Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Három éves VE Engine órámon megadta magát a korona menete, amennyire meg tudom ítélni, magán a koronán, nem a tokban. Utánanézve előfordul bármilyen óránál, viszonylag rutin javítás, mi a véleményetek? A garancia még él, erre vajon vonatkozik (nem volt komoly igénybevétel soha, pl. homok vagy tenger)?
All was naught but to serve the void...
-
Apophis
őstag
válasz SOAD19 #272799 üzenetére
Nettó 1M még nagyon nem középosztály, az kb. egy tisztességes megélhetés. Ebből ma nem lesz jól szituált helyen családi ház, nyaraló, párévente két új min. középkategóriás kocsi, évi 3-5 1-2 hetes nyaralás, ami a középosztály alja.
-
Apophis
őstag
Szerintetek special edition Seiko-t hogyan lehetne beszerezni? Erről van szó:
Seiko Prospex SRPA47J1 Zimbe TUNA Thailand LimitedAll was naught but to serve the void...
-
Apophis
őstag
válasz R3ap3r #269801 üzenetére
Én tavaly vettem ilyet, átlagos csuklón egyáltalán nem kicsi, a szürke szíja is nagyon jó, csak nem a legtartósabb, én vettem hozzá strapcode-on fém szíjat. A nőies kommentre emlékszem, ezt olyanok írják, akik az ízlésesnél 3 számmal nagyobb órákkal pózerkodnak.
-
Apophis
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nem horror áron órás csavarhúzó/bitkészletet? Amiket én találok, a legkisebb lapos bit 0,9-1 mm, nekem ennél kisebb is kellene.
Köszi!All was naught but to serve the void...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest