- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bukk900 #263478 üzenetére
Ez valami withings klón?
A korábbi szerkezet témához: nekem a valjoux 7750 nagyon pontos lett szabályozás után, napi 1mp siet, lerakva este visszakési azt. Viszont a rotor counterclockwise felpörgése brutál és szokni kell, néha olyan, mintha egy okosóra zúgna a kezemen.
A plexi polírozàshoz a polywatch a legjobb választás. Érdemes a szettet venni, polír kendővel együtt.
#SeatZola: ha használod, karcolódik. Lehet mögé rakni ideológiàt, hogy minden karc egy emlék és élj együtt az órával. Ha pl egy élmény során szeretném, nem zavarna, persze, velem ràncosodik idővel, ha viszont balf@sz voltam és úgy lett, napokig kattog miatta az OCD kerék. Ha más karcolja meg, akkor robbanni tudnék. Az Omega 2 hónapig volt karcmentes. Tegnap viszont balf@sz voltam és a táskám csatja ràcsúszott és megvan az első karc. Inkább karcocska. De innentől le van tudva a szüzesség és jöhet a többi. Amúgy ok az Omega A nagyszervizen gyárira polirozva adja vissza.
#ToBeY: akkor ott szétesett a lünetta alatti racsni. Ez egy vékony fém lap, ami counterclockwise forgatva elpattant az alul lévő fogakon és clockwise nem hagyja elforogni. Valószínűleg ez a kis kiálló fém tört le róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest