Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

Nekem két dúúúva sztorim van, korábban már írtam. Egyik, h gépet újrahúzni, telepíteni, stb. OK, meglesem má' milyen filmek vannak, hátha van, amit áthúzok (nem torrentezek meg ilyesmi, ha kell vmi, akkor online nézem ma is, vagy annó sok ilyen torrenthuszár ügyfelem volt, onnan mentettem magamnak). Hát bizony a filmek felnőtt filmek voltak, de fiúsak. Csak fiúk, if U know what I mean... :B
    Nincs ezzel baj, mindenki csináljon amit akar, ha azzal mást nem bánt, szal. ennyi, nem röhögtem, csak magamon kissé.
    Másik, egy fiatal párnál asszonyka otthon volt gyerekekkel, közben a vatera (lehet másik oldal, nem tudom már mik is voltak akkor) hajnalán elkezdtek ők is adni-venni. Menjek ki, router beállítani, de lassú is a gép. Szokásos szitu, csak állítsd be a routert, majd kiderül, h kb. még a kamrában a villanykörtét is ki kellene cserélni. Sebaj, ránézek. Ez is szokásos, rengeteg toolbar, miegymás, vagy 3 AV, meg ezek a turbógyorsítógépfelújító progik. Ganyét lesöpör, nah, nézzük. Gördülékenyebb a net, minden érezhetően jobb lett. Na jó, de nézzem meg az oldalát, mert ott belassul mindig. Megnyitom, amit mond, és tele lett a monitor műbrékkel. Próbáltam gyorsan elgörgetni, de még több jött...
    Ő meg nyugisan közli, h jobb itt is már. Nézek bután, utána mondta, h ezzel kiskerezik amúgy. Fain. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés