Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz szepi79 #1333 üzenetére

és ezt lesaux kollégának is mondtad ?

degu : amugy a boltosokat sem kell félteni, anyám ma majdnem sírógörcsöt kapott egy boltban akkora tukó volt vele az eladó, én egy másik boltban nézelődtem oszt amikor mentünk volna tovább könynes szemmel jött ki a másik boltból...kérdezem mi van, aszondja semmi csak nagyon felhúzta az eladó, pedig van egy cucc amit nagyon meg szeretett volna venni karácsonyra.....fél óra múlva egyedül visszamentem, megkérdeztem a nőtől, mit nézegetett anyám, először nem nagyon emlékezett rá, mondtam hogy csak beugrik elvégre ő volt az akivel alföldi paraszt módjára viselkedett és nem hiszem hogy egy nap túl sok vevő megy ki könnyes szemmel, mondtam nézhet rám csúnyán, nem vagyok a komája, lexarom mit gondol, nekem az a motyó kell és ki is fizetem - és így is lett, egy boltos tukónak nézett, de anyám annál jobban fog örülni szenteste

a másik meg aki írta, hogy a vevő királynak érzi magát mert nála a pénz....hát, ez így van, kívánom azoknak a boltosoknak akik sokszor hülyének nézik az eladót, csak egyszer kerüljenek olyan szituba hogy a 8 általánossal meg szakközépes papírral egy media marktos eladó idiótának nézze, holott mondjuk ránézésre élből 5x oylan kultivált az emberke...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés