Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
Elsőféle e-mailt kaptam, úgyhogy jogos az elállás a bolt részéről. Ami kicsit csúnya, hogy karácsonyra meg készlet erejére hivatkoztak, amire annyit válaszoltam, hogy "sejtem, hogy elírták az árat és így próbálnak kibújni, de tudom, hogy Önök nem kötelesek "kiszolgálni" engem, így felesleges azzal burkolózni"
Teljesen normális hangvételű leveleket váltottunk, én kicsit puhatolóztam, próbálkoztam a bolt jó hírét megóvnák szememben szöveggel, de valószínű arra a hosszabb mailre már választ sem kapok. Egy próbát megért, szerintem emiatt nem kell az ember torkának esni, meg hülye vásárlózni.
Egyébként ez kb 1 év alatt a 3. rendelésem a bolttól, és a harmadik nem tudjuk teljesíteni a rendelést eset. 3/3 kicsit kusza, egyszer egy AC venti volt, egyszer meg egy MNC lejátszó autóba, jelzem azok árai nem voltak elírva, csak szimplán legolcsóbbak voltak a neten, kb 100ft-tal a többiek alatt. A boltot max közkívánatra nevezném meg, nem akarok üzletet rontani, bár aki szerencsével jár, az úgyis magasról tojni fog tapasztalataimra. Melyek nem negatívak, mert nem maradt oda pénzem, csak furák
-
sasa311
veterán
A jog nem ismer olyat, hogy raktárkészlet. Árulod? Árulod. Akkor old meg, hogy honnan szolgálod ki a vevőt.
Ez nem az én véleményem, ez a jogrendszer.
Én személy szerint a jelenlegi helyzetben nem foglalkoznék az üggyel tovább, tudomásul venném, hogy csak egy elírás volt és kész. Megpróbáltam, nem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óra topik
- Star Trek
- Exkluzív órák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest