-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Bukk900 #263478 üzenetére
Ez valami withings klón?
A korábbi szerkezet témához: nekem a valjoux 7750 nagyon pontos lett szabályozás után, napi 1mp siet, lerakva este visszakési azt. Viszont a rotor counterclockwise felpörgése brutál és szokni kell, néha olyan, mintha egy okosóra zúgna a kezemen.
A plexi polírozàshoz a polywatch a legjobb választás. Érdemes a szettet venni, polír kendővel együtt.
#SeatZola: ha használod, karcolódik. Lehet mögé rakni ideológiàt, hogy minden karc egy emlék és élj együtt az órával. Ha pl egy élmény során szeretném, nem zavarna, persze, velem ràncosodik idővel, ha viszont balf@sz voltam és úgy lett, napokig kattog miatta az OCD kerék. Ha más karcolja meg, akkor robbanni tudnék. Az Omega 2 hónapig volt karcmentes. Tegnap viszont balf@sz voltam és a táskám csatja ràcsúszott és megvan az első karc. Inkább karcocska. De innentől le van tudva a szüzesség és jöhet a többi. Amúgy ok az Omega A nagyszervizen gyárira polirozva adja vissza.
#ToBeY: akkor ott szétesett a lünetta alatti racsni. Ez egy vékony fém lap, ami counterclockwise forgatva elpattant az alul lévő fogakon és clockwise nem hagyja elforogni. Valószínűleg ez a kis kiálló fém tört le róla.[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Állásajánlatok