Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

Került hozzám egy gép most, SSD-t kell benne cserélni. Egy 40Gb-os OCZ van benne, de egy 120Gb-os Mushkin-ra kell cserélni. Egy idősebb házaspáré a cucc.
    Gépet elindít, windows beröffent, kb. 20 különböző program autostartban elindul, téma visszaállítva win 98 skin-re, nagyító alapból bekapcsolva. Korábban is én csináltam a gépet, raktam fel nekik CClenert, TuneUp-ot és Aidát is. Na ők emellé vagy legalábbis gyerekeük vagy nem tudom, de felpakoltak
    - Advanced SystemCare-t
    - Driver Booster-t
    - Valami 3 szar képnézegetőt, mert nekik az ACDSee nem volt jó
    - SpyBot Search & Destroy-t!
    - Malware Fighter-t
    - Smart Defrag-ot
    - Sweeet Playert
    - WinPatrol-t
    diavetítős monitorvédő 1 perc után aktiválódik valami saját telepített programmal futtatva, mert az fontos volt.
    stb.
    A gép a böngészőt elindítva mindenáron valamit le akart tölteni, minden egyes mozzanat után. Most nagy nehezen mentem a fájljait és rakok neki egy új rendszert az új SSD-re. Peeeersze minden k..va fájl a C-re mentve, mikor ezerszer elpofáztam, hogy ne oda!
    Ja igen, mondja hogy ha gondolom, akkor rakjak nekik egy windows10-et. Mondom megnézem hog a hardverek támogatottak-e. Igazából ahogy bevillant a 20 program egyszerre boot után, biztos voltam, hogy még az XP is sok lenne ide.

Új hozzászólás Aktív témák