vevőszolgálatnál (miért ott, nem tom) kérdezte, mégis hol készült az adott eszköz (azt sem láttam, mi az, mert pakoltam a táskámat a megörzőbe). Megtaláltak rajta egy Made in PRC jelzést, amire az eladó azt mondta, hogy európában készült valahol. Azt gondolta (jobb esetben csak rosszul tudta) hogy a prc=eu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Windows 10
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest