Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Nem is olyan rég szereltem be egy vargáné és tsa. tápot egy P2 be, mert nem találtam megfelelő csatlakozójút mást. Egy seasonic 300W-os a 90' évek második felében gyártott tápot váltott ami ferobbant kondikkal, és megégett tekercsekkel került ki a gépből. De az barátok közt is 10+ évet ment.
Az meg, hogy a vargánés táppal meddig megy az a P2-es, hát majd elválik. -
Dany007
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
Na, hallod, az se kellemes.Biztos elküldtem volna anyukájába... Legalább egy sms-sel.
8-tól délig hitegetni az embert, hogy mindjárt jön... mit képzel ez...Engem amúgy akkoris meglepett ez a dolog. Én se mondom a fizető ügyfélnek, hogy nesze ott van tekerje fel a fóliáját aztán vigye... Az is munkámhoz tartozik, hogy a kinyomtatott cuccot menetkészen adom át...
-
Balinov
titán
válasz
mephi666
üzenetére
azert az Aldi fele Medion cumokkal nem lehet rosszul jarni. sokszor lattam itt C2D-val, vagy quaddal, 2-4giga dc rammal,meg egy kozepkategorias pci-e zsugaval szerelt komplett konfigokat az Aldis hirlevelben monitorral egesz barati aron. Egy P4-es Medionhoz volt szerencsem, MSI s755os deszka, normalis ram, samu vinyo meg asszem MSI vga volt benne.
Bocsanat az offert
-
-
eziskamu
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Én már az első garis csere után elhatároztam, Labtec-et soha többé. Még a Genius is sokkal jobb, lassan már minden téren.
Igaz most csak a hangfal Genius. A Logitech meg sajna túl van árazva. Most egy ősi (1 hónapos, de még adtak hozzá DIN-PS/2 átalakító) Acer Infrás billről netezek. -
lúzer
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
na én meg szemüvegkeretet vittem be egyszer régen egy bp-i optikushoz.
megegyeztünk aztán mondom adjon papírt, hogy én hoztam a keretet.
erre nekiállt üvöltözni, hogy mijazhogy nem bízok benne, és így nem csinálja meg.
ennyi, elküldtem a csába, mentem a szomszéd optikushoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Forrmell.enn
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi haladó szinten
- Sorozatok
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- További aktív témák...
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Byintek Love U14 Projektor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)