Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
TimeStore-n pár bambino akciós.
[link]Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
TimeStore BF
van pár érdekes.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
meh [Polgár Árpád 750 euróért vett egy órát a bécsi bolhapiacon, ami közel tízszer annyit érhet]
Életszerű[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
L4mie
veterán
válasz ::Trunks:: #264395 üzenetére
ezekből az egyik legszebb a paua
-
L4mie
veterán
asszonynak szólj, hogy kell a hely a kis orient helyett mehet bele egy nagy
btw: öreg mezőgazdasági munkánál meg mindenre is használt timexem kapott elemet meg új szíjat, egész jópofa lett, bár a csat nemtetszik. kap majd egy fémszínűt.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Ruszki #262307 üzenetére
Én a standard-ot akartam születésnapomra első körben, de aztán három másik lett helyette szóval 1 szavazat arra. Bár ha lesz lagzi nagyobb buli lesz, akkor lehet bambino-ra szavaznék, azt ha egy óvatlan pillanatban odacsapod, kisebb kár ér.
-
L4mie
veterán
válasz Churpik #261690 üzenetére
Igen, azt beállítottam, mert párszor meg akartam hallgatni, retro powa.
Persze ki fogom kapcsolni.
andrew01: köszi
+ így nem csapom oda mindenhez, orientet is így fogom hordani, az ráadásul 2x vastagabb. Casio meg olyan vékony, hogy azt simán hordom kifelé, na meg azért azt nem féltem ennyire.
Amikor egy nap kétszer csaptam oda a MakoXL-t, na utána kezdtem el így viselni, így sajnos dolgozni nem tudok benne, de sebaj leveszem olyankor.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
Kerek születésnapi triumvirátus tegnappal meglett.
Citizen AW1240-57E
Orient Retorfuture Camera - majd ha végre lesz időm-energiám fotózni, ezzel epic
Plussz 25 éve hordtam, és banyek...ez volt az az óra aminél amikor felvettem vigyorogtam mint a tejbetök. Nem kell bemutatni.Utólag is köszönöm nektek a rengeteg infót amit a fórumból nyertem, főleg olvasóként, de persze néha aktívan
-
L4mie
veterán
off:
jót röhögtem a forgalmazón:
[link]Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
huh, nem kerestem rádióst ami érdekes, hogy alapvetően c24-en keresgéltem, erre itthon 10k val olcsóbban megvettem
@mriya@: köszönöm!!
Churpik: Neked is köszi
Casio kell , 7-10k ért simán jó, első nem gyerekórám volt, kell a dobozbaDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz Churpik #261514 üzenetére
Ha már F-91-W
Honnan érdemes rendelni?
A napokban pont keresgettem szüleimnél a régi f91w-m sajna nincs meg. Viszont szeretnék 1-et, de gondolom van gagyi másolat meg jóféle eredeti, vagy ez olyan kategória már amit nem másolnak?Ellenben megkaptam dédöregapám zsebóráját, sajnos nem működik, pesten belül tudtok ajánlani olyan órást akivel meg tudom nézetni. (mellette apám 2012-es törökországi hamis fogása szegény....)
Alapból nem gondolnám értékesnek, de a család számára az, így gondoltam majd rendberakatom 🙂
[kép]Érdekességként még egy gagyi levis g-shock 90es évek elejéről?
[kép]Ezt meg magamnak újítottam születésnapomra, egyszerűen bevonzott a titán és a zafír.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz bluemirage #260548 üzenetére
egymérés nemmérés!!
-
L4mie
veterán
válasz zola96 #259860 üzenetére
Sziaztok! Passzív figyelőből most lépek aktívba
Éppen orient star-okat keresgetek chrono24-en 3 éve használok egy mako-xl-t megelégedettséggel. Most jön kerek éves születésnapom és szeretnék eggyel komolyabbat.
Más márkákból egyszerűen ami tetszik azt nem szeretném megfizetni.Amit nézegetek: RE-AT0201G / RE-AU0404N00B / ezek színvariációi.
Viszont pont picit jártasabb ismerős magyarázta, hogy az orient lesajnált márka.
(ezt én nem pont így érzem)Értékállóság tekintetében mi a véleményetek? Esetleg érték lehet ez a fiaimnak pár évtized múlva? (tudom vicces, megválaszolhatatlan kérdés..de véleményetekre még releváns számomra )
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz csabulaxi #207129 üzenetére
Valaki írta, hogy fekete öves troll... hát nem, ez fehér öv egy csíkkal napos regisztráció+ 1 hsz. Építkezés helyett rombol, ha olyan tapasztalt és hozzáértő akkor biztosan tudott volna építő kritikát írni, egy szakkönyv címet 3 kattintással ki lehet Googlen keresni. El kell engedni. Mellesleg gyanúsan dupla reg. szóval akár moderátor is ránézhet.
-
L4mie
veterán
válasz schawo #206995 üzenetére
Lehet ez is, én abból indulok ki amit ott láttam, egyik tartalomgyártó srác összehasonlította a plázában vett DW órát a 6 dollárossal ( másolat ) meg a 20 dollárossal (utolsó utáni csavarig megegyezett) Engem meggyőztek így messziről kerülöm ezeket az influencer márkákat, szerintem ár/érték arányban mérföldekkel alulmúlják egy-egy már régóta futó ismertebb márka teljesítményét. Amúgy hajtott a kíváncsiság azért kipróbáltam a másolatok rendelését is szintén vegyes eredménnyel. Ez az én személyes véleményem és tapasztalatom, csak gondoltam megosztom, nem szeretnék téríteni / eltéríteni, így részemről a téma eddig tartott. Peace.
-
L4mie
veterán
válasz schawo #206981 üzenetére
Nem azzal van baj, hanem, hogy DW és MVMT órát megkapod 100% ban aliexpressen 15-20 de alibabán akár 6$ ért.
Ugyanabból a gyárból némileg magasabb meo-val, és ha eleget rendelsz saját márkát alapíthatsz, még a koronára is ráöntik a jeled 1000 darab felett.(nem akarunk prohardveres óra márkát gyártatni? )Itt meg el van adva magas minőségű prémium cuccért 30-40k-ért. MVMT még a márkajelet is a Hamiltonról koppintotta. Na ez ami nálam is kiakasztotta, azért néztem utána mert párom mindenképpen MVMT órát szeretett volna nekem venni, le is tiltottam róla.*komoly márkát nem találsz meg 100% ban megegyezően kínából OEM-ként 20-ad áron. Ezek meg próbálják magukat komolynak beállítani többek között ilyen videókkal és influencer tömkelegével.
[link]
Egy ideje keresgélem a leendő fő órákat, nézem a komolynak tűnő órákkal foglalkozó youtube csatornákat, mind elmondja, hogy messziről kerülendő a fenti két márka. És ezek a márkák szaporodnak.[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz pulutodurumo #206831 üzenetére
/köszönöm /
-
L4mie
veterán
válasz pulutodurumo #206824 üzenetére
Pont ezt akartam mondani, hogy fenéért rakják rá azokat a randa számokat
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
após mutatta ezt a márkát, mi az általános tapasztalat vele?
AstronDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz razzorr #205818 üzenetére
Én is így vagyok vele, minden nap találok egy újaz ami éppen tetszik, most éppen ez:
de nem tudom eldönteni, mert kép alapján fehér, rákeresve viszont ezüst a számlap....úgy meg még nem biztos, hogy tetszik
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
creationwatches-ről rendelve tutti a vám-áfa páros ugye? Ha jól látom DHL-el küld, szóval rá kell számolni 27+4% ot +3500 kezelési díjat? SNZG15J1 ről mi a vélemény?[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz SOAD19 #205672 üzenetére
Köszönöm a választ, a modell már a látóterembe került ami extra szimpatikus a többihez képest az az 50m-es vízállósága, na meg a némileg letisztultabb számlap. Ahogy látom SNKE01K1-t nem olyan egyszerű a kívánt áron beszerezni, e-magon tegnapig egész jó árakon voltak a belépő automata 5-k.
Akos96: köszönöm a hasznos tapasztalat megosztást.
+egy kérdés, szép retro / de új/ bőrszíjat esetleg pillangózáras bőrszíjat honnan érdemes beszerezni?[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
Automata világba belépő seiko 5-t merre érdemes keresgetni? Melyiket ajánljátok?
(nagyon nagyon sok típus van eléggé összezavaró) Hol érdemes vásárolni?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
Nézegetem itt a szépségeket amiket használtok, eddig orient márka ami nagyon tetszik.
Honnan érdemes beszerezni ebból a márkából? US store-ban láttam pár bambino típst ami árban is és kinézetre is tetszett, de officialban pl. nincs.*találtam magyar webshopot esetleg ha tudok BestBuy akciót rájuk akkor örülnék tutti tipnek.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
Kolléga kérdezi ezek valid akciók?
[Brands.hu][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest