- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
andrew01 #262165 üzenetére
Ezt nem értem.
Nekem túl nehéz a legtöbb automata acél óra. Nem szeretném, hogy húzza a kezemet egész nap. Ez az én komfort zónám. Gondolom van más is aki így érzi és néz titánt vagy bőrszíjat. De biztos van olyan is akinek bőrszíjas nem kell, a titánon nem szereti a karcokat és megalkuszik egy kisebbel mert - gondolhatja (ugye?) - még mindig jobb mintha nehéz lenne. Ez persze ez fikció ami az én gondolataimban létezik. Csak elgondolkodtam tegnap, hogy miért készülnek kis órák és amellett a nyilvánvaló érv mellett, hogy valakinek az tetszik az aránytalanul kis vagy nagy csuklóján még az is eszembe jutott, hogy ezek könnyebbek mint a nagyobb modellek. És itt csatlakoztam be a beszélgetésbe mert pont ezen gondolkodtam. Sokszor nem írom le amit gondolok és jól is teszem mint utóbb kiderül de azért hadd férjen el itt egy bekezdés ha már fórumozunk. Véleményeket, tényeket, kérdéseket, válaszokat olvasgatunk. Ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest