Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11010) mephi666 válasza liver (#11009) üzenetére


mephi666
nagyúr

asszem 45 fával az atomos gép... 160as vinyóval, 1giga rammal meg integrált vga-val... tokkal-vonóval... nagyon kecsegtető lehet, ha valaki nem ért hozzá... aztán jöhet karácsonykor a kellemetlen meglepetés, ha a gyerek mondjuk megpróbálja megerőszakolni az újonnan kapott nfs-el... :( nem irigylem az ilyen multikban dolgozókat és a szervizeseket sem... főleg, hogy tapasztaltam már én is, hogy: nem lehet egyszerűen 1-2 vevőnek elmagyarázni, hogy nagyon jót, nagyon olcsón NEM lehet kapni... a fenti példánál maradva: sokan azt hiszik, hogy a "160gigás gép majdnem mindenre elég lesz" (az a "giga" a varázsszó... a megapixel rokona... csak más megvilágításba helyezi a dolgokat, ha pl. vinyónál/ramnál/vga ram-nál beszélünk róla vagy esetleg gigaherceket emlegetünk...)
amúgy szerintem időnként a lidl-ben is megfordulnak komplett konfigok... asszem itt a plusban (most már spar) vagy a penny-ben is láttam ilyet... mindig jót röhögök rajta, hogy mit keres ott? :) arra építenek, hogy valaki leszalad egy kenyérért és közben megveszi a 40-50ezres "porfogót" is?

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.