Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Alc

tag

válasz kis.zsolt #88888 üzenetére

Én is tettem fel legutóbbi nas áthelyezésnél egy fogyasztásmérőt. Nálam 36-38 Watt körül mutatja a fogyasztást.
    Viszont, ezek vannak együtt rákötve a mérőre, és így jön ki a fenti fogyasztás:
    Legrand Keor-m 600VA szünetmentes, Tecnicolor FGA2233 modem (wifi kikapcsolva rajt), Albrecht DR470N netes rádió, TCL 65C728 tv.
    Rádió, meg tv (kikapcsolva (gyorsindítás be van kapcsolva a tvn, szóval inkább alvó módban van, nem teljesen áramtalanítva!)).
    NAS DS423+, 16Gb ram, 2db Toshiba 6TB + 1 db Seagate 2TB + 1 db WD 1Tb.
    Qbittorrent-ben általában 4-5 torrent megy 1-2 hétig, majd törlöm őket, ha látom nincs rájuk érdeklődő. Van hogy napokig semmit nem töltök.
    Telepítettem rá Plex-et, egy Adguard-ot, ezen lett most keresztülzavarva az egész otthoni net, meg egy Pi.alert-et.
    Amúgy nálam is 0-24-ben megy, legfőképp a Plex miatt, mivel öcsém általában az időeltolódás miatt éjjel/hajnalban filmezik róla, így nem kapcsolom ki inkább.
    Így bármikor ha rápillantok a fenti 37 Watt körüli fogyasztást látom.

Ráadás, hogy tőlem 2 méterre van a nas. Igy kellett építenem neki egy kis szivacsos "padot" hogy csend legyen, de megérte!
    A kis műanyag keretben van egy keményebb szivacs (körbe kb. 3 centi szélességben) mint kb. a videókártyák dobozában lévő, de annál jóval keményebb. Szóval a nas súlya nem nagyon nyomja be a lábaknál. Az alatt egy hőtükör fólia amin van kb. 4-5mm szivacs. (ezek voltak kéznél otthon).
    Majd az egész alján is teliben egy ilyen hőtükrös fóliás szivacsos cucc.

Azt leszámítva mikor néha bekerreg egy-két winyó pár pillanatra, teljes a csönd.
    Itt lehet "értékelni" az alkotást :DD (kép csalóka, a legalján körbe pár mm-el kisebbre vettem a szivacsot, hogy annyira ne látszódjon alatta):

[kép]

Új hozzászólás Aktív témák