Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
A jelenlegi ''adatmentős'' géppel kapcsolatban:
Nagy ritkán egy-egy szál cigit elszívok... De ebből a dögből olyan szag árad, hogy már kihoztam pár dezodort, és befújtam vele ezeket a kibeb***** ventiket... Esküszöm, amikor bekapcsoltam, majdnem elhánytam magam...
Cigizőktől előre is elnézést! De héten már ez a harmadik ilyen gépem! Dől belőle a füstszag! Egy helyen meg olyan volt a billentyűzet, amit tele volt morzsákkal, hajszálakkal, porral... Manapság az emberek ilyen igénytelenek lettek? Nálunk a lakásban nincs cigi, még tesómat is kizavarom! Nem azért, mert két mütyüröm van, hanem azért, mert ÚTÁLOM, ha hazajövök (vagy éppen bemegyek valahova), és az a tömény szag csapja meg orromat...
Bocs az offért... De már kiakadtam miatta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest