Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
szepi79 #1333 üzenetére
és ezt lesaux kollégának is mondtad ?
degu : amugy a boltosokat sem kell félteni, anyám ma majdnem sírógörcsöt kapott egy boltban akkora tukó volt vele az eladó, én egy másik boltban nézelődtem oszt amikor mentünk volna tovább könynes szemmel jött ki a másik boltból...kérdezem mi van, aszondja semmi csak nagyon felhúzta az eladó, pedig van egy cucc amit nagyon meg szeretett volna venni karácsonyra.....fél óra múlva egyedül visszamentem, megkérdeztem a nőtől, mit nézegetett anyám, először nem nagyon emlékezett rá, mondtam hogy csak beugrik elvégre ő volt az akivel alföldi paraszt módjára viselkedett és nem hiszem hogy egy nap túl sok vevő megy ki könnyes szemmel, mondtam nézhet rám csúnyán, nem vagyok a komája, lexarom mit gondol, nekem az a motyó kell és ki is fizetem - és így is lett, egy boltos tukónak nézett, de anyám annál jobban fog örülni szenteste
a másik meg aki írta, hogy a vevő királynak érzi magát mert nála a pénz....hát, ez így van, kívánom azoknak a boltosoknak akik sokszor hülyének nézik az eladót, csak egyszer kerüljenek olyan szituba hogy a 8 általánossal meg szakközépes papírral egy media marktos eladó idiótának nézze, holott mondjuk ránézésre élből 5x oylan kultivált az emberke...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- TCL LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest