- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
picimitch
tag
Sziasztok!
Egy éve home office-ban vagyok, így elég ritkán kellett kívülről elérni a NAS-t, amivel sosem volt gondom előtte. Másfél éve másik lakásba költöztem, szintén DIGI. Annyi még esetleg, hogy egy éve lecseréltem a routert egy AX-58U-ra. DIGI ONT bridge-ben, routeren upnp ki, megfelelő portok elvileg kinyitogatva a NAS-nak, mindig is így volt.
Nemrég vettem észre, hogy a DDNS halott, bár semmilyen errort nem ír DSM-ben, de nem tudja feloldani a címet. NAT-olva nem vagyok (tracert public ip -> 1 hop). Bár régen nem kellett, de most azóta kapott az 53-as port is forwardot a NAS-ra, hátha.
Megpróbáltam áttállítani DSM vezérlőpultban a DNS szervereket (8888/8844), de továbbra is kapufa.
Ha jól láttam másnak is volt ilyesmi problémája, van erre vmi rendes workaround? Esetleg a certivel lehet gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest