Hirdetés
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
A mai napi meglepi:
User hív a Nagy Pocsolya túloldaláról (van ott is fiókunk), hogy tegnap este becsépelt egy nagy adag költségelszámolást, ma viszont már nem tudja megynitni, és ha lehet, nem csinálná újra. TeamViewer elő, mondom neki, hadd nézzem, mert ezt így telefonon nehéz lesz elintézni, én nem vagyok Gyurcsók. És most következik a szürrealizmus: Wordben próbálta megnyitni az Excel fájlt, ami utána arra panaszkodott, hogy sérült a fájl!Miután magamhoz tértem pillanatnyi sokkos állapotomból, kértem meg, hogy ugyan próbáljuk már meg Excelből is megynitni, hátha... És lőn: Excelt használva szépen megynyílt a költségelszámolást tartalmazó fálj, hiba nélkül úgy, ahogy a user utoljára elmentette. User csodálkozva kérdi: és ez most neki miért nem ment Wordből? Két éve így csinálja, és eddig nem volt gond... Jobb híján a válaszom az volt, hogy nekem úgy rémlik, LibreOfficeban működik ez így, a picipuha világban jobb, ha az ember a megfelelő programmal nyitja meg az adott fájltípusokat.
És én még azt hittem a mai nap csúcsa az, hogy az egyik recepciós csaj leöntötte a másik asztali telefonját fél liter vízzel. Szerencsére ez amolyan békebeli ISDN vacak, szerintem Frédi és Béni, a két kőkoszaki szaki is ilyesmiken csevegett egymással, így némi melengetés a kávéfőzőn kiszárította 20-25 perc alatt és újra üzemképessé vált. (Hogy meddig marad az, az már más kérdés.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest